• Frankie

    Pres zimu mam pry najezdit základ na rovinkach, nemate na ne nejaky tip? Jsem z P-10, jihovychod od Prahy je nejbliz, ale zrovna nejrovnejsi neni :)

    Co me napada z hlavy je Viton-Zbraslav-Davle-Stechovice a zpet. sice je to az do Zbraslavi mestem a i dal je cesta hodne frekventovana a taky to neni zadna dalava, ale mam to nejbliz.

    Co treba po kolinsky – Uvaly-C.Brod-atd… nebo Uhrinrves-Ricany-Kostelec n.C.l. atd… ?? Asi taky pekelny provoz, co?

    Diky. FV

    0 0
    • Beeda  

      vsude je to ficak:-)jezdim tohle: Pha-Stechovice – o drzku Pha-MladaBolesav, za Brandysem v pohode Pha-Podebrady/HradecKr – o drzku, lepsi pres Lysou B.

      0 0
      • jecnak  

        Trikrat fuj. Jediny pekny a po rovine je Pha – Mlada Boleskav – Bela p Bezdezem – Houska – Kokorin – Brandys – Praha. Jedina nevyhoda je, ze kolem Housky to v zime obcas ani nepluzi, tzn chce to trochu vyssi techniku pilotaze.

        0 0
    • Honzas  

      Z toho cos psal znam akorat ten smer za Uhrineves. Strasnice – Uhrineves – Ricany je pekelnej provoz a sem tam i nejakej ten kamion. Od Rican dal uz je to celkem OK, ale zas to neni rovinka typu Zbraslav – Stechovice. Jo a z Kostelce se da treba projet na C. Brod a vracet se po kolinsky. At nejezdis tam a zpatky jednou cestou.

      0 0
    • Medunka  

      davam Jarov – Cesky Brod, cca 30 tam, 30 zpet a bez problemu, jen kdyz vyjedu v 5 odpo z Prahy, tak je husty provoz, a je to takove vlneni ;-) Ale pohodove a dobra silnice. Az do Kolina ;-)

      0 0
    • jfk  

      rovinky kolem Nižbora a Berouna Ti nevoní?:-)

      0 0
    • McBlacky  

      já bych se nebránil ani Praha-Karlštejn a zpět. Jinak v zimě jezdím taky Stromovka-Řež a po druhý straně vody zpět ikdyž to není 100% silnice. Ono to s těma rovinkama není tak horký, pokud nemáš super krutej train plán tak se i nějakej kopeček snese :)

      0 0
      • Frankie  

        Vcera jsem si teda vyzkousel tu Viton-Zbraslav-Stechovice a zpet… ne ze bych tam nikdy nejel, ale vzdycky to bylo bud jen cast my trasy nebo o vikendu… Do zbraslavi peklo, nez se clovek vykodrca z Prahy, tak vubec nema smysl mluvit o nejakem treninku… Zbraslav-Stechovice ve vsedni den samo trochu vetsi provoz, ale diky tomu, ze silnice je siroka, misty i s krajnici, a prehledna, tak me trochu vic ohrozila asi jen dve auta, coz povazuju za uspech… Pri ceste zpatky jsem od Zbraslavi skoro az na Viton chytil zelenou vlnu, tak to bylo fajn a provoz timhle smerem taky nebyl tak strasny…Jinak v zime o vikend to myslim nebude az tak strasny… cela cesta mi vyda pres ty dve hodky a pak uz stejne zmrznu :)

        Praha-Karlstejn, Nizbor, Beroun by taky slo, ale tam je cesta dost uzka a co jsem tam sem tam kus jel, tak to bylo taky docela o hubu, ale kde neni ??… :(

        To Jecnak: Clovece, takovou dalku v zime bych asi nekde padl zmrzlej do pangejtu :) Kolik to dela km??

        FV

        0 0
    • Hroch obojzhivelnyj  

      Ceskobrodska je dost silena. Podebradska je o neco lepsi protoze vedle je dalnice, ale taky nic moc. Lepe paralelne s Podebradskou po mrnavejch silnickach bez provozu- Cerny most/Horni Pocernice (z Podebradsky se odboci na konci HP,u rybnicka- Zelenec (tochu orientacne narocny)- Mstetice- Celakovice- Prerov nL- Semice- Kersko- Sadska- (Podebrady po podebradsky) Nebo hupsni s kolem (za dvacku si ho vem na chodbicku) do pantografu a dojed do Zelence vlakem, z Masarycky kazdych :27 a :57, nebo Vysocan o 10 min pozdeji

      0 0
      • Frankie  

        To Honzas: No jo no, do vyjmenovanych slov se to nejak neveslo… mistni nazvy … sorry :))

        To Hroch: Vlakem se priblizuju ruzne za Prahu celkem casto, ale vetsinou s bajkem… se silnickou se mi moc nechce v tech kufrech tapat po nadraznich podchodech, pachat harakiri na schudkach do vagonu a tak :) … proste to jezdeni z Prahy stoji za kulovy… a to jeste bydlim jakz takz, ze se da trochu vyjet…

        FV

        0 0
        • Hroch obojzhivelnyj  

          Masarycka je v urovni terenu, a pantografy jsou nizky.. Nebo z P10 nekam na Ujezd-Klanovice a pak se chytit , hezkyj je to hlaune od Celkovic dal.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.