• BikerM

    Ahoj bikeři.Koupil jsem si pumpu na vidlici Beto MP-035, hned poté co jsem přišel domů jsem jí vyskoušel na mé vidlici Manitou Skareb a připadalo mi že vzduch někde uchází a barometr nic neukazoval, tak jsem si myslel že pumpa je rozbitá a šel jsem s ní zpět do cykloobchodu aby mi ukázali jak na to (nebo s ní prostě něco udělali..).V ob­chodě jí vyskoušeli na vidlici Marzochi a hned jim šla…, barometr ukazoval a vidle se nafoukla…Tak jsem šel domů v domění že jsem něco udělal špatně, hned po příchodu doů jsem pumpu zase vyskoušel a barometr opět neukazoval a vidli jsem nenafoukl…Máte nějaké zkušenosti s touto pumpou??Nevíte jestli nejdou jen na Manitou??Prosím poraďte…, děkuji

    0 0
    • palkac  

      zkusil bych jit do obchodu s pumpu i kolem, at to zkusi nafoukat oni.

      0 0
    • rarášek1  

      Nesmíš ji namontovat moc na těsno. jinak ucpeš ventilek gumovým těsněním. Taky mi to nešlo, chce to cvik a najít polohu P.

      0 0
    • bajkr  

      tu mám taky musíš prodloužit tu tyčku na pumpičce co zamačkává ventilek ja to udělal opačně dal na ventilek malinkou bužirku marzoška má ten špuntík delší ptoto to na ní de

      0 0
      • BikerM  

        A jak jsi to udělal???díky

        0 0
        • bajkr  

          vem kousej drátu vohol ho a kousíček drátu dej zpátky do bužirky no a to nasad na ten čuprdlík ve ventilku a musí to fungovat :-) ta fialová tyčka v té pumpičce je krátká a nezamačkne to tak to timhle způsobem (a nebo jinym) prodloužíš;-)

          0 0
    • Zdyn  

      Zdar. Problem je v tom, ze ventilky na vidlicich manitou jsou kratsi, nez treba na Marzochach nebo Rock Shockach. Pri nasroubovani na ventilek se opre ten zlatej bazmek a tesneni uvnitr nedolehne na ventilek a netesni. Nejjednodussi a spolehliva uprava je zbrousit krapet celo toho zlateho bazmeku. Staci kousek , aby doslo pri nasroubovani k dosednuti tesneni. Odhadem 0,5 mm.

      0 0
      • Vašur  

        No, vzdálenosti jsou relativní a v tomhle případě mi 0,5mm nepřipadá kousek ale pořádnej kus. Jinak proti tomu řešení nic.

        0 0
      • Santus  

        Taky sem to tak resil u pumpy Merida, myslim ze sou uplne stejny jak Beto. Mam ale dojem, ze sem to zkracoval o vic mozna 1–1.5mm. Jen pro orientaci, tak ten moseznej dil mam ted dlouhej 31mm. Jeste jinak,rozmer celo mosaznyho tela(dilu) od zasroubovane cervene hridelky, mereno v dire mam 2mm. Nejlepe zkracovat postupne a zkouset.

        0 0
    • Smazaný účet  

      Jen jsem chtěl poprosit o radu, zda tato pumpa je vhodná i na vidlici RST first Air. Ale hlavně u ní nepíšou, že hlavice zabrání odfuku při odšroubování. Je to velký problém? Dík.

      http://www.kupkolo.cz/…-01_197.html

      0 0
      • felix.org  

        Problém u této pumpy není žádnej, je naprosto blbuvzdorná… Ale obávám se, že ty s nějakým problémem přijdeš :-)

        0 0
      • Smazaný účet  

        Zase jednou, KAZDA pumpicka si trochu odfoukne pri odsroubovani koncovky z ventilku. Nekam totiz musi uniknout vzduch, ktery byl v hadicce;)

        0 0
      • Nikiller  

        mám jí, je uplně v pohodě.nic neuchází, přesná davkovatelnost a upouštění. doporučuju…

        0 0
      • kyl  

        Tak já s ní foukám Epicona a před časem jedno upravené RST a pokud se hlavice neodšroubovala rychle tak z vidle dost vzduchu zdrhlo.Řešení je jednoduché,stačí jehlu ventilku tak o 0,5mm zapilovat nebo do hlavice dát nějaké tenké těsnění navíc,pak při odšroubování odfoukne jen tlak v hadičce.

        0 0
        • Smazaný účet  

          Ahoj. Díky za info. Tak to je v pohodě, nakonec se docela těším, že budu moci projevit zas trochu kreativity. Od té doby, co mám kolo s výbavou Shimano, tak jsem již skoro v tomto ohledu zakrněl. Schází mi to každodenní nastavování a seřizování brz Avid a úpravy přesmykače Sram sikovkami.

          0 0
    • logoman  

      Mam tuhle pumpu a zda se mi kompletne na prd. Kdyz vysroubuji ten ruzovej bazmek tak utece asi 40 psi. To cerveny tlacitko upusti snad skoro vsechno.

      0 0
      • campijozo  

        Zrovna jsem si tuhle pumpu chtěl koupit. Myslíte že nemám? Když to tady čtu..

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.