• Twistercube

    Jak hodnotíte nědělí Starobrnotour na Brněnské přehradě? Počasí nic moc, myslel jsem, že mne to místy sfoukne ze silnice, ale jinak pohoda.

    0 0
    • vlty  

      hola no letos to teda stálo za to, do půlky závodu dva defekty, před lepením v sajrajtu mně zachraňoval bike-forista Gomolka, tímto mu děkuji :-) takže do cíle jsme jeli potom v poho za družného hovoru. Takže total čas 4:20 je dost ostuda, ale co, aspoň bude příští rok co zpravovat. Jo a ještě mně nasr.. že nebyli trička ale blbej krigl a to ještě malej 4decovej. Ale zas poprvý po třech letech na mně vyzbyl guláš, a ten to všechno špatný smazal, tři kusy libovýho masa tři křupavý rohlíčky :-)))

      0 0
      • Twistercube  

        Já jsem si hned mysle, že to muselo být s defektem, protože takovej čas bych nečekal. Jo a hobíci: viděl jsi tu výsledkovou listinu? Kolik tam je klubařů? Takže navrhuji kategorii Hobby přejmenovat na nějak jinak. Ale jak zatím nevím.

        0 0
        • Santus  

          Ja jsem jel tu hobby, prvne jsem si myslel, ze to je takovy nemuzny, jet hobby s rekreanty a matky s detmi, ale kdyz jsem videl na startu to nabuseny osazenstvo s jejich kolovou technikou, tak mi bylo jasny ze to bude regulerni zavod.
          Ja trubka jsem si vzal radsi ctrnactikilovyho zimaka na Altusu s centilevrama, zadni plast uz nahadre, abych mezi jejich teskokolama moc nevycnival, a co jsem nechtel to se mi podarilo:))
          Jel sem totalni kasu, 30 flek, 1hod 9min, spokojenost.
          Jeste se musim zminit, ze jsem jel dlouho s nasema lyzujicima devcatama z repre a technicky sjezdy jim jdou paradne, z kopca bych jim neujel, to jsem cucel.

          0 0
    • vlty  

      jo jinak vy ste to na těch hobíkách pěkně flákali :-) ztráta 14:23 na prvního… no fuj :-)

      0 0
      • Twistercube  

        Vlty, zdarec. Tak jak? Nezavoláš, nenapíšeš:-) Jak to šlo?

        0 0
        • vlty  

          no večer pokecáme…

          0 0
          • Twistercube  

            Hola Vlty, mám o tebe obavy, jestli jsi živý a zdravý, když jsi v pondělí nedošel:-) No Tak se dej do kupy a? to o víkendu aspoň na chvíli vytáhneme.

            0 0
    • c  

      Nemáte info, kdy dají výsledky na net?

      0 0
    • Paja  

      Pozitivne, blato nebylo tak strasne jaxem cekal, slunicko odpoledne vylepsilo dojem z ledoveho rana. Nejdriv jsem si myslel, ze kvuli blatu budu zavidet silnicarum, ale ten vitr na planich…sem byl rad zase zpatky v lese:o)

      0 0
    • ada  

      Jela som tú 55km trasu a bolo to dobréééé. Vietor bol zákerný, blato a šutre som si tiež párkrat obzerala hodne zblizka a brod ma tak nejak prekvapil. :) Na moj úplne prvý závod to ale ušlo.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.