• vlty

    takže raní skupina se sešla v 10:00 na Rakovcu. Přijeli tři kousky: Česlo, MartinXC a vlty. Tra? je skoro celá suchá, až na pár míst, v brodě málo vody. Smolík dne su já, měl jsem dva defekty (druhou duši mně musel pučit MartinXC, tímto mu veřejně děkuji:) Dali jsem to za +/- 3,5hod. Oni pohodovým tempem, já jsem se za nima třepotal :-) myslím, že Česlo vyhraje. Šmelcovna je už otevřená – lidí jak sraček. Na začátku prvního sjezdu byly haluze napříč cesty (asi kamarádi lesáci). Všechny závory byly otevřený, až na poslední u hájenky.

    0 0
    • MartinXC  

      Pánové, dík za vyjížďku, od půlky jsem už nemohl…ale paráda. Jen na doplnění pro ostatní zájemce – trasa (podle značení) asi bude mít odchylku proti loňsku:

      • stoupání od Pejškovskýho potoka nejede celý po asfalu, ale ve 2/3 se lomí doleva do lesa (lako předloni) a do kopce se jede lesem, se starou tratí se to spojí nahoře na kopci
      • v závěru od Myslivny na Ríšovku se vyjede po žluté, ale neodbočuje se doprava na ten smr?ák, nýbrž pořád nahoru po žluté – je tam pěkně mazlabé bláto a vykotlaná koryta od vody (ale jet se to dá)
      0 0
      • prochpetr  

        karaya se taky divil, ze sme to minuli, ja nekde cet – snad tu na foru – ze ten smrtak je zrusenej a jede se to prave tama. jet se to sice da, ale jak se clovek zvedne ze sedla ci vic zabere, tak to pekne klouzalo

        0 0
      • Ceslo  

        Taky se pripojuji moc diky za vyjizdku byla to parada, jet s nekym kdo zna trasu. Taky dik za vsechny rady ohledne komponentu atd. Omlouvam se za to ze jsem vam ujizdel do kopcu, ale chtel jsem si overit jestli se ty kopce daji vyjet v tempu, nebo jsou prilis dlouhy a bude potreba pri zavode zvolnit.

        Trasa je v pohode akorat ty brody a blato mi vyplavily olej z retezu a tak jsem dost piskal. Doporucuji vsem na zavod neco husciho, co se tak rychle nesmije.

        0 0
    • Karaya  

      Odpolední skupiny se zúčastnilo ještě o třetinu méně kousků.. Správně byl jsem tam já a Prochpetr. Trošku jsme bloudili, nicméně tra? jsme zhruba projeli celou, tak za 4hod..Cestou jsme potkali dost hodně skupinek..

      0 0
    • prochpetr  

      my nastesti zadny defekty, ale taky sem to moc nedrtil z kopcu. hutchinsony uz mam drsne sjety, tak sem to musel krotit :(. my dali svacu na smelkcovne, tak sme jeste nejakej cas stravili u neceho dobryho. snad vydrzi pocasi, i kdyz moc dobre to nevidim

      0 0
    • luCas  

      Cau borci, nevim jak je to mozny ale jestli sem dobre pochopil misto srazu (autobusova zastavka rakovec ) a cas 10.00 v sobotu tak jak to ze sem vas tam nevidel. Na desatou prifrcel jeste jeden chlapik, co se po vas taky shanel. Nakonec jsme se pridali k nejakejm borcum co trat znali a projeli ji s nima.

      0 0
      • vlty  

        no toje teda fakt divný protože na autobusové zstávce Rakovec (u té Rybářské bašty) jsme čekali s Česlem a Martinem XC tak do 10:10… tak teda nevím.

        0 0
        • luCas  

          To neni mozny, v 10.02 sme odjizdeli presne od ty rybarsky basty.

          0 0
          • vlty  

            tak já teda nevím, na ulici RAkovecká nad Rybářskou baštou na zastávce busu? Já tam dojel kolem desáté a Česlo tam už čekal. Přijížděl jsem jako v protisměru od koziny, a je fakt, že po cestě jsem na tom prvním kopečku potkal skupinu tak 5–6 bikerů, tos byl teda ty?

            0 0
            • luCas  

              Co vim tak nas prvni lidi predjizdeli az za brodem kde sme svacili. Ale pak jedn z nich pichnul. Tos moh bejt ty, kdyz me to tak napada. Vim ze nekdo z ty skupinky mel kleina z foxem a jeden meridu (modrej dres), na smelcovne se me pak ptal na tretry od speslu. Jeli sme to v poklidnym tempu a navic me limitovala cast nasi skupiny protoze sam sem jet nemoh, trat sem neznal.

              0 0
              • luCas  

                Nevim jestli jel nekdo proti.

                0 0
              • bronas  

                Zdar. Omyl Lucasi, první borce jsme potkávali ještě na asfaltu, tak 500m od strazu.Tak to asi byli oni.

                0 0
                • luCas  

                  A ty nas predjizdeli, nebo jeli v protismeru. Nekoho v protismeru sem zdravil to si vzpominam.

                  0 0
                  • bronas  

                    Jeli v protisměru, zdravili jsem je.

                    0 0
                    • luCas  

                      Jo to jo, vzpominam si. Myslel se, ze nas nikdo nepredjizdel az k tomu brodu, protismer me zpocatku vubec nenapad.

                      0 0
              • vlty  

                no tak to jsme byli my! kleina má Martin XC a tu meridu Česlo. no to je dobrý. tak hlavně, žes to nemusel jet sám.

                0 0
                • luCas  

                  Prave proto sem tam necekal o chvilku dyl, oni uz chteli vyjet a ja sam bych dojel tak akorat vis kam. Proto sem zvolil jistotu. Myslel sem ze vas treba zmohla oslava vstupu do EU :-)

                  0 0
                  • vlty  

                    no oslava nás nezmohla, spíš nejsme dochvilní…a projeli jste to teda celý?

                    0 0
                    • luCas  

                      Jo projeli, v pohodovym tempu takze sem si moh jit bezprostredne po dojezdu jeste zhrat na dve hodky fotbalek. Priste hold vam dam nejakou casovou rezervu :-)))

                      0 0
                      • Ceslo  

                        Lucasy taky se omlouvam za mensi nedochvilnost (cca 1 min).

                        0 0
      • Ceslo  

        Podle toho co tu pisete a co jsem mel moznost v sobotu videt, tak trasu ma projetou docela dost lidi.

        Jak to vidite s vasim casem v zavode?

        S Vrtym jsme se bavily ze zavod pojedem jen pro tricko. Ja bych svuj cas videl tak nekde kolem 2:30 az 2:50 a podle kluku to neni zase az tak spatny cas, tak se chci zeptat vas ostatnich na kolik se citite? Treba Lucas se zdal ze jede velmi v pohode.

        0 0
        • luCas  

          Dik za poklonu. Svuj cas bych chtel stalcit pod 2,40-celkovej, ne jenom cas jizdy. Tedko se citim na prvni stovku i kdyz to bude letos muj prvni zavod tak uvidime. Hodne bude zalezet na pocasi. Bral bych aby bylo pod mrakem, hlavne ne horko a dusno, to bych jako astmatik musel asi prehodnotiti plany.

          0 0
        • MartinXC  

          To ceslo: podle toho co jsem videl, myslim, ze kdyz se nedas, a trochu stesti v tlacenici na zacatku, tak budes do 2:20 Ja se citim tak kolem 2:50 (musim se setrit, protoze to tam mam 10km a pak jeste 10km domů), ale zacina se mi komplikovat sobotní program…sakra prá­ce.

          0 0
          • Ceslo  

            2:20 by bylo krasny, ale obavam se, abych to neprestrelil a na konci se neplouzil. Prece jenom to bude muj prvni zavod v tomto roce a tak se asi budu setrit a vyjidat obcerstvovacky.

            Tlacenice budou neprijemny, dle prezencky je prihlaseno cca 450 lidi + ti co se prihlasi az na miste (ze Matrine), tak to uz bude maso. Bude to chtit se zmacknou do toho stoupani na studanku no uvidime. Docela se uz i tesim

            0 0
          • MartinXC  

            Hoši, užijte si to i za mě, já jsem (zase) v pr..li – práce, práce, práce :-(

            0 0
    • Loner  

      To Vlty: Já jsem viděl odpoledne na Šmeldě nějakého Kleina a dobře stavěného majitele s trochu blond pruhem vlasů, To jste byli vy? A ten čas je čistý nebo s přestávkami? Mě to zajímá, jestli bych nebyl beznadějně poslední – dal jsem těch 56 km bojužel celkem za 4:14, ale jsem proti vám fakt stařeček. Dík za odpověď.

      0 0
      • vlty  

        no tak tos mně zarazil, jestli má Martin XC blond pruh vlasů.. to sem si fakt nevšim.. :-) ale Kleina má bílýho (asi slonová kost) a stál opřenej o cedulu s mapou přes cestu naproti bufetu. JInak 3,5 hoďky byl myslím čistej čas, ale to se kluci táhli kvůli mně. Oni to daj tak za +/- 2,5 hoďky si myslím. A to že dojedeš poslední vůbec neřeš, jestli si jedeš pro tričko, tak je to fuk. Spíš si s sebou vem fixu a pod číslo si dopiš svoji přezdívku, a? se tam pozdravíme.

        0 0
        • Ceslo  

          To s tou fixou je dost dobrej napad dik vlty.

          0 0
          • vlty  

            tebe poznám :-)))) ale napsat si to tam můžeš taky

            0 0
        • ivovi  

          to loner: jak bys dopadl se muzes podivat na lonsky vysledky, co jsou na webu (http://www.volny.cz/starobrnotour) to vlty: s tou fixou to neni spatnej napad, vezmu jestli nezapomenu. a pac ma byt letos poprvy tombola a to az o pul osmy, tak cekani bude dlouhy a jestli bude zizen tak i narocny :), se muzem nekde potkat. Btw, na web dali seznam ucastniku. Jinak sem si to nakonec projel v nedeli sam, znaceny to bylo jen malo, jel jsme spis po pameti. Je fakt ze vyjezd od Pejskovskeho potoka bude asi zas pesinou po znacce, odpovida tomu i mapa na webu (narozdil od mapy na papirovy prihlasce). Nejvetsi humus byl asi sjezd do Veverskych Kninic, tolik blata tam nepamatuju a to je sucho. Byl jsem taky docela dosvihanej od krovi ze sjezdu pesinkou z Marsova k Bilymu potoku ale to jeste „predjezdci“ urcite procisti. Tak snad vyjde jako vzdy pocasi.

          0 0
          • vlty  

            dík za info o tom seznamu přihlášených, už tam dokonce jsu! s tím blatem je to fakt hustý a bude hůř (jestli zaprší), ale kroví myslím v pátek, až budou dávat značení, trošku prosečou, snad…

            0 0
          • Máca  

            Taky tam su. M

            0 0
          • Ceslo  

            Asi su blbej, ale na strankach Strobrnotour jsem zadnej seznam prihlasenych nenasel. Je pravdou, ze v horni casti se mi nechteji zobrazit nejaky ikonky, a jestli je to tam tak mam asi smulu, nebo sem skuste nekdo hodit cely odkaz na tu stranku.

            To same plati i o lonskych vysledcich, ktere by mne taky dost zajimaly.

            0 0
            • Bobor  

              Tak to jsme na tom stejně, taky se mně ty horní ikony, nezobrazují. Jinak v sobotu budu na závodech jeko dívák a pojízdná „lékarnička“ pro kamoše. Budu mít s sebou fo?ák, tak pak pošlu foto adminovi k vystavení :-) Hlavně a? neprší…

              0 0
              • mastihuba  

                SEZNAM PŘIHLÁŠENÝCH V KATEGORII MTB 55 Jméno a příjmení Rok naroz. Kategorie Město (Klub) ADÁMEK Petr 1969 BM1 BORKOVANY ADLER III Vlastimír 1973 BM1 BRNO ANDRYSÍK Karel 1974 BM1 BRNO ANDRYSÍK Marek 1971 BM1 BRNO AUTRATA Petr 1983 BM1 BRNO BALÁŠ Martin 1977 BM1 ŠLAPANICE BARŠA Radek 1963 BM2 BRNO BARTOŇ František 1970 BM1 BRNO BARTONĚK Tomáš 1984 BM1 BRNO BARTOŇOVÁ Soňa 1971 BŽ BRNO BARTOŠ Leo 1973 BM1 ČEBÍN BARTOŠ Zdeněk 1962 BM2 BRNO BARVÍŘ Pavel 1957 BM2 BRNO BÁTOROVÁ Jana 1982 BŽ KLIMKOVICE BÁTOROVÁ Veronika 1984 BŽ KLIMKOVICE BAUER Petr 1975 BM1 BRNO BENDOVÁ Jana 1962 BŽ SIVICE BERNHARD P. 1969 BM1 BEZDĚK Břetislav 1957 BM2 BRNO BÍLA Jaromír 1950 BV BRNO BLAHA Petr 1967 BM1 TŘEBÍČ BLAHOUDEK Pavel 1970 BM1 BRNO BOHÁČEK Petr 1974 BM1 BOSKOVICE BORECKÁ Eliška 1984 BŽ BRNO BOUDNÝ Pavel 1982 BM1 SLAVKOV BRABEC František 1960 BM2 ZNOJMO BRABEC Ludvík 1946 BV BRNO BRABEC Zdeněk 1958 BM2 ZNOJMO BRAUNER Jiří 1987 BJ BRNO BŘEZINA Aleš 1962 BM2 BRNO BŘEZINA Jiří 1972 BM1 BRNO BUČO Denis 1974 BM1 KUŘIM BUKOVSKÝ Aleš 1955 BM2 LAŽÁNKY BUKOVSKÝ Tomáš 1982 BM1 BRNO BURGET Vilém 1952 BV BRNO BURIÁNEK Petr 1973 BM1 PROSTĚJOV CIBULKA Vít 1958 BM2 BRNO CIGÁNEK Pavel 1970 BM1 BRNO CULEK Jaromír 1969 BM1 LIBICE n/D. CUPAL René 1966 BM1 HRUŠKY CVRČEK Petr 1983 BM1 BRNO ČADA Michal 1968 BM1 KOSTELEC n.OHŘÍ ČAJAN Pavel 1975 BM1 BRNO ČEFELÍN František 1983 BM1 BRNO ČEFELÍN Radek 1986 BJ BRNO ČERNÝ Martin 1969 BM1 LUŽICE ČERVÁK Tomáš 1977 BM1 LIPŮVKA ČERVENÝ Stanislav 1977 BM1 BRNO ČTVRTNÍČEK Aleš 1961 BM2 BRNO ČTVRTNÍČEK Libor 1975 BM1 DRNOVICE DANĚK Ladislav 1963 BM2 DRNOVICE u LYSIC DEDECIUS David 1988 BJ BLANSKO DĚDIČ Michal 1984 BM1 Drásal team DEGL Filip 1982 BM1 MOR.KNÍNICE DOBEŠ Jiří 1962 BM2 TŘEBÍČ DOHNAL Bronislav 1969 BM1 DOLEŽAL Ivo 1970 BM1 BRNO DOLEŽAL Radomír 1967 BM1 TROUBSKO DOLEŽALOVÁ Pavlína 1968 BŽ BRNO DOLINA Jiří 1968 BM1 BRNO DONA?ÁK Radek 1965 BM1 VYŠKOV DOSTÁL Roman 1970 BM1 Atex team DOUBRAVA Ondřej 1978 BM1 HNĚVKOV 54 DUDA Petr 1959 BM2 CHOMOUTOV DUHÁŇ Stanislav 1981 BM1 HRADČOVICE DVOŘÁK Jan 1973 BM1 BRNO DVOŘÁK Jaroslav 1946 BV BRNO DYMÁK Josef 1971 BM1 LIBICE n.D DŽOLIČ Ronald 1973 BM1 BRNO FASURA Ondřej 1974 BM1 BRNO FILDÁN Ladislav 1955 BM2 BRNO FILINGR Tomáš 1990 BJ ROSICE FILINGR Zdeněk 1967 BM1 ROSICE FILOUŠ František 1966 BM1 ŠEBROV FOJTÍČEK Karel 1987 BJ Drásal team FOUS Jan 1985 BM1 BRNO FRANC Zdeněk 1971 BM1 BLANSKO FRYDRYCH Miroslav 1982 BM1 PUSTIMĚŘ GAWLÍK Miroslav 1968 BM1 OSTRAVA-KOBLOV GOPFERT Eduard 1971 BM1 BRNO HABAL Vojtěch 1961 BM2 CHRUDIM HABARTA Petr 1973 BM1 BRNO HADERKA Jan 1989 BJ Drásal team HÁJEK Václav 1975 BM1 BRNO HALUZA Martin 1983 BM1 BRNO HAMAN Martin 1984 BM1 ROŽNOV p.RADHOŠ. HAMERSKÝ Ludvík 1972 BM1 BRNO HAMPL Pavel 1976 BM1 MOHELNICE HANÁKOVÁ Kateřina 1987 BJ BRNO HANÁKOVÁ Renata 1963 BŽ BRNO HANCKOVÁ Romana 1988 BJ BRNO HÁNĚL Jaroslav 1974 BM1 LULEČ HANZLÍKOVÁ Klára 1977 BŽ BRNO HAPALA Radim 1983 BM1 ROŽNOV p.RADHOŠ. HAVELKA Petr 1974 BM1 LOŠTICE HAVRÁNEK Martin 1970 BM1 RÁJEC JESTŘEBÍ HEGER Kurt 1946 BV MOHELNICE HEJTMÁNEK Petr 1982 BM1 BRNO HEJTMÁNEK Miloš 1963 BM2 DOLNÍ STUDÉNKY HERMAN Jiří 1970 BM1 BRNO HIKADE Ladislav 1963 BM2 BRNO HLADÍK Jiří 1954 BM2 BRNO HLAVÁČ Pavel 1989 BJ PŘEROV HLOUŠEK Miroslav 1977 BM1 BRNO HODA Ivan 1971 BM1 BRNO HODAŇ František 1956 BM2 BRNO HODÚR Evžen 1953 BV OLOMOUC HOLEŠOVSKÁ Marcela 1973 BŽ BRNO HOLEŠOVSKÝ Jiří 1963 BM2 BRNO HOLUBEC Tomáš 1976 BM1 Atex team HOMOLA Michal 1973 BM1 BRNO HORÁK Pavel 1976 BM1 BRNO HORÁK Petr 1972 BM1 BRNO HOŘAVA Jiří 1980 BM1 SLAVKOV HRABAL Petr 1975 BM1 BRNO HRABOVSKÝ Petr 1967 BM1 BRNO HRČKA Milan 1960 BM2 BRNO HRUŠKA Pavel 1962 BM2 BRNO HŘIB Tomáš 1981 BM1 HRADČOVICE HUDEC Radim 1971 BM1 OSTROV u MACOCHY HUDEČEK Jan 1969 BM1 BRNO HŮRKA Zdeněk 1960 BM2 KUBLOV HYNŠT Marek 1974 BM1 VYŠKOV CHALUPSKÝ Jiří 1974 BM1 BÍLOVICE n.Svitavou CHROUST Karel 1962 BM2 TIŠNOV ILČÍK Martin 1978 BM1 DUBŇANY INDRA Marek 1973 BM1 BRNO INDRÁK Roman 1985 BM1 ZBÝŠOV JAHNUBA Martin 1979 BM1 HOŠTEJN JAKEŠ Jiří 1977 BM1 NAPAJEDLA JAKEŠ Miroslav 1987 BJ NAPAJEDLA JAMBOROVÁ Renata 1961 BŽ BRNO JANDA Daniel 1971 BM1 BRNO JANDA Jaromír 1976 BM1 ČESKÁ u BRNA JANDA Luboš 1960 BM2 CHRUDIM JANDERA Josef 1956 BM2 Velosport Bílina JANOUT Lukáš 1983 BM1 OSEK JANŮ Martin 1974 BM1 MOHELNICE JEBÁČEK Ivo 1972 BM1 VEV.BITÝŠKA JEBÁČEK Pavel 1970 BM1 HOLASICE JELÍNEK David 1977 BM1 ZLÍN JELÍNEK Ondřej 1977 BM1 BRNO JELÍNEK Vít 1951 BV ZLÍN JEŽ Martin 1973 BM1 BRNO JÍLEK Martin 1969 BM1 ŠUMPERK JORDÁN Pavel 1965 BM1 DOBŠICE JOSKA Zdeněk 1982 BM1 HLINSKO V ČECHÁCH JURČÍK Jaroslav 1950 BV PŘEROV JURČÍK Lukáš 1975 BM1 PŘEROV JUREK Daniel 1972 BM1 BRNO JURŮJ Daniel 1973 BM1 BRNO KÁBRT Michal 1962 BM2 SLATIŇANY KADLEC Roman 1966 BM1 KOLÍN KADLEC Vojtěch 1982 BM1 BRNO KADRNOŽKA Michal 1970 BM1 PRAHA KAMENÍK Pavel 1954 BM2 BRNO KAPOUNEK Jiří 1964 BM2 VYŠKOV KEJÍK Milan 1968 BM1 BOSKOVICE KELBL Tomáš 1974 BM1 BRNO KELLER Libor 1955 BM2 BRNO KLÍMA Jan 1978 BM1 POLIČKA KLIMEŠ Dan 1977 BM1 BRNO KLIMEŠ Miloš 1955 BM2 BRNO KLVAČOVÁ Kamila 1975 BŽ BRNO KNAUREK Martin 1977 BM1 BRNO KNESL Tomáš 1973 BM1 BRNO KOBLÍK Pavel 1980 BM1 BRNO KOČVÁREK Pavel 1978 BM1 BRNO KOLÁŘ Josef 1970 BM1 MOR.KRUMLOV KOLÁŘ Pavel 1959 BM2 VELKÝ TÝNEC KOLBÁBEK Antonín 1957 BM2 VYŠKOV KOLMANN Karel 1952 BV BRNO KOMÁRKOVÁ Klárka 1979 BŽ BRNO KONEC Jan 1966 BM1 SKALICE n.SVIT. KOPÁČ David 1976 BM1 BRNO KOPECKÝ Pavel 1969 BM1 BRNO KOPŘIVA Petr 1974 BM1 LOŠTICE KORNER Roman 1968 BM1 TŘEBÍČ KOROL Jan 1971 BM1 BRNO KOSMÁK Tomáš 1974 BM1 BRNO KOUDELKA Milan 1968 BM1 BRNO KOUŘIL Lukáš 1982 BM1 BLANSKO KOZEL Ivan 1979 BM1 Merida Spining KRAJČÍROVIČ Michal 1964 BM2 BRNO KRÁL Milan 1975 BM1 MOHELNICE KRÁTKÝ Ivo 1968 BM1 OTASLAVICE KRATOCHVÍLA Ivo 1971 BM1 VEVERSKÁ BÍTÝŠKA KREJČÍ Emil 1954 BM2 BRNO KRISTEK Tomáš 1971 BM1 BRNO KRMÍČEK Aleš 1981 BM1 BRNO KRMÍČEK Tomáš 1974 BM1 Atex team KŘEMEN Tomáš 1985 BM1 MORAVANY KUBÍČEK Martin 1968 BM1 BLANSKO KUBÍNKOVÁ Blanka 1975 BŽ BRNO KUGLER Petr 1970 BM1 BRNO KUKAN Tomáš 1967 BM1 SVITAVY KULÍK Vladislav 1973 BM1 POSTŘELMOV KUNZ Karel 1973 BM1 BRNO KYJOVSKÝ Jiří 1985 BM1 CK Slavkov u Brna KYJOVSKÝ Radovan 1986 BJ SLAVKOV KYSEL Zdeněk 1960 BM2 OLOMOUC LABUS Rudolf 1948 BV BRNO LABUS Tomáš 1979 BM1 BRNO LANG Vladimír 1974 BM1 BRNO LANGAUF Libor 1984 BM1 BRNO LATTA Ladislav 1955 BM2 BRNO LAZENGA Lukáš BM1 HAVÍŘOV LERCH Vítězslav 1984 BM1 BRNO LIBENSKÝ David 1970 BM1 BRNO LIŠKA Radek 1962 BM2 BRNO MACEK Aleš 1971 BM1 BRNO MACÍK Václav 1961 BM2 BRAŇANY MAGDA František 1943 BV BRNO MACHOVSKÝ Tomáš 1972 BM1 VEVERSKÁ BÍTÝŠKA MACHŮ Josef 1973 BM1 BRNO MALACH Jindřich 1955 BM2 BRNO MALUŠKA Tomáš 1983 BM1 BRNO MANČÍK Stanislav 1968 BM1 VRACOV MAŇOUŠEK Petr 1971 BM1 BRNO MAREK Jiří 1985 BM1 BRNO MARKVART Michal 1971 BM1 BRNO MAŠEK Jaroslav 1972 BM1 PROSTĚJOV MATOUŠEK Jaroslav 1968 BM1 TIŠNOV MATOUŠEK Pavel 1978 BM1 BRNO MATOUŠEK Robert 1970 BM1 VEVERSKÉ KNÍNICE MATULOVÁ Jana 1973 BŽ BRNO MAZURA Jiří 1950 BV BRNO MIKULÁŠEK Tomáš 1974 BM1 BRNO MITISKA Daniel 1983 BM1 BRNO MONTAG Roman 1970 BM1 Pells HB Kuřim MOTZKE Marcel 1973 BM1 Cyklo Kaňkovský MOUČKA Marcel 1973 BM1 BRNO MRÁZEK Tomáš 1954 BV BRNO MULLER Jiří 1943 BV BRNO MUSIL Jiří 1978 BM1 PRAHA MUSIL Petr 1974 BM1 PRAHA NÁDVORNÍK Zdeněk 1962 BM2 VELKÝ TÝNEC NAVRÁTIL Dušan 1984 BM1 BRNO NĚMEC Karel 1973 BM1 LITOMYŠL NĚMEC Milan 1973 BM1 CHOTĚBOŘ NESTROJIL Petr 1980 BM1 BRNO NETOPILÍK Radek 1972 BM1 BRNO NEUŽIL Radek 1979 BM1 NĚMČANY NOHEL Kamil 1975 BM1 TĚŠKOVICE NOVÁK Dalibor 1987 BJ BRNO NOVÁK Radomír 1961 BM2 BRNO NOVOTNÝ Milan 1976 BM1 BRNO OCELKA Robert 1974 BM1 BRNO ODEHNAL Ludvík 1967 BM1 TVAROŽNÁ OHERA Miloslav 1957 BM2 BRNO ONDRÁŠEK Roman 1977 BM1 BRNO OPATŘIL Michal 1977 BM1 BRNO PADĚLKOVÁ Lenka 1979 BŽ RÁJEC JESTŘEBÍ PALÍK Roman 1968 BM1 BRNO PÁNEK Kamil 1976 BM1 BRNO PATIČKA Marcel 1975 BM1 FRÝDEK MÍSTEK PAVLÍK Petr 1974 BM1 BRNO PĚCHOUČEK Zdeněk 1969 BM1 ČEPERKA PEŇA Paúl 1975 BM1 BRNO PERNICA Luboš 1974 BM1 POPŮVKY PERNICA Luboš 1947 BV POPŮVKY PERNICA Václav 1972 BM1 OSTROV u MACOCHY PETRLA Petr 1971 BM1 BRNO PILAŘOVÁ Martina 1965 BŽ SLATIŇANY PILKA Tomáš 1980 BM1 LHOTKA PÍSK Miroslav 1974 BM1 ADAMOV PLÁŠEK Otto 1962 BM2 BRNO PLESKAČ Vlastislav 1969 BM1 LIBICE n/D. PLCH Dalibor 1973 BM1 BRNO PODLOUCKÝ Martin 1986 BJ BRNO POCHOBRADSKÝ Dan 1982 BM1 SLATIŇANY POKORNÝ Josef 1972 BM1 Klika bike team POŘÍZEK Libor 1972 BM1 BRNO POSPÍŠEK Filip 1972 BM1 BRNO POSPÍŠIL Drahomír 1961 BM2 TŘEBÍČ POSPÍŠIL Martin 1976 BM1 MOHELNICE POSPÍŠIL Pavel 1976 BM1 BRNO POTEMPA Tomáš 1952 BV OSTRAVA POTEMPOVÁ Renata 1955 BŽ OSTRAVA PRÁVEC Kamil 1974 BM1 MOR.BUDĚJOVICE PRAŽÁK Jiří 1971 BM1 BRNO PRIESSNITZ Vít 1972 BM1 BÍLOVICE n.SVIT. PROKEŠ Michal 1972 BM1 BRNO PROKOP Jiří 1979 BM1 PLZEŇ PROKOP Vlastimil 1956 BM2 PLZEŇ PŘEROVSKÝ Josef 1973 BM1 BUKOVANY PŮST Karel 1971 BM1 BRNO RAČANSKÝ Jan 1979 BM1 BRNO RAČANSKÝ Václav 1981 BM1 BRNO RADA Jan 1984 BM1 BRNO RADA Martin 1986 BM1 BRNO RAMEŠ Martin 1975 BM1 OLOMUČANY REITMEIER Tomáš 1981 BM1 BRNO REZ Jiří 1964 BM2 BRNO ROHÁČ Dalibor 1976 BM1 Stak-D Elima team ROLLER Vl. 1968 BM1 RUTAR Zdeněk 1972 BM1 BRNO RYGL Milan 1964 BM2 ROSICE RYŠAVÝ Karel 1962 BM2 NEMOJANY ŘEHÁČEK Robert 1979 BM1 BRNO ŘEZÁČ Ivo 1965 BM1 BRNO SAMEK Rudolf 1971 BM1 JIHLAVA SAUER Tomáš 1967 BM1 LETOVICE SEDLÁČEK Petr 1979 BM1 BŘECLAV SEDLÁK Jiří 1952 BV BLANSKO SEDLÁK Martin 1986 BJ BLANSKO SEDLÁK Radek 1963 BM2 BRNO SELUCKÝ Jiří 1965 BM1 KYJOV SCHMIEDHUBER Petr 1968 BM1 PLZEŇ SIMERSKÝ Pavel 1975 BM1 ZLÍN SKALÁK Radek 1971 BM1 MOR.KRUMLOV SKALNÍK Petr 1974 BM1 BRNO SKLÁŘ Marcel 1974 BM1 BRNO SLÁMA Jiří 1960 BM2 BRNO SLÁMA Lukáš 1984 BM1 BRNO SLÁMA Richard 1962 BM2 BRNO SLOVÁK Bronislav 1975 BM1 BRNO SNÁŠEL Michal 1973 BM1 BRNO SOUČEK Miroslav 1970 BM1 BRNO SOVA Jiří 1977 BM1 Pells HB Kuřim SOVA Petr 1977 BM1 LAŽÁNKY SRSTKA Josef 1970 BM1 BRNO STEHLÍK Jan 1982 BM1 PRAHA STEHLÍK Petr 1989 BJ BRNO STEJSKAL Martin 1971 BM1 BRNO STIX Vítězslav 1975 BM1 MOR.KRUMLOV STLOUKAL Petr 1974 BM1 MALHOSTOVICE STRÁNSKÝ Petr 1971 BM1 STRAŠIL Lukáš 1987 BJ BRNO STRAŠIL Pavel 1959 BM2 BRNO STRMISKA Filip 1979 BM1 BRNO STRNAD Václav 1983 BM1 BRNO STŘÍŽ Robin 1966 BM1 BRNO STUPKA Ondřej 1979 BM1 VELKÁ BÍTEŠ SUSÁNKA Pavel 1969 BM1 BRNO SVOBODA Jindřich 1971 BM1 BRNO SVOBODA Jiří 1964 BM2 LYSICE SVOBODA Jiří 1992 BJ LYSICE SVOBODA Jiří 1971 BM1 BRNO SÝKOROVÁ Anna 1974 BŽ BRNO SYNKOVÁ Jana 1978 BŽ BRNO ŠACHR Michal 1984 BM1 BRNO ŠANDA Josef 1973 BM1 BRNO ŠARAPATKA Vratislav 1987 BJ BRNO ŠAŠEK Oldřich 1962 BM2 MALHOSTOVICE ŠČERBA Marek 1969 BM1 BRNO ŠEBÁNEK Petr 1979 BM1 RÁJEC-JESTŘEBÍ ŠEBETOVSKÝ Jiří 1971 BM1 VEV.BITÝŠKA ŠENK Michal 1972 BM1 OSTOPOVICE ŠEVČÍK Bronislav 1964 BM2 BŘECLAV ŠEVČÍK Jiří 1946 BV BRNO ŠEVČÍK Martin 1973 BM1 LULEČ ŠÍBL Lubomír 1971 BM1 BRNO ŠIMERLE Ladislav 1951 BV BRNO ŠKRABÁK Ladislav 1952 BV BRNO ŠLAMPA Michal 1978 BM1 PAVLOVICE ŠLECHTICKÝ Radovan 1972 BM1 BRNO ŠMARDA Josef 1963 BM2 STRÁŽEK ŠMERDA Jiří 1982 BM1 BRNO ŠNAJDR Jan 1972 BM1 OCHOZ u BRNA ŠOULÁK Luděk 1969 BM1 BRNO ŠPALEK Eduard 1978 BM1 BRNO ŠPALKOVÁ Zuzana 1975 BŽ BRNO ŠPAŇHEL Bronislav 1969 BM1 BRNO ŠPIČÁK Milan 1970 BM1 BRNO ŠPLÍCHAL Petr 1956 BM2 BRNO ŠTARMANOVÁ Lenka 1961 BŽ PRAHA ŠTĚPÁNEK Jiří 1973 BM1 BRNO ŠTĚPÁNEK Martin 1981 BM1 HOŘICE v POKRKON. ŠTĚPÁNEK Richard 1967 BM1 BRNO ŠTĚPÁNEK Roman 1969 BM1 BRNO ŠUMPÍK Pavel 1972 BM1 BRNO ŠUSTEK Petr 1966 BM1 HOLICE ŠVECOVÁ Lucie 1981 BŽ Atex team TESAŘÍK Milan 1984 BM1 VIDONÍN TESAŘÍKOVA Růženka 1963 BŽ VIDONÍN THEIMER Lubomír 1953 BV BRNO TOMALA Michal 1979 BM1 LUHAČOVICE TOMÁŠKOVÁ Jana 1980 BŽ BRNO TOPOLÁŘ Robert 1974 BM1 BRNO TOŠOVSKÝ Tomáš 1988 BJ PRAHA 4 TOŠOVSKÝ Norbert 1961 BM2 PRAHA 8 TOŠOVSKÝ Vladimír 1961 BM2 PRAHA 4 TRČKA Pavel 1976 BM1 DRÁSOV TRCHALÍK Libor 1975 BM1 ŠUMPERK TRŠ Lubomír 1973 BM1 ČESKÁ TŘÍSKALA Michal 1974 BM1 BRNO TSCHOPL Tomáš 1974 BM1 Merida Spining URBAN Jiří 1967 BM1 LETOHRAD VÁCLAVEK Petr 1974 BM1 ADAMOV VACULÍK Rostislav 1985 BM1 Drásal team VÁCHA Lukáš 1988 BJ BRNO VALEŠ Petr 1974 BM1 VEV.BITÝŠKA VALIHRACH Marek 1976 BM1 BRNO VALIHRACH Martin 1980 BM1 BRNO VANCL Marek 1970 BM1 BRNO VANCL Vilém 1959 BM2 ŠTĚPÁNOV VÁVRŮ Ladislav 1972 BM1 BRNO VEDRA Antonín 1944 BV BRNO VEJBORNÝ Václav 1983 BM1 HRADEC KRÁLOVÉ VEJROSTA Jiří 1971 BM1 TIŠNOV VENDOLSKÝ Radek 1978 BM1 ZLÍN VENZHOFER Jiří 1980 BM1 HAVLÍČKŮV BROD VESELÝ Pavel 1969 BM1 ROSICE VIŠČOR David 1978 BM1 BRNO VIŠČOR Ivo 1972 BM1 BRNO VÍŠEK Miloš 1964 BM2 SLATIŇANY VÍŠEK Roman 1987 BJ SLATIŇANY VLACH Ivan 1980 BM1 BRNO VLASÁK Jiří 1957 BM2 ČESKÁ u BRNA VLTAVSKÝ Jiří 1976 BM1 BRNO VODÁK Radek 1977 BM1 MOR.TŘEBOVÁ VOJTĚCH Martin 1973 BM1 ZNOJMO VOLAVÝ Vladimír 1955 BM2 BRNO VOLEK Aleš 1982 BM1 NOVÝ JIČÍN VONDÁL Marek 1973 BM1 OSTRAVA-Výškovice VOREL Petr 1986 BJ BRNO VORLOVÁ Zdenka 1959 BŽ BRNO VOSTAL Petr 1974 BM1 TŘEBÍČ VOŠTĚRA Miloš 1959 BM2 BRNO VOZDECKÝ Petr 1986 BJ BRNO VRÁTNÍČEK Marek 1972 BM1 BRNO VRBA Martin 1975 BM1 BRNO VRZAL Jan 1968 BM1 BRNO VRZAL Josef 1959 BM2 BRNO VRZAL Marek 1986 BJ BRNO WIRT Patrik 1981 BM1 NOVÉ MĚSTO n.MOR. WOLF Ivan 1964 BM2 HRADEC KRÁLOVÉ ZÁBRANSKÝ Aleš 1980 BM1 VEVERSKÁ BÍTÝŠKA ZACHOVÁ Jana 1975 BŽ BRNO ZAORAL Petr 1983 BM1 BRNO ZATLOUKAL Ondřej 1973 BM1 BRNO ZAVŘEL Roman 1974 BM1 LAŽÁNKY 104 ZBOŘIL Martin 1972 BM1 VYŠKOV ZELINKA Pavel 1968 BM1 BRNO ZERÁK Martin 1962 BM2 Pells HB Kuřim ZEZULKA Ondřej 1980 BM1 BRNO

                0 0
              • admin  

                fotky sem pridal do sekce „FOTO“

                0 0
          • Paja  

            Na jaky to vidite plaste? V sobotu jsme toho cast jeli a pripadalo mi to na poloslicky v pohode, ale sjezd do V. Kninic jsme nejeli…

            0 0
            • Karaya  

              No vzhledem k dnesnimu pocasi bych si val neco drsnejsiho…

              0 0
            • munro  

              Vypadá to, že počasí bude slušná loterie. Trošku mě utěšuje, že sobota má být z toho hnusnýho víkendu nejmíň hnusná. Furt přemýšlím co si oblíct. Asi to s oblečením zase prokaučuju…

              0 0
              • Ceslo  

                Vono to bude asi jedno. Projedes brod a pokud bude chladno tak te nic nezachrani. Od kamaratky z Vev. Bitysky mam informaci, ze vcera tim potokem valilo dost vody.

                0 0
                • munro  

                  Hmm, začínám uvažovat o malé WD40 do camelu..

                  0 0
                  • vlty  

                    to ti bude k ničemu protože bys musel po každejch pěti kilometrech řetěz nejenom domazávat ale hlavně přdtím očistit od blata… anebo žebych si taky přibalil butylku Oleje na kola a šicí stroje? :-)))

                    0 0
                  • Ceslo  

                    Mazani retezu mi radsi ani nepripominej. Minuly tyden to semnou Vlty s Martinem malem nevydrzeli, jak mne to piskalo. Bude to chtit neco hodne ale hodne hustyho, mozna i vazelinu.

                    S domazavanim si nejsem jisty, nemam s tim tolik skusenosti, ale prijde mi, ze to ma cenu az na delsich maratonech (Drasal, Drtic ..). toto je relativne rychlej a kratkej zavod.

                    0 0
                    • munro  

                      No já taky ne, jen že kdysi na Manitou Železný hory mi sprška WDčka v pulce trati dost bodla. Ale já to asi nebudu drtit jak vy. Loni jsem to jel kolem dvou a třičtvrtě hodiny a od té doby to šlo s fyzičkou dost dolů. Navíc plánuju jet většinu závodu ve dvojičce se švagrem a jestli budeme pískat oba, tak potěš brko.

                      0 0
                      • gomolka  

                        … přátelé, máte ponětí, co si vezmete na sebe ???

                        0 0
                        • vlty  

                          No jestli vzhledem k nachlazení pojedu, tak pokud ta předpověď vyjde ( 10–15°C a vobčas chcačka) tak si beru kra?asy, návleky na kolena, na vršek klimatexový triko+mikinu a nepormokavou bundu. Ale stejnak beru ba?oh, tak půjde oblečení operativně měnit.

                          0 0
                          • gomolka  

                            Tak všem, co se účastní zítra starobrna přeji super jízdu, pokud možno slušný počasí a mě daleko za zády :o) Mě poznáte jednoduše, dles s logem „plzně“ tam asi víc frajerů mít nebude :o)))

                            0 0
                            • gomolka  

                              nějak se mě plete jazyk … myslám DRES … :o))

                              0 0
                            • Ceslo  

                              Tak jo, dneska to v praci balim, jedu se odprezentovat a zitra se na vas budu tesit.

                              Jo a vecer hromadna modlidba za pekny pocasy:-).

                              0 0
                    • kankrlicek  

                      Nechci dělat reklamu – mažu Finish Line do mokra a opravdu to drží, bordel naopak se nedrží, vydrží dlouho :))))))))))))) (To jenom jak mi to veršuje v absolutním rýmu).

                      0 0
          • ivovi  

            Tak sem mel nick na cisle, ale nikoho sem vas tam nepotkal… Zavody opet super, pocasi necekane dobry. Trat nakonec stejna jako loni, teda krome toho ze se od Pejskovskyho potoka jelo nahoru asfaltkou, pekne hnusnej nekonecnej kopec, ta stojka na konci za myslivnou pred helenkou byla letos taky a tentokrat dobre jetelna a pak prekvapeni na konci z Risovky ne dolu k hradu korytkem ale znovu sjezd jak na zacatku na Hvozdec, sem myslel ze to mliko tam probouram, neveril sem :-). Dobry bylo ze nakonec posunuli tombolu na 17h. Spatny naopak bylo, ze stejne jako loni byl konec MTB a HOBBY trati spolecny, tak to bylo ve sjezdech chvilama o hubu… Nez budou vysledky na oficialnich strankach, tak muzete mrknout na www.championchip.cz kdyby to nekomu slo stahnout stejne blbe jako mne, tak to zkuste tady: http://ivovi.topcities.com/…robrno04.htm

            0 0
            • radek z BF  

              díky, konečně jsem se taky našel… původnš jsem nebyl ani na startovní listině, což potěší :-)

              0 0
            • vlty  

              tak jak jste dopadli Česlo a ostatní? Já si to odjel ve svým turistickým tempu za 3,5 hoďky a vzhledem k tomu, že jsem startoval z posledních pozic jsem předjel 150 lidí. hurá :-)

              0 0
              • Ceslo  

                Startoval jsem z prostredka a zkoncil jsem na 33 miste v case cca 2:24. Celou dobu jsem se hecoval s kamaradem, on je vyrazne lepsi z kopcu, me se zdalo, ze jsem mel lehce lepsi dokopce. no a v zaverecnym spurtu po asfaltce od hradu Veveri jsme se strkaly jeste asi se ctyrma dalsima az mi v poslednim kopci doslo, nohy se zastavyly a ja to absolutne projel. Priste ho snad trhnu.

                Vlty a co ty? Skoda ze jsme se nepotkali, tak snad za 14 dni na B52

                0 0
                • vlty  

                  no dopadl jsem tradičně (viz výše) ale hlavně bez defektů :-) a byls tam aj na vyhlašování? kdes v tom lijavcu stál? já tam furt obcházel s duší v ruce a hledal Marina XC, kterej tam nebyl, a tebe jsem tam taky nevíděl. Jo a gratutluju k 33 fleku, sem ti věřil :-)

                  0 0
                • vlty  

                  jo ještě jsem chtěl napsat, že byly trochu změny oproti naší tréningové trase ale myslím, žes jel ve skupince taks nebloudil. Já jsem v posledním sjezdu, kterej byl stejnej jak prvni kur..val, ze mne ta babizna nahore poslala blbou cestou a málem jsem to chtěl otočtit… jo a nevyhráli jste někdo něco v tombole? my jsme jeli dom hnedka po vyhlášení.

                  0 0
                • MartinXC  

                  Clovece, tak jsem te otipoval dobre (2:20). Mozna na puvodni trati by to tak bylo. Ach, jo a ja misto jizdy na biku smolil nabidku :-(

                  0 0
              • Loner  

                Dobrý, pro mne čas 3:45 nebylo turistické tempo, ale vzhledem k tomu, že se těším na důchod…spokojenost.

                0 0
              • ivovi  

                Taky gratuluju Ceslovi, nadelil mne 5 minut, jsem dojel 55 (2:29), od lonska jsem si polepsil, spokojenost. Jinak jsme s bratrancem sedeli na Gcku Pod kastany, i v lijavcu, tak asi proto jsem nikoho nevidel…

                0 0
            • Ceslo  

              Zdravim,

              Jediny koho jsem tam z Bike-fora potkal a poznal byl Lucas (zdravim Lucasy co koleno?:-)), kde jste byli vy ostatni?

              Vsa co bylo napsano vyse presne souhlasy. Jeste bych pridal, ze se mi podarilo se vymaznout v tom nejprudsim sjezdu z Marsova dolu na Bily potok a to hned dvakrat. Truchu mne stvalo se na lesnich krizovatkach nebylo mlikem vyznaceny kudy jet, neb z dalky neni poznat, jestli je ta cedule s sipkou, nebo preskrknuta, takto jsem se nachytal ve stoupani na Pravkovou a za Marsovem.

              Jo a fakt dost blby je to krizeni s hobykama ve dvou zaverecnejch relativne tezkejch sjezdech. Mel jsem to stesti jet poprve docela ve predu a je to tam husty, no a kdyz se vam za Javurkem zacne plest pod kola rodinka na favoritech a trakach protoze se nechce umazat od blata tak blby.

              Jinak je to moc krasnej zavod a doufam ze ho pristi rok pojedu zase.

              0 0
              • gomolka  

                jo, bylo to super … můj první závod, tak ksem se toho celkem bál, ale nakonec jsem sám se sebou celkem spokojenej :o) za rok zase :o))

                0 0
              • munro  

                Chlapi, taky se vám zdálo to stoupáni po asfaltce od Pejskovskýho potoka tak strašný? Já si dal v Lažánkách na občerstvovačce půl tatranky a v tom stoupání jsem ji měl velký potíže držet v žaludku. Jinak pěknej závod. Hned po prvním sjezdu po žluté jsem se vracel kilometr pro švagra, kterýmu explodovala duše a tak jsem pak musel půlku balíku předjíždět znovu. Nelituju, předjíždění zvláště závodnic je příjemný… Ty trasy hobíků by fakt měly oddělit – v závěrečným sjezdu jsem dokonce potkal lidi s vozíčkem. Já ho taky mám a nechci jim brát právo si s ním zazávodit, ale tohle se mě už zdálo trochu nebezpečný.

                0 0
                • Loner  

                  Mne nejvíc vyděsily dvě skupinky bikerů, v protisměru od Kníniček na Javůrek a do poslední chvíle jsem myslel že snad uhnou, ale nechali mě blbci projet asi čtyřicítkou bahnem, sotva jsem to ustál. Potom taky zajímavý ten poslední (opakovaný) sjezd k Vápenici. Lekl jsem se, že jedu blbě, protože se tam nikdy nejelo a motaly se tam rodinky i hobíci dohromady – uf dobře to dopadlo

                  0 0
              • luCas  

                Nazdarek Ceslo, koleno nechce moc fungovat, mrcha. Nejvetsi problemy mi delaji schody, divim se ze sem vubec dojel a navic mi skoro vubec nefungoval saltr. Jinak me to trochu mrzi, moh sem bejt do 50 urcite:-) a nebo padnout hur a bejt v nemocnici. Cas 2.38. Naprosto souhlasim s tema hobykama, v tom lese do ty posledni vesnice pred cilem (to vite ze nevim jak se jmenuje) jel predemnou strasnou dobu chlapek s detskym privesem za kolem, to proste nejde predjet. Mel sem strach z pocasi, ale rek bych ze vyslo paradne.

                0 0
                • Ceslo  

                  Mas muj velkej obdiv, ze jsi dojel skoru pul zavodu s rozbytym kolenem a kolem a ten cas je vic jak dobrej. umisteni do 100 je v pohode.

                  Preji ti at se das rychle dohromady a stihnes Brnenskou padsatdvojku.

                  0 0
                  • luCas  

                    Dik. Snad budu ok. Uz mam zaplaceny startovny takze mi ani nic jinyho nezbejva. Jeste uvidim jak to dopadne s tim XC palcky vrch, mam to u koleji a chtel bych to jet, myslim ze i vim kudy vede trat, jeden hodne brutalni sjezd-ten na starobrno byl oproti tomu pro me v pohode

                    0 0
    • mastihuba  

      nějak nemužu otevřit výsledovky. Jak jste na tom?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.