Kombinace matné černé a lesklé černé

72 nepřečtených
  • sportovni_biker

    Ahoj, je to dost blbá otázka já vím, ale nedokážu si s tím poradit. Můj rám je celý leskle černý a teď mi přišel nový představec Ritchey Comp 110 mm. Ale ten je matné barvy. Tak a teď, rám-leskle černý, hlavové složení-leskle černé, podložky pod představcem-lekle černé, řidítka-leskle černé a představec matně černý. Myslíte si, že je to v pohodě? Tady na téhle stránce je ta fotka http://marekpokus.borec.cz/predstavec.JPG

    Samotná fotka trochu zkresluje, takže ve skutečnosti je to více bijící do očí. Jinak to, že potřebuju ještě jednu destičku, tak toho si nevšímejte. Ještě dokoupím.

    P.S. Prosím nekritizujte rám (hlavně vrchní trubku), je mi jasné, že se vám nelíbí, ale už jsem tu kritiku zažil jednou. Kolo mám na 2000 km za rok, víc stejně nedám a líbí se mi. Díky moc.

    0 0
    • Meesha  

      jak s tim muzes jezdit… :-D

      0 0
    • Darkson  

      neřeš blbosti a jezdi na kole:-)))

      0 0
    • dieegoo  

      tak tohle je teda dilema :( ja bych si asi skocil bejt tebou…

      0 0
    • Bobo  

      Jestli ti to rve žíly, tak proč ten představec nevezmeš sprejem?

      0 0
      • Kol.ista  

        A slysel si uz o vymozenosti vratit zbozi do 14 dnu bez udani duvodu?? TAk kdyz u toho tak brecis tak proc to neudelas?

        0 0
        • Bobo  

          A slyšel jsi už někdy o tom, jak zařadit příspěvek ?

          0 0
    • chupas  

      tak tohle bych neresil, ale vim co prozivas :)) taky mam lesklou vidli a matnej ram a JE TO videt. ale za jizdy to teda fakt nikdo nepozna. me by spis na ty fotce vadilo, ze tam nemas riditka :O :))

      0 0
      • sportovni_biker  

        No jo, ale ty máš alespoň hezké kolo. Moc se mi líbí, jenomže já jsem dostal minulý rok na Vánoce Blackhawk.

        0 0
        • Bobo  

          Design je přece ve tvých rukách. Já taky nemám kola nic moc, ale třeba na zimáku jsem se vyřádil. Tak vylepšuj, barvi, polepuj, laď a upgraduj, určitě z toho budeš mít mnohem lepší pocit, než kdybys přišel k hotovýmu.

          0 0
    • Radek Broz  

      Ja myslim, ze by to jet mohlo.

      0 0
    • libi  

      barva nejezdi a tak hrozne to nevypada. A jak uz tu bylo psano muzes to striknout, kdyz te to tak trapi.

      0 0
    • Siddha  

      ja bych to vyhodil. do popelnice, napis mi pak ktere, dekuju…

      0 0
    • wlk  

      no, já mám taky matnej představec a lesklej rám a rozhodně se mi to nezdá jako nějakej problém, když ti to fakt takhle rve žily, tak si fakt pořiď lesklej, je jich všude hafo.

      0 0
      • Bobo  

        No tos měl posledně říct, ještě mi zbylo trochu lesklé černé ve spreji od doby, co jsem tunil zimáka :-))).

        0 0
        • wlk  

          příště se polepším :-)) apropo, už sem pořídil nášlapy v černé barvě a vypadá to célé naprosto skvostně, o víkendu to nafotím a konečně to hodím do profilu, jak nemám kolo doma, tak je velkej problém vypomenout si vzít fo?ák k našim..musím říct, že se nestačím divit, co všechno dokážou lidi řešit za „problémy“ černá=černá, hotovo,grrr…

          0 0
    • sportovni_biker  

      Dobrý díky, vidím, že to nevadí, ještě jednou díky za příspěvky. Až bude kolo hotové, tak ho dám do fotek.

      0 0
    • JMT  

      takovidle picoviny neresim ani ja (a to sem po desingovy strance padlej na hlavu fak moc) takovydle kombinace sou naprosto normalni-ostatne to vlastne mam na 13tistovce…

      0 0
      •  

        to mas fakt tolik kol ?

        0 0
        • JMT  

          ne, jedno je segry (crx) matne sedy crx uz neexistuje, ted mam 1300 a speedstra (momentalne po sezone rozebranej) brutalfunishovy crx ja rozebrany a je na prodej… takze ja 2 komplet a hromada zbytku a segra 1

          0 0
          •  

            tak to potom jo ;) sem si rikal ze je divny aby mel nekdo pet kol :D

            0 0
    • BH  

      nedelas si s nas srandu, ze? vazne Ti zrovna tohle vadi?Jinak ti chutna? Kdyz uz jsi takovy „estet“, jak muzes mit kolo s tak silenyma nalepkama a grafikou pisma? To povazuji za podstatne vetsi prohresek proti dobrym mravum a stavajicim modnim trendum v kolarine.Meho estetickeho citeni se take silne dotyka tvar trubek tveho kola. V neposledni rade jsi jeste horsi fotograf nez ja a to je co rict, bleskem proti oknu, boze!

      0 0
      • volvej  

        to není okno,to je televiza z roku 1. výsledek je ale stejny

        0 0
      • sportovni_biker  

        To nejsou nálepky, ale písmena jsou natříkané na rámu. Tak když už jsme se dostali až k těm trubkám…Dobře některým se možná nelíbí tvary, mně se tvary líbí a to je hlavní, nebo ne? Za druhé, všichni máte kola stejné značky Merida, Author, Olpran, Kellys atd. ale viděli jste někde nápis Blackhawk, těžko. A to je právě ono-výjmečnost. Myslíte si někdo, že úplný lajk se bude otáčet neustále za Authorama, přitom už je to dost ohraná značka (neberu samozřejmě komponenty), ale když uvidí úplně jiný tvar trubek a jiný nápis, tak už se ohlédne a zhodnotí. Některým se to líbit může. To máte jako auta. Všechny auta taky nemají stejnou karoserii. Porsche přišlo kdysi dávno s koncepcí „vajčkové“ karoserie, tehdy se to taky nikomu nelíbilo a dneska se řadí mezi nejlepší sportovní a závodní vozy. Začněte už to taky brát z toho jiného pohledu a nesoustřeďte se pouze na kulate rámové trubky. Vím o tom, že závodníci by takovýhle tvar neměli, ale já nejsem závodník, jsem pouze rekreační cyklista, tak proč se neodpoutat. Není to proti vám nikomu útok, nechci ani rozpoutat žádnou hádku, ale už mě nebaví, když mi kolo všichni pomlouvají kvůli rámu a nápisu. To je vše co bych tak chtěl říci.

        0 0
        • BH  

          koneckoncu je dulzite, ze se to libi hlavne tobe.Ovsem doporucuji ti navstivit nejaky cykloveletrh a budes prekvapen kolik tvaru ramu a trubek se dodava na nas trh. Takze neni nutne se vybavovat takovou „hruzou“ jak mas ty,abych se odlisil od davu.

          0 0
          • sportovni_biker  

            Ja mám možná hrůzu, ale ty nemáš kolo raději ani v profilu, tak v klidu.

            0 0
            • Lišák  

              BH má svoje kola v sekci „kola a komponenty“ Psal něco v tom smyslu, že bude pořizovat jiný, tak to nedává do „našich bajků“

              0 0
      • dieegoo  

        jinak na foceni proti uknu neni vubec nic spatneho, kdyz pouzijes blesk, osviti ti to i mistnost a vykresli krajinu v okne.. .bez blesku bys videl jen svetle okno a jinak tmu…

        0 0
    • Daf  

      Mam taky na kole vsechny komponenty leskle cerny a predstavec matnej :)

      0 0
    • yossarian  

      představec je v pohodě, stříkni rám

      0 0
    • Smazaný účet  

      Jen tak z nudy při pátku, nešly by nějak jednoduše nedestruktivně zmatnit lesklý rodla od Ritcheyho?

      0 0
      • Smazaný účet  

        cifem?

        0 0
      • onuce  

        Obyčejným černým matným sprayem. Přestříkal jsem nedávno takto v bytě většinu rámu kola a super. Bylo šíleně od výrobce přeplácané. A také čerstvě vytočenou podložku pod představec z přírodního hliníku.

        0 0
        • onuce  

          Ale protože se mi nakonec ani tak design kola nelíbí, Kellys je opravdu odporný, tak bych musel udělat rám celý černý, což se mi nechce. Dlouho již pokukuji po rámu v barvách maskovací kamufláže. Stejně jezdím nejraději s fullem do přírody a ztratí se na tom špína i šrámy. A protože mi v ghetu zničili vozidlo, v místní opravně ještě dorazili přestříkáním v jiném odstínu, tedy mám dvoubarevné auto, chtěl bych stejnou kamufláž dát i na karoserii. Jen nevím, zda se to smí. S vozidlem také nejčastěji jezdím do přírody a měl bych to s kolem v jednom stylu.

          0 0
          • onuce  

            Pro ilustraci:

            https://www.google.cz/search?…:

            0 0
                • onuce  

                  Tahle se mi na vozidlo líbí nejvíce:

                  http://www.madeinrussia.cz/…ont_back.jpg

                  0 0
                  • nitraq  

                    A je ti jasný, že to nebude levná sranda a měl bys za to druhýho Kellyse?

                    0 0
                    • onuce  

                      Skutečně? Myslel jsem, že nějak pomocí tří sprayů…

                      0 0
                      • kandik psi zub  

                        tak asi zalezi na kvalite detailu a celkovy profesionalite provedeni, zejo. Asi bych zapomnel na profi lak, to budou vyssi desitky tisic, folie mozna pod dvacet.

                        Pokud je auto uz starsi, a hodlas s nim dozit, resp. prodej pristimu majiteli neresis, nejsi zatizenej na detail – tzn. nejsi lestenkar, tak metodou „minimalni snaha-maximalni styl“ se da leccos, a co vim tak lidi maji vyborny zkusenosti s Montanou – spreje pro grafitti. Pixla stoji myslim kolem kila, na auto jich udajne staci cca deset. Kvalita zavisi samozrejme na prostredi, trpelivosti atd.

                        Jinak tyhle maskacovy vzory jsou rekl bych trochu out, a paradoxne aspon na me pusobej spis kriklave. Pokud to ma splynout, resil bych hlavne aby to bylo poradne matny a spis " patinovy" nez vylozenej vzor. To se da treba vyborne udelat probrusovanim dvou vrstev barvy do sebe. Dej si do guglu „patina style car“

                        A z vlastni zkusenosti muzu rict, ze je to vyborna zabava.

                        "lex smirgl edišon ": http://www.bike-forum.cz/…jitelu-vol-l#…

                        0 0
                        • onuce  

                          Sprayie pro grafitti, to je přesně ono! Děkuji. Probrušování je dobrý nápad, jen to chce asi vybavení a zkušenost. Nicméně chtěl bych začít bicyklem… ale vůbec vlastně nevím, jak začít. Netuším jak správně vytvořit jakoukoli kamufláž, ale moc bych to chtěl. Jinak „patinový“ styl mi již vytvořili v opravně, když kvůli dvěma malým promáčklinám mám teď třetinu auta v jiné barvě, jako bych s ním spadl minimálně z mostu.

                          0 0
                          • onuce  

                            Ještě mě napadá nějaká jednolitá khaki barva, to je přec jen jednodušší. Nebo olivová… Jen nevím, jak by to třeba slušelo fullu.

                            0 0
                            • kandik psi zub  

                              no vyber je bohuzel kazdyho boj. Ja bych postupoval:

                              1. poradne se smirit sam se sebou a vyhnat si z hlavy touhu po nejakym tovarnim detailu.
                              2. sundat vsechno co relativne snadno sundat jde
                              3. zbytek vymaskovat elektropaskou nebo necim podobnym, papirovou bych spis nepouzival.
                              4. zbrousit nejakou 300 smirglem, umejt izopropylem ( cistic brzd)
                              5. prestrikat z lehka plnicem/zakladem na kovy.
                              6. vrstvu nejaky metalicky stribrny montany, nebo dve
                              7. vrstvu khaki nebo podobny montany
                              8. dratenkou nebo podobnym nastrojem probrousit hrany do patinovata.....

                              Bude z toho osuntelej armadni stroj.

                              0 0
                              • onuce  

                                Děkuji. Ani bych nepotřeboval patinu starého stroje. Spíše snadno udržovatelnou barvu, škrábanec se stříkne tímž sprayem. A aby sedla na kolo, vozidlo, jež používám v terénu. Tedy to khaki? Nebo nějaká pouštní? Nebo ta oliva. Začnu kolem, samozřejmě. Co by z toho bylo prosím hezké na fullu? Na autě by byl hezký nátěr z Tigerů proti magnetickým minám :)

                                0 0
                                • onuce  

                                  Tohle by se mi moc líbilo, je to tvarem navíc podobné tomu mému loganu:

                                  http://static.pagenstecher.de/…566-3316.jpg

                                  0 0
                                  • Smazaný účet  

                                    obávám se, že ta MG42 neprojde…

                                    0 0
                                  • nitraq  

                                    Plasti dip?

                                    0 0
                                    • onuce  

                                      Nerozumím, omlouvám se.

                                      0 0
                                      • nitraq  

                                        Plastová folie ve spreji, vypadá to pak takhle levně a vychází to obvykle zhruba na půlku, co běžný lak.

                                        0 0
                                        • onuce  

                                          No jo! Ono to opravdu existuje! A vypada dobre! Dekuji.

                                          0 0
                                          • nitraq  

                                            Jen pozor, že to není tak odolný jako klasickej lak, holt to je jen plastová hmota. Zase pokud člověk nemá extra nároky na kvalitu provedení, tak si může udělat sám doma.

                                            0 0
                                            • onuce  

                                              Jelikoz to loupat nikdy nebudu… Je prosim odolnejsi toto, nebo bezna barva ve sprayi? Dekuji.

                                              0 0
                                              • Smazaný účet  

                                                Asi bych ten představec ze ztrátou 200kč prodal a koupil nový, místo toho, abych vyhodil 150 za sprej s nejistým a nekvalitním výsledkem.. (neříkám že to neumíš, ale sprej není to co autolak natož lak z výroby..)

                                                0 0
                                              • kandik psi zub  

                                                sprej, urcite. Plastidip, z moji zkusenosti aspon, vydrzi jak kdy a jak kde, nic levnyho to rozhodne neni.

                                                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.