• goofy

    Tak mam ted takove dilema. Byl sem pevne rozhodnuty, ze si koupim paterak a k tomu chranice loktu. Mnel uz sem vyhlidnuty za dobrou cenu jeden od Acerbisu, ale zel nebyl. Tak sem myslel, ze si na neho pockam. Ted sem ale nahodou u Pellsu nashel neco takoveho: http://pcshop.pells.cz/…/default.asp?… tak si rikam ze by to nemusely byt shpatna volba, akorat mam problem v tom, ze spish nez nejake ciste sjezdiky jezdim takovy freeridek. Takze zadne lanovky (semtam si samozrejme zajdu i na lanovku), ale po svych nahoru, a pak lesem dolu a to by v tomhle bylo neresitelne. Kdyz si dam jenom chranice do baglu, tak je na hore pekne obliknu, ale tahat se porad v tom, to bych umrel. Tak sem s nejakyma nazorama. kupovat krunyr a k tomu eshte chranice loktu se mi nechce, jelikoz moc penez nemam… A ted sem eshte nashel pekny paterak od Dainese za vic nez rozumnou cenu… ja fakt nevim… :o)

    0 0
    • hanz  

      musíš se rozhodnout…krunýř je prostě krunýř a chrání o moc víc jak páteřák+lokte a je v něm prostě teplo když tlačíš. Sám musíš vědět jak moc potřebuješ chrániče. Na lehký frkování používám místo páteřáku batoh ale na dh prostě beru krunýř.

      0 0
    • black.horse  

      za ty prachy to vypadá hezky, ale nevím, z fotky se toho moc nepozná… jinak dřív sem vozil takovou vestičku od progripu, pak něco podobnýho jako na tý fotce a nakonec sem skončil u krunýře Hoots… je silnej macatej, sedí mi a je bez loktů… radši totiž vozím lokty samostatně, kvůli volnějšímu pohybu a možnosti je sundat… jinak na místo sem vždycky jel v triku a ten krunýř sem si připnul páskama zezadu na batoh…

      0 0
    • Radek Broz  

      Jak moc odolnybrneni potrebujes, vis asi nejlip sam. Janom ti dam jeste jeden tip na levnej krunyr: padana.cz/index­.php?page=deta­ilprotektory&id=5 si ho ted kupoval a za ty prachy mi to prijde hodne dobry. Akorat by to mozna chtelo nasit na spodni casti predni a zadni casti suchace, ktery by tto drzeli u sebe – takhle to trosku planda.

      0 0
      • goofy  

        Hmm… ten taky nevypada shpatne. mne jenom u toho co sem psal zaujalo to, ze jde oddelat paterak… Stejne bych si ho nekde potreboval osahat a hlavne vyzkoushet, ale o tom co si psal taky uvazuju…

        0 0
    • Pá-dlista1  

      Bud jdu jezdit lehce a beru si jen kolena a nebo jdu na sjezd pripadne zavodit a beru si celej krunyr (ale mam Dainesu, tj.lehky, dobre sedi a vetra). Jinak i kdyz tlacim v krunyri do kopce, tak jsem jeste neumrel. Vzdycky se da rozepnout. Lokty v celku jsou daleko pohodlnejsi. Ackoliv mam moznost odepnuti pateraku, tak jsem to jeste neudelal a samostatnych loktu jsem se hned zbavil. Ale jinak je to na vkusu kazdeho soudruha. A kdybys pak chtel casem zavodit, tak krunyr je vhodnejsi.

      0 0
      • goofy  

        Tlacit do kopce v krunyri to jo, mne se jednalo spish o to, ze kdyz jdu na nejaky lehky freeridek, tak musim nejdriv dojet 15–20km ke kopci a pak eshte na ten kopec vyjet, a to bych se v krunyri asi uvaril… :o)

        0 0
    • ddd - andy  

      Asi tak jak pise Pá-dlista. Mam taky Dainesu a treba pokud jdu jezdit na lyzich lehce, beru jen pater, ale pokud jdu skakat a jezdit zabradli beru celej krunyr a to samy s kolem.

      0 0
      • goofy  

        Hmm… No presne to sem myslel. Paterak chci totiz vyuzit i na lyzich a pri nejakem lehkem streetku, nebo spish brouzdani mestem, a krunyr by se hodil na tvrdshi jezdeni. Asi nakonec koupim ten krunyr, ted uz jenom sehnat nejaky dobry ze rozumnou cenu s odpinacim paterakem… :o)

        0 0
        • ddd - andy  

          Pokud mas moznost – zkus si neco od nekoho nejdriv pujcit a svezt se v tom.. Nektery ty levnejsi krunyre se na tobe ruzne posunujou, takze pak nechranej co maj.

          0 0
          • goofy  

            Hmm… Z tim odzkoushenim asi bude trochu problem, bo tady v okoli znam jenim par sreetaru, a pak znam zbytek jenom trochu tak z videni, kdyz sem se s nima potkal na kopci… Nejak to zkusim vyreshit…

            0 0
    • vasek  

      Koukam pateřák z od padany, od těch mám bundu na moto a pohoda. Chrániče jsou taky na www.knox.cz

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.