LIDL - aktuální nabídka - oblečení

219 nepřečtených
  • tom@s

    ahoj prosím o zhodnocení těchto věcí, má to význam? vím, asi to ještě nikdo neviděl, ale jaký máte názor? čekám na čtvrteční hodnocení. někdo by to mohl ve čt ráno všechno nakoupit a dát vědět!:)

    http://www.lidl.cz/…050901.index

    0 0
    • Volf  

      S těma hadrama si nejsem úplně jistej, ale určitě půjdu ženě koupit ten tepák.

      0 0
    • pegal  

      ty ponozky Bike vypadaji jako vlozka do snehuli .. :)

      0 0
      • petryk  

        me spis pripadaji jako snehule:)

        0 0
      • orca  

        ty „ponožky“ mám jsou spíše do motorkářských bot , ale mně se vejdou do treter a do zimy jsou super , doporučuji… a mám i tu velkou pumpu a taky fachčí na 100% pumpuji doma 4 kola …

        0 0
    • grafik  

      chce to zbozi videt, ale uz nekolik veci se z lidlu nekolika bike-foristum osvedcilo, z obrazku ty veci vypadaji OK. ja bych se toho nebal ;) Mozna poridim tu bezeckou bundu.

      0 0
    • grizzly  

      stejne maj od kazdyho jeden kus, takze abyste tam sli od 6 od rana :)

      0 0
    • bajaja  

      v lidlu bych si na kolo nic nekoupil

      0 0
      • 7LK  

        Já bych bral ty spoďáry za 99?- vypadá to na moji velikost :-) Jinak LIDLa bojkotuji – ničí stromy!

        0 0
        • tom@s  

          kolik vyděláváš?

          0 0
          • Toams  

            ja lidl bojkotujem nedobrovolne … je daleko:-) ale v tescu maju teda zrovnatelne ceny a obcas ma nakupny kos vyjde lacnejsie:-)))

            0 0
            • tom@s  

              ptal jsem se jenom na pohnutky bojkotu … já to mám zase naopak (lidl za barákem a tesco v …)

              0 0
          • RomanH  

            I kdybych mel Lidl za barakem a do kapsy hluboko, tak bych do nej nechodil (kvuli tem stromum). Jednou jsem ale nevydrzel a kdyz tam byla ta vychvalovana pumpa s manometrem za 129Kc, tak jsem si ji koupil. A vysledek – manometr promeruje a ten upinak na galuskovej ventilek taky nejak extra nedrzi, takze se mi na ni prasi v pokoji a dale pouzivam jinou nozni pumpu. Par ldi sem tenkrat psalo podobny reakce a pumpu tam menily – pry ty spatne dali mezi ostatni. Ja se na to vykaslal a utvrzuje me to v tom, ze Lidl never more.

            0 0
            • tom@s  

              myslím že všechny řetězce jsou zhruba nastejno (co se týče vlivu, etiky, …)

              0 0
            • admxx  

              A to sis vazne myslel ze ti pumpa za stovku k necemu bude? To je prinejmensim trochu kratkozrake. Vis jak, mechanicka vec…dost namahana…na to je stovka malo.

              Ale proti tem hadram bych nic nemel. Vypadaji lip jak od čanga, cena stejna, zaruka, a za tu cenu necekam kvalitu takze na sezonu, nebo dve kdyz se s tim bude zachazet setrne, to je ok.

              0 0
              • RomanH  

                No ono jde o pumpu BETO, ktera stoji treba na Koloshopu pres 600kc (http://www.koloshop.cz/index.php?…). Ale asi davaji do Lidlu II jakost, co ja vim (normalne bych rekl, ze to byla nahoda, ale kdyz se na B-F ozvalo vice lidi, tak uz to za nahodu nepovazuji).

                0 0
                • Paja  

                  Ja mam jak Beto z koloshopu za 600, tak Beto z Lidlu za 130 nebo kolik to tehdy bylo, krom toho jsem ty pumpy za ty prachy koupil 4 a rozdaval je jako darky k narozeninam:o) pokud to byla II.jakost, tak jsem mel asi stesti:)

                  0 0
                  • K2  

                    Mám pumpu z Lídlu a taky bez problému. Jinak Lídl má na průmyslové zboží tříletou záruku. Takže komu nefunguje, může vrátit a možná má možnost vrácení zboží bez udání důvodů (možnost vyzkoušení) do x dnů, nevím ale přesně

                    0 0
                  • MartinXC  

                    Nebo tě pár lidí proklíná :-)

                    0 0
                    • Paja  

                      Kdepak, fungujou normalne…

                      0 0
                      • MartinXC  

                        … tě proklínají, když jsou mimo doslech :-)

                        0 0
                        • Paja  

                          …zlobis:o), 3 z nich obcas pouzivam:)

                          0 0
                          • MartinXC  

                            … se proklínáš taky ! :-D Hele, co nějaká vyjížďka ? Nějak nemám vlastní inspiraci .

                            0 0
                            • Paja  

                              Inspiraci taky nemam, ale dohromady urcite neco vymyslime:o)mozna by se dalo zitra tak na 2 hodinky odpoledne, v sobotu nejspis pojedu Hoska v Lisni a v nedeli rano tramtada na tyden na Slovensko.

                              0 0
                              • croscountry  

                                Na Slov. má LIDL ponuku cca o 4–5 dní neskor ako v Čechách. Tak keď tu budeš, možeš sa vyřádit aj v LIDL-i

                                0 0
                                • orca  

                                  A v rakousku o další tejden dříve , žel ani tam jsem neuspěl s dresama , hned prbní den tam jedu a nic …

                                  0 0
                                  • martt  

                                    Ja mam Lidl za rohom aj v Bratislave (tam je to uplne najblizsi obchod) aj v Rakusku, takze tam nakupujem casto a mam prehlad.

                                    Moje poznatky k niektorym veciam od Lidla:

                                    1. Pumpa Beto ukazuje asi o pol ATM menej ale inac je perfektna. Na kazdych pretekoch si s nou fuka polovica ucastnikov (vedia, ze mam velku pumpu), nafukala stovky kolies a je uplne OK. Ovela profesionalnejsia (tiez moja) pumpa, ktora ide az do 16 ATM minule kamaratke explodovala ked zabudla otvorit galuskovy ventil a tlacila a tlacila…
                                    2. Dresy z Coolmaxu su ovela lepsie ako podobny co mam z Nyny (v Cesku Axon) a stoja stvrtinu.
                                    3. Tachometer stoji za hovno. Namontoval som ho v auguste a uz nejde poriadne – maly kontrast displeja. Spravodlivo ale musim povedat, ze ho nechavam stale na biku a ten parkujem vonku, takze nan prsalo a v zime bolo aj minus 25 co tomu displayu asi uskodilo.
                                    4. Dusa rozmeru 700×38 je sice tazka ale dofukujem raz za mesiac.
                                    0 0
                                    • Al_Bunda  

                                      Zkusenost meho kamarada se solarnim cyklocomputrerem velice spatna. Tedy solarni tam bylo jenom dobijeni, ale baterie v nem nevydrzela vice nez 2 mesice. Sel ho po pul roce reklamovat a na nic se ho nevyptavali a zeptali se jestli ho chce vymenit nebo penize. Vzal penize a koupil jiny. Pokud tam prodaji smejd alespon s tim nedelaji drahoty.

                                      0 0
                    • Paja  

                      Naopak trosku zlobi ta za 600 z koloshopu, trochu utika vzduch tam kde slauch vychazi z tela pumpy, uz jsem se podival dovnitr a nic poskozenyho nenasel, takze pumpuju dal, jen to chce par zaberu navic…

                      0 0
              • kafac  

                Ona ta pumpa stoji v normalnich kolokramech 450–850,–Kc Ta pumpa je super.....

                0 0
            • deepheart  

              S těmi stromy je to svinstvo,ale těžko se budu přemáhat,když srovnám zboží,který se dá použít a není tak drahý jako někde jinde,by? je to i neznačkový.

              0 0
          • 7LK  

            Holt oželím něco jiného – z nebe mi peníze taky nepadají, ale zkus za milion peněz vyčarovat 80letý strom. O ostatních řetězcích si velké iluze nedělám, ale je to nakonec věc zákazníků – ti jsou schopni něco ovblivnit – tak ovlivňuji – že je výsledek nula? Souhlas, ale už jiný nebudu. Kdysi byl taky jeden jediný co říkal, že Země je kulatá – nikdo mu nevěřil.

            0 0
            • Volf  

              Ten strom asi nevyčaruješ, ale je smutný, když se nadřazují třeba stromy nebo zvířata nad lidi. Já do Lidlu moc nechodím, protože je tam smrad a je jedno který Lidl to je. S těma stromama to nekomentuju, ale mnohem víc mě vytáčí když vidím v televizi lidi, kterým majitel domu zastaví vodu, vypne elektriku a plyn, nebo rozdělá střechu atd. A smutný na tom je to, že se vůbec nic neděje. nadáváme na Lidl, ale klidně nakupujeme v malým krámku, kde by za první republiky stál za pultem majitel s manželkou. Dneska tam má chudáky prodavačky za 40 korun na hodinu a taky to nikoho moc nevzrušuje. Tak a kdo je víc amorální Lidl nebo ti ostatní. Myslím si, že se nám ten pohled na svět malinko pokřivuje.

              0 0
              • RomanH  

                No ale pockej. Kazdej si musi umet ocenit svoji praci. Jestlize jsou napr. lidi ochotni pracovat za tech 40kc, je to castecne proto, ze si neveri, nic jineho neumi a treba nejsou ochotni za praci cestovat. Kazdej bude hned nadavat, ze je podnikatel okrada, ale kazdy svyho stesti strujcem.

                Ad byty : nezlob se na me, ale vubec se nekterym majitelum ND nedivim. Za to smesne najemne ten barak opravdu nemohou opravovat a tak se nedivim, ze se snazi vystrnadit najemniky.

                Nechci obhajovat vsechny, nekteri jsou opravdu lumpove, ale kazda vec ma svuj rub a lic.

                0 0
                • Volf  

                  Já netvrdím ani tak ani tak. Jen jsem chtěl říct, že jsou věci, který by měly nás lidi trávit víc než věci jiný. Jinak já bych za ty peníze taky nedělal, ale tam vzniká jeden problém, který jse ve své podstatě dá nazvat migrací lidí z venkova za prací do města. Pokud bydlíš na malým městě, tak si všimni kolik lidí tam dojíždí za prací z okolních vesnic, protože je na rozdíl od dávných dob vesnice neuživí. No a vzniká podobný paradox jako u pendlerů, protože oni sice dělají za menší peníze, ale po práci se vrátí do vsi, kde mají výrazně nižší životní náklady a tím vlastně ničí trh práce, protože jim prostě stačí nižší mzda. A proto jsou lidi ochotni dělat i třeba za těch 40 korun, protože se vždycky najde někdo, komu to stačí.

                  0 0
                  • Volf  

                    A k těm bytům. Prostě je potřeba k tomu přistoupit jako ke každýmu jinýmu podnikání. Pokud budeš mít malinkou zahrádku a budeš se chtít živit pěstováním ředkviček, tak ti asi taky nezbyde nic jinýho, než si k týto činnosti přibrat něco jinýho aby jsi nezkrachoval. No a pokud vlastníš někde čtyři byty tak tě prostě nemůžou uživit a já se jen bojím, že všechna ta péče o majetek je jen zástěrkou k vyhnání nájemníků a potom si z bytů uděláš penzion, kanceláře, sklady prostě cokoliv co tě líp uživí. Proto taky nebydlím v nájemním bytě.

                    0 0
                  • RomanH  

                    Mas pravdu, ale ja prave premyslim, ze se z mesta odstehuji na vesnici. Chci mit vice klidu a i pozemky tam jsou levnejsi. Holt budu dojizdet.

                    Vis, mne vadi, ze kazdej hned smahem odsuzuje podnikatele. Ja svemu sefovi nezavidim, protoze byva v praci casto 15 hodin denne a dokaze najit praci pro 300 lidi (vetsinou brigadniku). Nevim, kolik bere, ale je mi to fuk. Ja bych na to uprimne nemel – ani vlohy, ani chut a cas. S jeho starostmi bych usinat nechtel. Proto mi vadi, ze se nemeri vsem stejne. Rovna dan a kazdej at se o sebe postara, jak uzna za vhodne.

                    Od 18-ti jsem si platil hypoteku a ted ji mam mit konecne splacenu a znovu se rozhoduji, zda se jeste jednou nezadluzit a misto bytu si nepostavit dum. Vetsina lidi, kteri se o sebe staraji sami a vzali si hypoteky, kvuli danim a splaceni hypotek ziji z mesice na mesic, zatim co lidi v najemnich domech si plati najem okolo 1500kc mesicne a brblaji, ze diky vetsimu najmu nebudou mit co jist.

                    Ale nechme toho, to stejne nema cenu, zde se to nevyresi.

                    0 0
                    • Volf  

                      Jo v pohodě taky neodsuzuji podnikatele a snažím se sám o sebe postarat.

                      0 0
                  • vrazdit  

                    pro me je mnohdy strom cennejsi nez clovek…nevim proc si lide pripadaji nejak nadrazeni nad zbytkem prirody, kdyz sme pekni kreteni vetsinou…sebe nevyjimaje :))

                    0 0
                    • Radek Broz  

                      Protoze kazdy, kdo neni pekny kreten, si lidskeho zivota vazi.

                      0 0
                      • 7LK  

                        A každý, kdo si váží lidského člověka si váží i člověka. A až se sníží k rozlišování, že jednoho méně a jiného více bez poznání celé osobnosti tak se dostává níže než koho kritizuje… on ten příspěvek byl myšlen o něco jinak než jak jsi reagoval – ne že by bylo možno vyměnit jeden konkrétní člověčí život za jeden strom. Ale oni mají lidé opravdu problém jak se jako živočišný druh k přírodě chovat jako „pán tvorstva“. Panovat znamená dost velkou odpovědnost a být k tomu příslušně moudrý.

                        0 0
                    • Volf  

                      Tak to je mi tě dost líto a doufám, že jednou prozřeš.

                      0 0
              • VencaV1  

                Takze kdyz nejakej majitel baraku nekomu zastavil vodu, tak uz te nemusi zajimat nic jinyho, nebo o cem to vlastne pises? Ja teda vetsinou nakupuju v malejch obchodech, kde ten majitel za pultem stoji a do Lidlu by me nikdo nedostal i kdyby to tam bylo desetkrat levnejsi nez jinde.

                0 0
                • orca  

                  Ha , pán je šlechtic že u něj rozhoduje přístup nad cenou ??? jelikož ta věta je beze smajlíků tak ti nevěřím že by jsi tam nešel a ani nechodíš … On se taky „nikdo“ nedívá na Novu a „nikdo“ nečete blesk apod…

                  0 0
                  • VencaV1  

                    Nevim proc bych mel bejt slechtic, ale jestli u tebe pristup nerozhoduje, tak musis bejt asi velkej chudak. A opravdu bych tam nesel a dokonce jsem tam nikdy ani nebyl, Blesk nectu a na Novu se obcas divam. :)

                    0 0
          • VencaV1  

            Dobra otazka. :)

            0 0
        • senožrout  

          Já ho bojkotuju taky ze stejného důvodu. Ještě jsem tam nic nekoupil…

          0 0
    • Lister  

      Pokud ne mě zbydou tak mám v plánu ty běžecké kalhoty, které potom ustřihnu a udělám si z nich 3/4 a pak ten teplý dres na kolo. Za ty prachy je to pohoda. Vozím bundu z lidlu z odepínacíma rukáváma a dres z Coolmaxu a nemůžu si na nic stěžovat.

      0 0
    • thulio  

      tepak uz mam doma a vyzera , ze bude aj fungovat :)

      0 0
      • pegal  

        Pockej, vzdyt to plati az od ctvrtka, ne?

        0 0
      • Meesha  

        tak ho poradne zatepej a hod sem recenzi! Abych vedel jestli stoji za to jit se bit do Lidlu :-))

        0 0
        • thulio  

          tak tepak funguje … to je moje prve zistenie :) je to moj prvy a nejak neriesim co vsetko ma alebo nema no ked mozem porovnat tak v praci mam Sigmu (?) cca 2000,– SK a funkcne je toto lepsie a cena neporovnatelna … rusenie som zazil dnes len raz pod trolej vedenim pri rozvodni nap. (tep cez 200)inac v pohode + nenal som problem s hrudnym pasom ako to bolo pri Sigme a ma to aj osvetlenie displeja … za tie prachy urcite dobra vec + 3 roky zaruka ak by sa to posralo :D

          0 0
      • ju.mu  

        tak ho vyzkoušej na nějakým větším záběru a dej vědět.byla by to má premiéra u lidla.dík

        0 0
    • fousmen  

      ja pobezim pro holinky, mozna ze vezmu i ubrus kdyz je to v akci! no lidi, nekupte to!

      0 0
      • Al_Bunda  

        vem si i Dámské sportovní kalhotky treba ti budou sluset.

        0 0
        • fousmen  

          proc, mas uz s nima zkusenost? (-: ba ne, na lidl kaslu, nemam zapotrebi zavodit s duchodcema s nakupnima vozikama plnyma kurat v akci..

          0 0
          • Al_Bunda  

            Za mojim prispevkem mel by jeste smailik.. zapomel jsem na neho. Takto to vyznelo dost osklive. Omlouvam se.

            0 0
    • Siddha  

      ty jo, no zimni bundu mam novou, ale ten dlouhej dres a capaky za 300! ja vim, stromy a tak, su na ne citlivej, ale na cenu asi jeste vic…

      a ten sporttester! no proc ne, Sigma funguje, ale tohle by mohlo byt pro moji divcinu.. zaruka 3 roky!

      jeje, ja su fakt dost nalomenej a ve ctvrtek rano asi budu stepovat pred nejakym obchodnakem…

      0 0
      • 7LK  

        :-) Jo jo…je to jen otázka peněz za kolik se prodáme (říkala dívčina na E55) :-) taky zápasím s vlastními zásadami… jestli nakonec Lídlovi neublížíme víc tím, že budeme vykupovat jen to, na čem má zisk minimální :-)

        0 0
        • Siddha  

          no to je taky hezka uvaha? nejses ty taky nejakej ekonooom?

          0 0
          • 7LK  

            Ptáš se „taky?“ – trošku jo … a co Ty?

            0 0
            • Siddha  

              tak mozna trosicku, alespon ta skola, kde za 14dni delam bakalarky ma neco takovyho v nazvu…

              0 0
    • murco  

      ale ten pulzmeter za 300… to je urcite polar :)

      0 0
      • kungpao  

        Pokiaľ sa na vysielači a hodinkách dá vymeni? baterka, ukazuje aktuálny, maximálny a priemerný pulz, nebodaj má aj pásma a funkčné hodinky, nevidím dovod prečo ho priateľke nekúpi?. Naviac je aj červený – bod k dobru… :-)))

        0 0
    • universal  

      V říjnu 2003 pokácel neznámý pachatel u chomutovského supermarketu Lidl asi osmdesátiletou lípu, která bránila výhledu na reklamní poutač. Lípa stála na pozemku firmy Lidl – firma ale nikdy neměla povolení k jejímu pokácení.

      ...........a proto tam nikdy nepujdu !!!! zdravi kratky universal

      0 0
      • orca  

        nic ve zlém ale v tvém příspěvku mi chybí jméno viníka … ač logicky to nahrává.. ALE… To je jako kdyby někdo na tvém pozumku někoho zastřelil a ty jsi byl viník – zjednodušeně…

        0 0
        • universal  

          nemusis byt detektiv, staci jen cist…http://e­konomika.idnes­.cz/ekoakcie.as­p?r=ekoakcie&c=A040805_­150746_ekoakci­e_maf

          0 0
          • orca  

            jasně tady je to jasné , ale stejně nevidím důvod bojkotu , a pokud jsi tak zásadovej tak doufám ani netankuješ u pump a a mnoho dalšího prosím..nikomu to nevyvracim.. ale tohle je jen špička ledovce která je vidět to ostatní co není vidět tiše přehlížíme a jsme rádi…A co diktát cen supermarketů obecně ? ten ti nevadí ? chudáci dodavatelé to by bylo na dloooouhej dialog..a o ničem…necháme toho..každej a? nakupuje kde chce a kde mu to umožní…

            0 0
      • vrazdit  

        pravda pravda..takova univerzalni odpoved…zcela souhlasim…

        0 0
    • 7LK  

      Teda, jsem tady rozvířil hladinu, ale nakonec je vidět, že se tady sešli slušní lidé se schopností cítit i víc než jen osobní prospěch a zamyslet nad stavem obecně a v širších souvislostech. Každá situace je víc než jen černobílá a ideální řešení neexistuje… co s tím? Asi holt vždycky najít nějaký rozumný střed. Snad se na pozemku LIDLu už nebude kácet bez povolení, snad slušní nájemníci budou slušně bydlet, snad… obávám se, že tak „globální“ dění ovlivníme jen maličko svojí kapkou… a průserově vyřčeným názorem… u voleb… a už slyším jak jsou všichni stejní a jít tam nemá smysl jít… tak fajn, nechoďte tam, PŘIJEĎTE NA KOLE :-)

      0 0
      • Paja  

        ale bacha at vam ho nekdo neukradne az budete za plentou:o)

        0 0
    • Brouk_Pytlik  

      Pozor na ty zelený polský perníčky, bejvaj plesnivý.

      0 0
      • deepheart  

        pozor na mladý neochotný prodavačky u kasy,už jednou jsem jednu skoro nakopal do pr…Zařekl jsem se,že už tam nevkročím,ale tomuhle zboží neumím odolat.Vím,jsem slabej kus.

        0 0
        • ajvn  

          nejseš slabej :-) míra „asertivity“ personálu je vysoká :-))

          0 0
          • martt  

            neviem do akeho Lidla chodite. V tom nasom su uplne rovnake predavacky ako vsade inde, nemyslim si, ze by do Lidla specialne vyberali nejake grobianky.

            Zato v niektorych bikeshopoch su za pultom dobre pripady pre psychiatra.

            Dalej som u Lidla uz reklamoval, resp. vracal veci. Boli uz pouzite, otvorene balenie atd. a vzdy som uplne bez reci dostal naspat peniaze. Aj u drahsich veci. Skus pytat naspat peniaze v bikeshope napr. za tyzden jazdene pedale :-)

            0 0
    • deepheart  

      Jdu do toho,bunda,triko s dlouhým rukávem i kalhoty.Vyzkouším i ten pulsmetr.Když si představím,že cyklokalhoty jsou za cca 1500 až 1700,tak i kdyby mi to mělo ležet ve skříni,tak to koupím.A navíc mi nikdo vevyvrátí,že se mi podělá všechno hned a najednou.Jestli chceš,napiš a řeknu ti,jak to vypadá.Jdu pro to hned zíta.

      0 0
      • kovar  

        zítra? Dnes! Spacák a hajdy k Lidlu do fronty už teď.

        0 0
    • deepheart  

      na ten pulsmetr je test na německých stránkách LIDL,je z cca 20 ks na 7.místě.Předhání i některé značkové kusy,ale je otázka,jak je tento test objektívní

      0 0
    • mosquito  

      mam starsi tepak RunTec (stejnej pas, ale tenhle ma navic tech 20treninku a lepsi displej) – urcite ho berte

      a pujdu se podviat na dres s dlouhym rukavem

      0 0
      • pavelr  

        Tak už se mi tepák nese na poštu a za chvíli pojede z Olomouce vláčkem ke mně domů.

        0 0
      • Volf  

        Tak jsem se vrátil z Lidlu a donesl si oproti původní myšlence tepáky dva a dva dresy s dlouhým rukávem.

        0 0
        • kovar  

          dva tepáky na každou ruku jeden?

          0 0
          • Volf  

            Ha ha. Původně měl být koupenej jen jeden pro manželku, ale když jsem ho viděl, tak jsem neodolal a jeden kousek je můj.

            0 0
          • MartinXC  

            :-) a dlouhý triko přes to, aby nebyly vidět dva

            0 0
        • davidak  

          Já si koupil ty dlouhý kalhoty spojený jakoby s trikem a cyklistickou bundu. Vypadá to fakt slušně. Ale ty lidi.. V Lidlu jsem byl poprvé a docela jsem koukal. Nejdřív si všechny věci naházeli do košíku a pak teprv vyhazovali zpět, co se jim nelíbilo. V 7:15 tam ze všeho zbyly jen 3 tepáky a pár XXL dresů..

          0 0
    • hanzzo  

      jezdim kolem lidlu kazdej den do prace, tak sem se tam dneska stavil a zakoupil triko (matros coolmax) tu bundu, a jako bonus tepak – celkem sem vyplaz neco pres 1000, sem spokojen :)

      0 0
    • grafik  

      kolegyne z prace se prave vratila z lidlu a muzu vam rict, ze po cyklovecech se jen zaprasilo :)

      0 0
      • Pijer  

        Ještě mám zaprášené sedadlo v autě od bundy :-)

        0 0
        • grafik  

          … kolegyne nesehnala ani ty GUMAKY :D

          0 0
          • Vymi  

            kdo pozde chodi sam sobe skodi… ja treba nekupuji vubec v Lidlu… :-)

            0 0
          • vlk  

            nevím teda co konkrétně jsi v lidlu potřeboval, ale např ty ponožky mi připadají moiry mnohem lepší.A v prodejně moiry mají 2 zboží za 48Kč/ks-cykloponožky.

            0 0
            • Pijer  

              Taky jsem si koupil ty „dvojkový“ moiry a už „jedničky“ nechci! Jiná barva nitky nebo malý uzlík na jedné z nich skoro ani nenajdeš – když nevíš, že tam je a za ty prachy…

              0 0
              • vlk  

                já měl chybu tu, že nápisy s tím číslem nebyly barevně odlišeny, ale stejné barvy jako ponožka.A na léto jsou podle mých zkušeností fakt nejlepší.PS: model mi připadá odvětranější než model.

                0 0
                • vlk  

                  vypadli mi čísla 04.. než .. 05

                  0 0
                  • Pijer  

                    Ježiši Kriste já vůbec netuším jaký je to model, ale jsem s nima moc spokojenej. Jenom jsem si chtěl koupit další a zrovna neměli moje číslo, tak jsi mi připomněl abych se tam zase zastavil :-)

                    0 0
                    • vlk  

                      já jsem spokojen s 2004 i s 2005.Já jen informoval, že jsou střihově odlišné.

                      0 0
            • grafik  

              myslis prodejnu moira u hlavaku za uradem ?

              0 0
              • Pijer  

                Já je kupoval na Budějárně vedele bývalého Armabetonu.

                0 0
      • 7LK  

        Jsem ohrnoval nos, ale na tepák jsem změknul a šel se po něm podívat. Vyšší moc zafungovala – v jednom nebyla ani cedule a v druhém zbyla už jen ta cedule. Tak jsem si objednal pořádné gumy a doktorce při zátěžovém EKG vysvětlím, že se hlídám i bez tepáku :-)

        0 0
        • Al_Bunda  

          Vy mi davate jdu se tam podivat.

          0 0
          • kubajs mtb  

            myslim ze uz bude pozde:)

            0 0
            • Al_Bunda  

              Tepaku bylo jeste hodne. Bundy pro zenske jsou opravdu barevnejsi. Docela se mi libila ta zluto-cerna kombinace. Pro pany bylo vse jen modro-cerne. Lidi malo, ale tak pred hodinou, jak je to ted tezko rici.

              0 0
    • Petr 1  

      Tak jsem zase nakupoval hadříky u LIDLa/triko s dloudým rukávem,čapáky s laclem/vše za hubičku a zamozřejmě v ženským provedení/mají lepší barvy a menší velikosti/.Cy­klobunda byla nádherná,ale jediná a obrovská,takže jsem asi ostrouhal.Cyklo­prádlo od LIDLa z minulého roku /rukavice,kra­tasy,triko/drží a jsem s ním velice spokojen.Vřele doporučuji!

      0 0
    • Lister  

      Tak jak to tak čtu tak mám pocit, že až tam ve 4 hodiny po práci dorazím tak tam už nic nebude. Je pravda, že po dresech se minule zaprášilo. Bohužel to ale většinou kupují lidi co to pak vůbec nevyužijou – aspoň jsem ještě nikoho v podobných věcesch nepotkal a to se jich musleo prodat aspoň 100– takže to koupí a pak to leží doma. A mě by se ten dlouhý dres a ty čapáky tak hodily :-(

      uvažoval jsem i o tepáku, ale ten mi je asi k ničemu, jelikož jezdím spíš na výlety na kole trénovat

      0 0
      • Lister  

        …jezdím spíš na výlety na kole než jezdit trénovat…tam mělo být :-)

        0 0
        • pegal  

          me to bylo naky divny .. :)

          0 0
          • Lister  

            Tak jsem nakonec neodolal a jeden tepák jsem si koupil. Oblečení ne, protože ty běžecký kalhoty byly moc tenký stejně tak ten dres s dlouhým rukávem a ty cyklistický měly blbou vložku.

            Už jsem byl ten tepák projed. Měří dobře, pokud můžu soudit podle té blikající ikony srdce, co je na displeji. Jen jedna věc mě na něm sere, že v okamžiku, kdy nasadíte pás tak to začne blikat a pípat, že jste mimo pásmo, i když nemáte zapnutý stopky u žádného tréningu. Jedniná možnost je dostat se z dosahu hodinek – což jde blbě, když si chcete na konci vyjíždky prohlídnout jak jste jeli nebo sundat si hrudní pás :-(. Zatím jsem teda zkoušel jen režim chrono, ale myslím že to tak bude ve všech. Taky by se hodila nějaká rychlá změna pásma, třeba pokud jedu celý tréníng v aerobním pásmu a chci se na konec 15 minut vyjed, tak mi to bude pořád pípat, že jsem pod hranící. Ale nevím jestli tohle ostatní tepáky umí, protože tohle je můj první. Jinak se mi ta hračka líbí a pokud ty značkové toho umí mnohem víc, tak se možná dopracuju někdy i k nim :o)

            PS: celkem se mi dařilo dodržovat aerobní pásmo a nohy se mi fakt nekyselily, takže to určitě funguje :-) Použil jsem ty jednoduché vypočty podel věku a musím říct že to nesedí tak maximálně o 2–3 tepy – jako hranici beru to kdy jsem začal cítít že mi tuhnou nohy – když jsem trošku ubral, stačilo tak o 3 tepy tak zase pohoda :-)

            0 0
            • Beeda  

              pipani jde vypnout..chrono set… alarm off.. B PS: kyselit zacinas za ANP…

              0 0
              • Lister  

                to že takhle to jde vypnout vím, spíše mi šlo o to že bych chtěl aby to při jízdě pípalo, ale když zastavím a vypnu stopky aby to pípat přestalo, ale to se bohužel nestane pípá to dál. ANP(anaerobní práh předpokládám) je přece horní hranice aerobního pásma ne? A o tom jsem přesně psal, že pokud jsem byl pod ním tak pohoda.

                0 0
                • MARIN  

                  Tak to neumi ani nejdrazsi tepaky. Je tak tezke pri tom zastaveni tu signalizaci vypnout? :)

                  0 0
                  • Mamut  

                    No, je.

                    Existuje globalne vypinanie zvukov (pri TIME stlacit lave horne), ktore sa zobrazuje preskrtnutou notou trvale na displayi. Napriek tomu to prekrocene limity pipa a nejde prestat.

                    A ALARM OFF ide nastavit iba pri pociatocnom nastavovani stopiek, ale uz nie v ich priebehu. Teda ide, ale musia sa na to tie stopky (aj dalsimi nameranymi udajmi) znulovat.

                    To je asi jedina vec, ktora mi na tom zazraku vadi.

                    0 0
                    • Lister  

                      A ALARM OFF ide nastavit iba pri pociatocnom nastavovani stopiek, ale uz nie v ich priebehu. Teda ide, ale musia sa na to tie stopky (aj dalsimi nameranymi udajmi) znulovat.

                      no to je přesně ono. jediný způsob jak se toho pípání zbavit – aspoň jsem na jiný nepřišel. Je to fakt škoda, protože jinak je v pohodě.

                      0 0
                • Beeda  

                  ja mam pipaky vypli porad i na intervaly, ono „ted to zapnu a jedu interval“ taky nejde v praxi moc aplikovat, proste nabeh do pasma atd, prekazky atd… Jinak ta pasma : kompenazcni do cca 1 mmol/, aerobni->AP smisene(aerobně-anaerobní)->ANP anaaerobni→ maxTF

                  myslim ale, ze kardiologove uvadeji aerobni az do ANP, tzn. do okamziku, kdy by to s pacientem nemelo triskonut…

                  Jinak to mas pohodu, me pripada v tr. ze uz jedu kasi pri prekroceni AP:-) B.

                  0 0
    • Meesha  

      Nevite jak to je v Praze? Maj nekde este ty tepaky? Lidl je az nekde v pr. a nechce se mi tam zbytecne.

      0 0
      • Pijer  

        Když jsem byl ráno v Lídlu na Lhotce, tak se tam důchodci rvali o oblečení a tepáků si nikdo ani nevšiml – bylo jich tam tak 50!!!

        0 0
        • Meesha  

          zrovna v jejich pripade bych se o ty tepaky zajimal :-)) Lhotka je daleko :-/

          0 0
          • Beeda  

            V malesicich ci jak se to menuje, tak ted tam meli asi 10ks. prevaazuji cerveny, modrych uz jen par:-)

            0 0
    • Santus  

      Tak jsem tam byl v 7.15 a uz tam byl hrozen lidi na ty hadry, tepaku tam bylo asi 30ks, v 10hod uz jen 10ks(volal kamos), tak myslim ze odpoledne asi nic nebude. Vzal sem dlouhy triko, kalhoty a bike ponozky, libily se mi dost ty bundy jak cyklo tak bezecka, ale uz mam dve, tak jsem odolal.

      0 0
    • hrušák  

      Ségra tam byla v 7:OO, máme to kousek, chěla si koupit ty hadříky, prej tam byla šílená mela – lidi si ty hadry zkoušeli mezi reálama a rvali se o správou velikost. Nakonec odešla z prázdnou :))

      0 0
    • Siddha  

      Brno Lesna 10 hodin:

      oblecku par kousku, samy pitomy velikosti (XS a XXL). a taky neco v tech zenskejch. takze smula…

      tepaku asi 50 ve vsech barvach. nevydrzel jsem to a jeden sem mlade koupil, doufam, ze ji ta cerna nebude vadit, ale myslim, ze by mi to i za tu modrou treba vymenili, meli jich celkem hodne!

      jinak to byla ma prvni navsteva Lidlu a dost humus jako. smradlavy zpoceni duchodci (fuj) a nekulturni hrabani v kosich…

      0 0
    • pegal  

      mate nekdo poneti jak to vypada v Jihlave?

      0 0
    • gargamel  

      Ač do Lidlu nechodím, tak sem to šel taky okouknout a vodnesla to ta bundoška…Vypadá dobře. O tepáky asi moc zájem nebyl, páč jich tam bylo mraky. Vlastně tam bylo všeho celkem dost, ale cyklobundy pomalu začínaly docházet.

      0 0
    • sun7dots  

      Taky jsem poprve vyrazil do lidlu a uspel:) tepak uz mam na riditkach a za tu cenu se mi to zatim zda jak vyborna koupe. Jestli to bude fungovat tak jak ma, tak spokojenost.

      ALe jinak celkem sok – lidi se v tech hadrech hrabali jak sileny:) Nastesti jsem tam narazil na dve bikerske spriznene duse, tak jsme pokecali, vybrali tepak a sli:]]]

      0 0
    • rosi  

      Lidl Praha – Vršovická – 1.9. v 15:00 – prázdné regály

      0 0
      • Daník  

        Ostrava 7.30 rvačka cyklodůchodců, 8:00 prázdno.Ale tepáků bylo dosti, bohužel už máme…

        0 0
        • Tomus  

          Lidl Brno Lisen, v 7:45 uz nemeli tepaky zadny :-((

          0 0
          • Tomus  

            Myslite ze zitra jeste nekde v Brne budou, ze bych to zkusil jeste jednou ?

            0 0
            • ju.mu  

              kolem 18,00 v kéniku asi ještě 10 ks a nějaké oblečky tam byli taky

              0 0
            • Santus  

              Dnes v 10hod ve Slatine jeste 6ks cervenych, gumaky meli taky:-)

              0 0
              • Tomus  

                Dnes Brno Lesna v 9:30 meli jeste asi 10 kusu tepaku vsech barev :-)) Hadry uz temer zadny a „gumaku“ meli porad dostatek.

                0 0
                • Volf  

                  Jel jsem dneska z Mohelnice a v Moravské Třebové tepáků mraky, ve Svitavách taky, stejně tak v České Třebové a dál na H.K. jsem už nikde nezastavoval. Myslím si, že v takovejch těch venkovskejch Lidlech se budou dát sehnat ještě nějakej den. Horší je to s hadrama.

                  0 0
          • Santus  

            Nejspis se skutalely dolu pod kopec do UNIbazaru :-)

            0 0
    • chupas  

      pardubice, lidl u koleji, 14:00, cerny tepak sem vzal posledni, 3 cerveny, 3 holinky. obleceni taky jeste naky bylo. lidi poskrovnu.

      0 0
    • DT Czech  

      Tak dnes jsem koupil tatovy tepák a když jsem ho tak cvičně projel tak mi vyšlo že je to celkem dobrá věcička, za ty peníze myslím že se směle může rovnat s kde jakou sigmou!!

      0 0
      • Tommy  

        No asi moc nemůže, mám Sigmu PC1400 a včera jsem si koupil tenhle Lidlovský a umí toho neporovnatelně víc. U Sigmy ti praskne řemínek a je do kontejneru – tenhle má o rok delší záruku a řemínky na něj jdou jako na jiné sportovní hodinky. Ale uspořádání funkcí je také lepší. Vodotěsný opravdu je – dostal test!! Takže opravdu si ho mužu cenit daleko více než Sigmu. Prostě cenou i výkonem je absolutně bezkonkurenční!!!!

        0 0
    • orca  

      Informace z Plzně : oba Lidli v 9:30 – „0“ Poslendi cyklo dres seděl mamině a to jen proto že to bylo malé S . Na mě ani Ň. Jo a tepák byl jen v jedné prodejně kde jsme se u něj sešli 3 a tak tam možná jeřě asi dva zbyli.. A to co jsem viděl mě docela pobavilo Lidl je daleko od mého bydliště tak se tam běžně nedostanu ale klasicky penzisti to vzali utokem . Jeden ďedula to pojal jako vhodnej dárek k vánocům slovy tím podělím celé příbuzenstvo a v košíku asi 6 pytlíků s oblečením Takže přátelé asi nikdy neuvidíme nikoho v tom nebo? to ve většině případů asi skončí v šuplíku jako nevhodnej dárek a přeci tak výhodnej..jo jo to jsou ty slevy…já blbec jsem projel tolik benzínu a mamina je spokojená a já nic..... Jo a tepák dneska jsme testnuli a je OK..

      0 0
      • 7LK  

        :-)) náhodou, když je spokojená mamina, tak třeba budeš večer spokojený i Ty ;-) a nezapomeň na tepák a zítra napiš nakolik Tě mamina rozpumpovala (se vší úctou k paní manželce i Tobě!)

        0 0
        • orca  

          No nic moc, musim te zklamat. Na vejlete s rodinkou mala spadla prosekla si ret , krev a cesta domu a uz jsem to schytal kudy jedeme a kdy prijedeme ze si deti musi obalit sesity jit brzo spat atd.. takze vecer zadna romantika..:-( ale tepak funguje mohu potvrdit za ty penize dobra koupe…

          0 0
          • 7LK  

            Hm… upřímnou soustrast, k těm dětem vážně a upřímně – k té romantice už rozverně :-) – ke mě to zklamání nedolehne, nejsem Váš souded :-)… psal jsem výše, na tepák jsem ze zásad změknul, ale zřejmě jich bylo tak málo, že se rozebraly už mezi prodavači a na pult se vůbec nedostaly… holt nezbývá než kupovat za obvyklou cenu.

            0 0
            • Pijer  

              Kámoš dělá nějakou správu aplikací pro Lídl a říkal, že mají interní příkaz, že personál si smí zboží v akci koupit až první den při zavírání. Musí to bejt fajn, když ti celý den jde pod rukama něco co by jsi chtěl a ty víš, že nemáš nárok.

              0 0
              • Lance  

                Jak jednoduche obejit, takova kravina

                0 0
              • Honza z H  

                A toto je přesně ten důvod, proč bych do Lidlu nešel. Dobře si pamatuju fronty u řezníka, nedostatkové zboží z minulého režimu. Jakmile někdo začne manipulovat s mou svobodou, začínám mít silnou averzi. Neříkám, že bych si ty věci nekoupil, pokud bych u toho regálu stál a potřeboval je, ale to, že někdo nabízí zboží a říká kdo a kdy si to smí koupit, to mi vadí. Stejně nahlížím i na cedulky: odběr pouze v přiměřeném množství :-)

                0 0
                • Pijer  

                  Já si myslím, že je to kvůli zákazníkům, aby měli šanci koupit to co je v akci a ne aby to zbalili zaměstnanci a potom s tím někde kšeftovali. Určitě si nějakej zaměstnanec něco uleje, ale moc toho asi nebude, protože jsou na ty „řadový“ zaměstnance hodně tvrdý a proto tam taky nikdo moc dlouho nevydrží.

                  0 0
    • pos3k  

      tak jsem tez neodolal a dneska koupil posledni zateplene katata, zkousel jsem i tu cyklistickou bundu tvari se v pohode, mozna i na civilni noseni :-).....jo s tepakama neni problem, v Moste nejsou v kosich ale exemplar je vystavenej za sklem a davaji je na prani..takze zaden davove silenstvi na tepaky :-)

      0 0
    • Lister  

      tak a je to tady znovu. Mám hodně velký zálusk na tyhle botky: www.lidl.cz/…isticke_boty je to přensě to co hledám, velmi málo odvětraný turisťáky, ve kterých budu moct chodit a v zimě v nich nezmrznu. Jestli budou mít alespoň obstojně tvrdou podrážku tak je beru. Rozhodně z toho finančně nevykrvácím :)

      0 0
      • Lister  

        Oprava odkazu, neví co mi to tam skočilo :o? www.lidl.cz/…isticke_boty

        0 0
        • Lister  

          nějaký zkrat, mi to předtím ukazovalo něco úplně jiného asi se to nějak popralo s vyhledáváním kam jsem zadal slovo Lidl, takže oba fungujou :o)

          0 0
          • Volf  

            Je fakt, že jsem tam koupil čtečku paměťovejch karet, dres s dlouhým rukávem sobě a ženě, dva tepáky, našim nefukový bundy a vše je dost dobrý.

            0 0
          • mar_tin1  

            tak ty vypadaji temer presne jako moje specialized taho. akorat ty byli asi 3× drazsi. asi neprohloupis.

            0 0
            • Crempa  

              no vzhled je jedna vec, otazkou je jakou maj podrazku aby se v nich jednak dobre slapalo a taky netlacily kufry atd. Ale vypadaj hezky, to joo :)

              0 0
              • mar_tin1  

                to je jasne. ty spesly jsou fajn, mam je uz dele nez rok a vyhovuji mi. jenom doufam, ze ty z lidlu budou horsi, abych si pak nemusel mlatit hlavu kvuli vyhozeným penezum :-)))

                0 0
        • gobike  

          Tak do tech urcite pujdu, uz aby je tam meli…

          0 0
      • Twister  

        Jo, to vypadá dobře. A za ty peníze, to i kdyby měly vydržet jen rok. Kdybych tretry zrovna potřeboval tak bych je zkusil. A i další věci tam nevypadaj špatně.

        0 0
      • Lister  

        tak už je mám, vzal jsem ty hnědý, vypadají dobře, podrážka je tuhá dostatečně, v rukách tu botu prakticky neohnu, takže myslím, že to bude v pohodě. Matroš fakt vypadá na pravou kůži jak je tam napsaný, takže by měli něco vydržet, výstelka coolmax. Už se těším až je otestuju.

        Jinak byla o ně celkem rvačka, měli tam tak třicet párů a když jsem odcházel – 7:15 – tak byla polovina pryč…

        0 0
        • Charlie_R  

          Taky jsem lapnul ty hnede, cerne vypadaly lip, ale jsou sama guma a umelina – asi nic moc prodysnost

          0 0
    • OCG  

      na tom odkazu zadny tepaky, cykloobleceni a tak nejsou!

      0 0
      • Lance  

        tak se podivej na datum toho prvniho threadu, nyni ho pouze nekdo vyuzil jako, ze lidl ma zas neco cyklistickeho:)

        0 0
      • Lance  

        Prosim Te, driv nez si toho dotycny (Lister) vsimne, tak se omlouvam, ten nekdo nebyl jen tak nekdo, ale byl to Lister!!!!

        0 0
        • kámen úrazu1  

          To musíš jinak. Že si nemyslel „někdo“ ale „Pan Někdo“. :-)

          0 0
        • Lister  

          jsem si tedy všiml, ale budiž ti odpuštěno :o)))))))))))­)))))))

          0 0
          • Lance  

            jsem vedel, ze se nebudes zlobit:) tak cos koupil za auto?:) bo kolo uz vidim, ze nove mas:)

            0 0
            • Lister  

              kolo je jen tak pro radost paskládáný ze starých věcí a novýho rámu, jsem si to chtěl aspoň jednou zkusit a byla to zábava, auto se stále řeší, ale do konce května určitě bude, Favoriti stále stejní, tedy dvojice od Fordu – Fiesta X Fusion :o)

              0 0
              • Lance  

                aha, tak to jo az ted jsem se dival na toho authora, jinak to nove vypada pekne, a ty auta jsou taky gut a ty vlastne taky:)

                0 0
                • Lister  

                  oooo díky velký vezíre :o) Bych chtěl vidět taky konečně tvoje kolo, v profilu nic nemáš :o(

                  0 0
                  • Lance  

                    ni zac, holt kdyz mi nekdo priroste k srdci:) Jinak byl jsem se tam podivat a jen tak za tu cenu jsem si vzal tu kratkou pumpicku a tu brasnu s tim vercajkem:)

                    0 0
                    • náčelník  

                      Stojí ta pumpička za to? Mám starou Vellu a s ní moc nejdou foukat autoventilky.

                      0 0
                      • Lance  

                        No ja nevim teprve jsem si ji koupil, jsou tam nadstavce na oba ventilky aniz bys musel cokoli menit. Taky mam starou velu a velkou rok starou tu Betu z lidlu, sel jsem se tam podivat a kdyz jsem tam tu pumpu videl tak za ty prachy je s manometrem:) (psychologicky aspekt:)) jsem ji vzal, akorat ma kratky ten pist,ale snad to pujde, jsem v praci, takze nevim:)

                        0 0
                        • náčelník  

                          Tak jsem ji vzal taky. Ale hlavním psychologickým aspektem bylo „koupil ji Lance!“ :)

                          0 0
                          • Lance  

                            aspekt ze vsech aspektu nejaspektovatejsi:) gratuluju:)

                            0 0
                            • Aillas  

                              Tak dejte info, až ji zkusíte. Díval sem se na ni a nezdálo se mi, že by mohla vyvinou nějaký tlak, takže sem zvědavý :)

                              0 0
                      • mar_tin1  

                        ja mam taky vellu a koupil jsem si k ni redukci z autoventilku na galuskac asi za dvacku. fouka se to omnoho lip, nemusim prehazovat tu gumicku v pumpe.

                        0 0
    • Gorgov  

      www.lidl.cz/….pc.p.Mango_ Je to prostě dycky levnější, ikdyz to stoji stejne :)

      0 0
    • Siddha  

      nemate nekdo ten cyklokomputer za 129 Kc, vypada funkcne, a prej 20 fci…

      0 0
      • Siddha  

        aha asi nemate je to az od ctvrtka 4. 5.

        0 0
      • kafac  

        Dneska jsem ho koupip pro kluka, a hned jsem ho otestoval. Funguje OK, ma auto Start/Stop,DST,M­AX,AVS,TM, ukazuje odchylku od prumeru (+/-), Rychlostni tendence (jestli zrychlujete/zpo­malujete) umi ulozit do pameti hodnoty DST,TM,AVS, funkce SCAN – po zapnuti se po 4vterinach preblikava udaj DST,MAX,AVS,TM. Umi nastavit pocet ODO. Cisla jsou pekny velky, akorat drzak se me moc neliby :-(

        0 0
      • Aillas  

        A co ten solární za 249? Ten jste někdo zkoušel?

        0 0
        • kafac  

          Ten solarni, udajne nema auto Start/Stop Ale ptal jsem se prodavace na ty funkce, rekl me ze o tom nic nevi, at si to vyzkousim kdyz me to nebude vyhovovat, at to prinesu zpatky, ze me vrati penize…

          0 0
          • Aillas  

            Bez autostartu by mi to bylo na prd. Nikdy bych si nevzpomněl, že ho mám zapnout :))

            0 0
            • la-da  

              Mam pocit ze to autostart ma ale po nejake dobe necinnosti to usne a pak to musis probudit zmacknutim tlacitka.Kdyz ale zrovna nespi tak zacne cas jizdy merit automaticky az se rozjedes.

              0 0
      • Aillas  

        Tak jsem si koupil ten tacháč za 130 a brašničku pod sedlo s nářadím za stejnou cenu. Docela mě lákal ten bezdrátový solární tacháč, ale čert ví, jak to bude fungovat .. ale je podsvícený :)

        0 0
        • pepino  

          Já mam nepodsvícenej bezdrát za 250 z Penny,kámoš kupoval ten samej v Obi.Funguje asi rok v pohodě(je teda obdélnikovej,ne kulatej).

          0 0
    • Petr 1  

      Turistické tretry jdou,jsou na SPD,ale jsou všechny/u nás/ ve velikostech/44/,což je na mě moc.Jinak bych je docela bral.Sedla měkká,duše nemají moto ventilek,takže nic.

      0 0
    • Andrysska  

      ach jo, tak já jsem se tam vydala dnes a už tam nic nemají…Byly tam jen ty pumpy a brašničky s nářadím…Asi se pro ně ještě večer vydám, jinak nic…Škoda, měla jsem zálusk na ty tretry pro přítele- nevíte někdo, kde by to ještě měli?? Ostrava a okolí. Díky.

      0 0
    • martt  

      Moja velmi pozitivna skusenost s Lidlom a jeho tachometrom. Pred rokom 5.5.2005 som kupil ten najlacnejsi tachometer. Cely rok bol na biku, ktorym chodim do roboty, stoji vonku pred robotou a potom pred domom, prsi nan, v zime minus grady atd. Bolo to aj na nom vidiet. Najazdene 3000km a teraz sa pokazil. Vymena baterky nepomohla. Doniesol som ho vcera 5.5.2006 presne po roku od kupy do Lidla na opravu a oni mi bez reci a bez otazok vratili peniaze. Ktory bikeshop by to spravil?

      0 0
    • jecnak  

      V sobotu jsem v Lidlu na Dobrisi zahledl tretry do SPD za 777,– Nevypadaly uplne nepouzitelne.

      0 0
    • dieegoo  

      Od 28.8. začíná v Lidlu další akce na cyklistické zboží. Docela se mi líbí ta běžecká bunda s teflonem, vzadu prodloužená, tkaže by byla i na kolo… nemáte s podobnou bundou z Lidlu někdo zkušenosti, jestli má vůbec smysl do toho jít a nebo jestli je to krám kterej proti dešti a větru není ani trošku odolený?

      www.lidl.cz/…ezecka_bunda

      0 0
      • poiko  

        pst, psssst, at to nevykoupí. pssssssssssss­sssssssssssst

        0 0
      • pepino  

        Já mam s teflonem pánev a v poho:-)

        0 0
      • mosquito  

        a ten teflon vidis kde :O .. vidim jen 100% polyester

        0 0
        • dieegoo  

          Pokud máš doma tištěnej prospekt, tak je to tam uvedený.

          0 0
          • pegas  

            ..to naradi nevypada spatne…

            0 0
            • mosquito  

              na obcasny pouziti to bude dobry, ale urcite se to brzy vymacka pokud bys to pouzival casto, jen je otazka jestli si radeji nekoupi 2–3 opravdu kvalitni kousky ktery potrebujes nez levnou hromadu vseho moznyho

              0 0
              • pegas  

                ..jj to mas pravdu..ale dle me to bude jak naradi treba od jinejch znacek..stejne se to dela v jedne fabrice apk se na to lepi akorat ruzny znacky…od ramu pocinaje a dle me to bude stejjny i s naradim…to co sem dal v obrazku je myslim od bbb nebo tak nejak..

                0 0
                • Jarous1  

                  Je to špatně čitelné, ale vypadá to jako BikeTool… Což o kvalitě asi moc stejně neřekne ;-)

                  Každopádně ale od nich mám už přes 3 roky multiklíč, který naprosto stejný, ale s jinou nálepkou, kdysi dělal i Author a zatím je skoro jako nový… Nikde se nic nevyžvejkalo, neorvalo apod.

                  A teď koukám na LIDLácké stránky a tam je vyfoceno něco malinko jiného… Kdoví co nakonec nabízí…;-)

                  0 0
      • Petr 1  

        Cyklobundu s odpínacími rukávy jsem kupoval vloni nemá chybu,trika odvádí velice dobře pot a zcela se vyrovnají znač.prádlu.Blbě však všívají vložku do kalhot i když zase kalhoty/vloni/s la­clem mají zadní kapsu,což se nevidí. Takže zase nějaký peníz pustím/běž.bun­da,běž.triko/­.Zrovna včera jsem kupoval pedály/s jedné strany SPD/hliník,žádný plast i s kuframa za 400 Kč.Jednou jsem kupoval samotné kufry za 340 Kč. Zatím mě u Lidla nedostali a myslím,že jsem vždy dobře nakoupil.

        0 0
    • Rychlej turista  

      Hadry z těchhle sámošek jsem kupoval 2×, vždycky na zimu. Teda ne já, poprvé jsem vyslal svého šéfa, až někam do Němec a teď mi je koupila kámoška. Jsou úplně v pohodě, akorát jsou hrozně levné a není na nich napsána ta správná značka. V zimě stejně ale nikoho nepotkávám, tak je to fuk.

      0 0
    •  

      Ticho! Všechny vás zabiju!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.