• Váčus

    Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti, jestli je někdo vůbec máte s cyklotréninkem, a to především přes web. Myslím tím www.cyklotrenink.com Koukal jsem na to a přišlo mi to dost drahý a hlavně je to jediný server, který tohle provozuje, tak sem si říkal, jak to že jich není více na českým webu… Myslíte, že je to dobrá věc? Díky za vaše názory

    0 0
    • Lance  

      Myslim si, ze pokud se tim sportem nebudes zivit dobre zivit, tak je to na h…o!

      0 0
    • JancA  

      nechci vytvaret PR:), ale zas tak beze smyslu to neni..Praveze to vubec neni pro profiky, ale pro amatery, kteri chteji videt zlepseni a hlavne jezdis podle optimalnich tepu, ne ze se v sobotu vyrychtujes na maximalce a v nedeli se nemuzes hejbat. Me to treba hrozne motivuje, nechce se mi, ale trenink veli 2hodky, tak sednu a jedu…Zacala sem pouzivat tepak, kadenci a je to fakt neco uplne jinyho:)…

      0 0
      • Váčus  

        A vám dělají trénink tady na tom webu? Mohu se zeptat, jak to platí, nikde sem tam nenašel ani zmínku o tom…

        0 0
        • JancA  

          tady si vyberes predbezne program www.cyklotrenink.com/index.php?… , vyplnis formular, odesles, oni se ti ozvou a pak napisou plan na miru dle tvych casovych moznosti, zavodu a hlavne tepu, ktery musis znat (AP a ANP)…

          0 0
          • Váčus  

            A za jak dlouho se mi ozvou, třeba prostřednictvím emailu? A to jim posílám peníze na účet, a první udělaj plán a pak platím nebo nejdřív platím a pak plán?

            0 0
            • JancA  

              hele treba za den, nevim, si vyberes co Ti vyhovuje a domluvis se s nima,ne?Jestli Ti to pripada neduveryhodny, nech si udelat jen ten tydenni plan:)

              0 0
              • ddd - andy  

                Tydeni plan? A k cemu je to dobry?

                0 0
                • JancA  

                  kolega se zdraha to zaplatit dopredu, tak takhle uvidi jak to vypada a kdyztak neprijde o dvoumesicni platbu, treba:)

                  0 0
            • error  

              v pondělí jsem dal příkaz k úhradě ( plán hobby 500/měs. zatím jsem si dal 3měsíce) ještě v pondělí večer mi psal Martínek, že mi bude přidělen trenér udělá mi plán od dalšího pondělí, vždycky když jsem jim psal vyřídili to rychle

              0 0
    • Daf  

      Pokud si dokazes na kolo udelat cas, chces se zlepsit, ale nevis jak. Tak si myslim ze to neni spatny. I kdyz levny to teda neni.

      0 0
    • ddd - andy  

      No tak to je mazec! 2800,– za mesic, he!?! Zajimalo by me kolik lidi jim plati – todle je super byznys!

      0 0
      • racker  

        Pane kolego, nikoliv 2 800,–- za měsíc, ale za tři, a to je ten vyšší program. Pokud ti připadá 900 za měsíc za trénink, který ti navíc upraví, kdykoliv se cokoliv stane (nemoc, únava, lehčí přtrénováné), tak to asi s tréninkem moc vážně nemyslíš.

        Jinak zkušenosti s tímto tréninkem za rok a půl fantastické. Naprosto spolehlivé, máš slevu na vyštření v Casri, a výsledky? I podle objektivního vyšetření nárůst výkonu za rok a půl nesrovnatelný, a to jsem před tím něco o tréninku věděl. A nedělám jim PR. – jsem úplně normální zákazník této stránky. A nic z toho nebudu mít, leda mi Martínek vynadá, protože už má klientů dost…

        0 0
        • Váčus  

          Ahoj, ale na jejich stránkách uvádí cenu 2800 Kč za měsíc a né za 3 měsíce…!

          0 0
          • racker  

            Všem se omlouvám – ač účastník tohoto tréninku, nevšiml jsem se, že tam přibyl trénink pro profíky. Na druhou stranu tato varianta (s vyhodnocováním dat z Polaru) cenově docela odpovídá tomu, co se dá ve světe pořídit (Carmichael, 53×12 atd.) – a asi se takového tréninku účastní lidé, kterým se to vyplatí, nebo jsou o tom alespoň přesvědčeni…

            0 0
        • Darkson  

          jestli je nárůst výkonosti za rok a půl nesrovnatelný, moh by to andy zkusit..bylo by to zajímavý :-)

          0 0
        • blue  

          program PROFESSIONAL Cena za měsíc 2800,– Kč, minimální předplatné 3 měsíce.

          0 0
          • error  

            docela by mě zajímalo kolik lidí si paltí profi na 10měsíců dopředu pro bonus do casri

            0 0
          • J.A.V.  

            Profesional je opravdu top program. To hlavní co přináší je že můžete posílat záznam z Polaru po každém tréninku a trenér tak má možnost analyzovat přesný průběh a podle něj reagovat a upravovat trénink. To je samozřejmě časově poměrně dost náročná záležitost, takže proto je ta cena skutečně řádově jiná než u programu Klub, který stojí měsíčně „jen“ 900.

            Cena za služby je řekněme přiměřená. Netvrdím že se jedná o lacinou záležitost, ale když srovnáte kolik se platí za obdobné systémy venku – trainright.com či 2peak.com z těch nejznámějších, tak to není tak strašné. Přitom tam obvykle ty nejlevnější varianty generuje program a oni se tím ani moc netají. Když si člověk spočítá kolik dá ročně do kola, tak pokud mu jde o výsledky může mu roční plán přinést daleko větší užitek než nová zapletená kola.

            0 0
        • Peslezedirou  

          Pane kolego, jaké to uctivé oslovení od Vás pane koledo :))

          0 0
          • ddd - andy  

            Jsem jenom zvedavej kdy se pan koleda ozve, aby uznal, ze si to spatne precet.. Pokud se obcas prekoukne i takhle v tom treninku – to by mohli byt vysledky.. :-)

            0 0
    • Leader  

      Někde jsem teď četl že něco podobnýho dělá i česka spořitelna KOLO PRO ŽIVOT.musel by si se kouknou na jejich stránku.

      0 0
    • Stereo  

      Pro začínající cyklisty, kteří nemají příliš zkušeností s tréninkem je to ideální záležitost. Za ten rok, kdy jsem byl registrovaný jsem se o trénování mnohé dozvěděl a teď z toho žiju.

      0 0
    • orca  

      Asi bych doporučil spíše načíst mnohé z knížek + web . Teda pokud nemáš ambice medailové. Knížek s tématikou tréninku se vydalo hafo a pokdu umíš dobře číst tak ten základ bohatě tam vyčteš. Jo a taky koupit tepák a podle něho jezdit a sám si to psát do deníčku … Prostě podrobnej cyklo deník , je myslím free a je tam mnoho kolonek na vyplnění.

      0 0
      • Dura  

        Není pravda , že cyklotrenink.com je jediný iternetový trenér v Česku. Koukněte na www.cyklisprint.wz.cz/.. Týdenní aktualizace tréninku, možná denní e-mailová konzultace, plány podrobně vysvětleny, co proč, jak, na jakých tepech, kadenci. Je to trochu něco jiného než Martinek a Vojtěchovský, nejsou to jen čísla. Pro každý den je to poměrně dlouhý text se všemi informacemi.

        0 0
        • orca  

          ale já netvrdil že to je jedinej web :-)) jen si myslím že těch peněz je škoda pro běžného bikera :-)

          0 0
          • Venda  

            Já s tím plně souhlasím. Trenink si každej z nám za pár přečtených knížek dokáže vytvořit sám. Není to start raketoplánu. Problém je ho dodržovat a jako motivace mi přijde těch 11 kkč za rok opravdu dost.

            0 0
            • quassar  

              Jenom pro zajimavost, o jaky knizky jde? Ja sam mam Cyklistika od Landy a pak tu knihu Armstrongova trenera (nepouzitelna) a tot vse. Jestli existuje neco dalsiho docela by me to zajimalo…

              0 0
              • J.A.V.  

                Knihy Armstrongova trenéra jsou dvě – ta první „Rozhodující jízda“ hodně utrpěla překladem. Bohužel jí překládal někdo kdo neměl ani ponětí o čem to je a termíny jako „tým zaměstnanců americké poštovní služby“ to je opravdu pecka. Ale když se tím člověk prokouše (nebo si přečte originál) tak informace tam rozhodně nejsou nepoužitelné. Pak je ještě jedna jmenuje se „Lance Armstrong – cesta k vítězství“ a ta je podle mě o dost lepší. Další hodně dobrá knížka o sportovním tréninku je „Triatlon“ od Formánka a Horčice. Není to samozřejmě jen o kole, ale je to dobrý čtení. Obecné principy vytrvalostního tréninku jsou pak stejné i v knížkách o atletice a dalších sportech, jen se u toho čtení samozřejmě musí zapojit mozkovna. V angličtině je celá řada dalších knížek o tréninku, ale je to všechno dost podobný.

                Co je teď poměrně zajímavou oblastí tak je trénink za pomoci watů – protože celá ta metodika postavená na sledování TF je najednou ne úplně mimo to by bylo moc silný slovo, ale prostě podle těch watů se to dělá trochu jinak a jsem sám zvědavej jestli to bude takovej průlom jako když začali hobíci masově používat tepáky. Docela pěkný čtení o tom bejvá na stránkách výrobců a prodejců těch měřičů třeba na www.powertap.cz – sekce know how.

                0 0
                • JancA  

                  průlom v řadách hobíků bych hned tak nečekala – tepáky začínaj na pár korunách, powertap apod. stojí desítky tisíc, bohužel:(.

                  0 0
                  • J.A.V.  

                    No jasně. Ale tepáky taky začínali na strašnejch sumách, respektive se mezi hobíky vůbec nedostávali. Před 5 – 6 rokama to byla docela exotika. Totéž může být s tímhle – SRM kliky stojej i v základní verzi jako hodně slušný kolo (2100 $), ale třeba už ten powertap je dostupnější. A podle mě to pude zase ještě dál. U profíků se to používá fakt masivně a je jen otázka času kdy po tom zatouží více hobíků v USA či v Německu. Pak se toho začne vyrábět víc a víc a cena pude dolů. Asi to nikdy nekoupíme za pár stovek v Lídlu jako tepák, ale nejlevnější model taky nebude pořád za 20tisíc :)

                    0 0
                • lubos  

                  no, ja osobne si myslim, ze nejpresnejsi trenink je podle laktatu … ale zas vampiri bike bych nechtel :o)))

                  0 0
                • Venda  

                  Já jsem si toho přečet už dost, i na netu a podobně a kdybych si měl koupit jednu knížku domů, tak by to byl víše zmiňovaný Triatlon. Není to sice jen o kole, ale jsou tam zásady a základní postupy, posilování, lehce výživa, regenerace a podobně. Pro hoby ideální…

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.