Cyklobazary kol v Brne - (POMOC).

17 nepřečtených
  • Pivomil

    Cau,

    obracim se s prosbou, kdo vite, muzete mi dat adresy na cyklobazary v Brne ? Ja znam dva, jeden na Cejlu a druhy na Milady Horakove. Nejakej **** v nasem baraku ukradl prvne kolo me mati (obycejnej supermarketovej kram za 3500) a o par dni pozdeji jeste kolo sousedu, cca za 10 000,– Roky se tam nic neztratilo a ted hned dve kola zhruba behem tydne.

    Vim ze je sance miziva, ale v pondeli bych si je zkusil projit, takze bych byl moc rad kdyby jste mi poradili jeste nejake dalsi..

    Predem diky.

    0 0
    • tk  

      zkus i zastavarny na starym brne. jedna je hned pod silingrakem. druha byla kousek od hospody na anensky. na cejlu myslis tu kousek od mostu pres svitavu?

      0 0
    • JohnLee  

      Na Francouzske je cyklokseftik,ma tam i bazar,ale nevim jestli tam bude mit i kradeny, me to pripada celkem slusnej obchod…

      0 0
    • JohnLee  

      Jeste jeden kseft me napadl,maji tam cedulku „jizdni kola od 500,–“ :)) je to mezi zastavkama Malinak a Kornerova na prave strane…neni to primo v baraku,ale je to areal kde jsou ruzne firmy…Tipoval bych to ze to bude naproti Everytimu nebo Radosti.

      0 0
    • DyEm  

      smutné :( Problém je, že od Dukelské po Bratislavskou je cca 30bazarů, a asi v každým bude kolo. Co jsem viděl, tak sport-bazar byl na Staré osadě jak je prodejna Albert. Další byl na Kotlářské jak je BlueGym. Nevím, zda ty bazary pořád existují. Držím palce

      0 0
    • Santus  

      Skoro na zacatku Cejlu po prave strane v bazaru u toho asiata, myslim ze tam budou nejaky corky. Mel jsem s nim kdysi vystup, kdyz jsem si chtel opsat cislo, tak mi to nedovolil, ze to je jeho vlastnictvi a ze mi to zakazuje.

      0 0
    • ju.mu  

      Nový sady-naproti spáčilovi,Kří­dlovická 2–5 bazarů,Hybeška-u zastávky šaliny,Palackého-pod kinem Morava,na konečné v Řečkovicích,Starý Brno-mraky bazarů,a mnoho dalších.přji š?astný den

      0 0
    • Pivomil  

      Tak jo, predem diky za informace, zitra to zkusim probehnout, pisu jednak abych podekoval za tipy a druhak aby se to posunulu trosku nahoru,aby se to jeste zviditelnilo, treba nekdo neco jeste prihodi..:)

      Pak poreferuju

      0 0
    • Excel  

      No, jelikoz jsem pred casem resil v Brne to same, tak prvni vec, vlez na Cejl smerem od Koliste a jdi: Tam je po stranach zastavaren az k tomu cyklobazaru u Svitavy asi tak dvacetpet :-) :-(, ale v techhle jsem na slusny kolo nenrazil, vetsinou jen sunky a tak do 5.-tisíc. Co se zajimavych kol tyce, tak pěkná kola měli v lokalitě hlavního nádraží: a to: na ulici Nádražní, kde se kříží s Hybešovou, pak asi po 200metrech právě na Hybešově směrem k Mendláku, a na konec hafo kol, na Novosadské- 400 metrů od ulice Nádražní. Jinak můžeš vynechat: Pekařskou, tam nic nemaj. Ještě na té Palacké v KrPoli jsou zajímavé kola…Jinak jsem zkoušel i Husovice, ale tam taky jen plečky od hospod. Hodně štěstí.

      0 0
      • RomanH  

        Ahojky, chtel jsem se Te zeptat, jak jsi dopadl. A jeste pridat jednu radu – zkus si v Brne obehnout servisy a dat jim tam fotku s registracnim cislem. Pocitam, ze lidi, co si kupuji v bazarech a zastavarnach kola, si je casem nechavaji servisovat. Jinak hodne stesti Vam vsem.

        0 0
        • Excel  

          zdarec, ošoupaný nohy a nic, v sobotu jsem si na poště vyzved od policie „odložení“ dokonce mě policajt navštívil osobně, aby mi sdělil, že měli akci po zastavárnách (no nevím, nevím)…a nic, takže už skládám nové…škoda, mohl jsem mít zimáka nebo z něj něco použít

          0 0
          • RomanH  

            Toz preji, aby stavba novyho biku rychle odsejpala a az budes mit neco poskladaneho, tak se ozvi.

            0 0
      • riku  

        Na Milady Horákové byl bazar docela slušněj. Letos tam je taky, ale ani se nenamáhali dát do výlohy něco, co by ho připomínalo. A uvnitř je to slabota…

        0 0
    • Ardbeg  

      Budu rád za další typy protože 3.9 mne byli také ukradeny dvě kola. A nebyly zrovna levné :-(

      0 0
    • George.999  

      Cyklobazary kol? :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.