• Marcinka

Můj vak NALGENE praskl ve švu (ani ne po roce používání), slepit to nejde. Přemýšlím o koupi vaku CAMELBAK (OMEGA uzávěr, Ergo Hydrolock náustek), nejspíš třílitrového. Nevím, jakou mám však záruku – bojím se, že taky tento vak nemusí vydržet příliš dlouho. Kdo ho vozíte, jak dlouho ho máte? Je to fakt kvalita, ten originální „Kejml“?

0 0
    • cabbage  

fakt nepraskne- camel vydrzi, kdyz ho naplnis vodou a stoupnes na nej(i naustek udrzi tlak). taky sem ho zkousel naplnit na 6L- taky v pohode prezil, ale uz se nevesel do batohu;) jediny co obcas netesnilo byl Omega uzaver- rocnik 02 mel kratsi zavit, ted mam nejaky 05 a ten uz tesni dokonale.

0 0
    • bajkr  

pěkný boty :oD

0 0
    • JFB  

presel jsem na 3l rezervoar camel z hydrapaku v lete a je fakt dobrej. vydrz soudit nemohu, ale podle ty debaty vyse…:-) pokud jde o cenu, tak vzhledem k politice dovozce – Progressu pochybuju ze jde v cechach sehnat levneji nez u nich…

0 0
    • P2  

Originál se vyplatí. Mám ho už třetí sezonu, žádný problém, (jako nový,když se vyčistí:-)

0 0
    • MARIN  

Nejde slepit? Taky jsem si to u Hydrapaku myslel a nakonec stejny problem vyresil vterinovym lepidlem Loctite 401.

0 0
    • gaston  

rok ho vozim prezil i par letu pres riditka, kdy poslouzil jako prima paterak.A drzi … zatim :o)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.