• Smazaný účet

    Tak to vypadá, že podezření z dopingu se nakonec potvrdilo… Lépe řečeno, ředitel TdF se vyjádřil v tom smyslu, i když to ještě neřekl přímo. Pokud je to pravda, němci by přišli o čtyři vítězství TdF… Je to donekonečna omílané téma, ale proč ho neomílat dál?

    0 0
    • Lance  

      pockej a co z toho pro nas plyne?

      0 0
      • Smazaný účet  

        Z toho pro Vás neplyne nic jinýho, než že Armstrong asi skutečně bral EPO a tady na fóru se k tomu můžeš vyjádřit. To snad není tak těžký pochopit, k čemu tu to forum je, nebo jo?

        0 0
        • Lance  

          jo taaaaak

          0 0
          • Smazaný účet  

            Tě to asi žere co? :o) Njn tak bral, v životě jsou i horší věci :o)

            0 0
            • Lance  

              pro upresneni, nezere me to vubec,je mi to putna, ta prezdivka neni odvozena od nej proste me to tak napadlo. Nejsem takovy ten pravy fanda,je mi fuk i to jestli fotbalisti nebo ostatni neco vyhrajou. LA sem fandil a fandim,ale jen tak jako bych rek:"Jo preju mu to: Z nikoho totiz nic nemam:)

              0 0
        • náčelník  

          „asi skutečně“ :)

          0 0
        • Novak27  

          pěkná kombinace slov – „asi skutečně“ :o) – víceméně máš pravdu :o)

          0 0
      • -b-n-x-  

        To je necestne a nesportovni!!! :-))

        0 0
    • Dumbo  

      jedine čo nato mozem povedat je.....

      to musi byt kazdy jeden trejd o Armstrongovi ? sa zneho neposeriete… naco neustale zakladate novy trejd ?…

      0 0
      • nakata  

        Pod tim „trejd“ (trade) si asi myslel tred (thread), ze?

        0 0
      • Smazaný účet  

        No vzhledem k tomu, že některé jeho thready mají pře 100 příspěvků nevidím problém v založení nového, který je zaměřen na aktuální dopingové podezření…

        No už se to tu dlouho nepohádalo :o)

        0 0
        • mastihuba  

          eště že tady neni 10 příspěvků na čektek, když už má skoro 900. :)))

          0 0
    • HonzaV  

      Francouzky novinari proste nikdy neprekousnou, ze TdF vyhral tolikrat za sebou. Specialne noviny ktery s tim prisly, jdou po LA od roku 2001, hlavne na nej neco najit. Kdyby vyhraval Francouz, tak do toho nestouraj. Kdyz prisli s tim nalezem, proc nereknou tech zbylejch 14 jmen. Ze by mezi nima byl nejakej Frantik? Laborator nepotvrdila, ze vzorek byl Armstronga, delaj testy anonymne. Reditel TdF by nemel pronaset nejaky unahleny zavery, aby ho to potom nemrzelo. Delaj z toho peknou taskarici. Jsem zvedavej, po kom pujdou pristi rok. Ze by Basso?

      0 0
      • Smazaný účet  

        No to máš pravdu… Právě mě na tom docela překvapuje, že se ředitel TdF vyjádřil způsobem, jako by to potvrdil… Neřekl Armstrong bral, ale řekl domluvíme se s právníkama jak ho potrestat, no zní to tak, jak to zní…

        0 0
      • náčelník  

        „Pomsta“ za Festinu …

        0 0
        • Novak27  

          Festina – to je taky zajímavost. Pokud pamatuji tak brali všichni až na " Virenka". No a ten zase řek, že je divné že na LA přišli po 3 letech, co se používá stejná metoda na odhalení užití EPO. Tohle smrdí bulvárkem :o)))

          0 0
    • Dwarv  

      Podobných obvinění na LA už bylo hodně a vždycky se nakonec ukázalo, že to není pravda.

      0 0
      • Daník  

        Obávám se, že zvláště v té době jela na EPO celá špička, takže v podstatě měli stejné výchozí podmínky. Co mi přijde daleko méně „fair play“ je jeho legální dosypávání testosteronu. Oni totiž všichni závodníci, kteří jsou odkázáni na ten svůj přírodní, určitě nemají jeho hladinu permanentně stejně vysokou a to už bude na regeneraci znát.Ale každopádně makat musí nadlidsky, to mu nikdo nevezme.

        0 0
    • black.horse  

      Pánové ten Armstrong musí bejt vážně nadčlověk!!! Takovej kříženec Batmana, Supermana a Pipi Dlouhé punčochy:-) Představte si, že na letěl na dovolenou na Měsíc, pak párkrát vyhrál závod kolem (francouzského) hnoje a ještě k tomu umí tak báječně hrát na trubku:-))) (a na flétnu neumí??:-) ) Ach to je on, mého srdce žampion…:-P

      0 0
    • Volf  

      Můj názor na L.A. a na doping jsem taji již několikrát prezentoval. Je podle mýho minimálně hloupé testovat vzorky staré několik let na dnes zakázané látky, který byly v té době buď neznámé a nebo se nedaly zjistit. Celý vrcholový sport se dnes může dostávat dopředu jen díky podpůrným látkám, protože tréninkové a regenerační metody jsou dovedeny až na samou hranici možností. No a podpůrné látky se užívají ty zakázané tak, aby byly vysazeny dostatečně dlouho před testem, potom jsou látky, které ještě nejsou na seznamech zakázaných látek a tím pádem se netestují a potom látky legální, které mají přínos se všech skupin nejmenší. Prostě všichni něco berou a za naprosto normální se považuje brát něco co není zakázané, ale neznamená to, že třeba příští rok se tato látka dostane na seznam zakázaných látek. To že L.A. jako všichni ostatní bral, tomu věřím, ale prostě EPO se v tý době netestovalo a asi tedy nebylo celkem logicky na seznamu zakázaných látek.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Já se v tom prd vyznám, neb je mi to čim dál tim víc šumafuk, ale EPO se do doby než přišli na metodu která ho odhaluje netestovalo přímo, ale zjiš?ovala se hladina hematokritu – červených krvinek, jejíž zvýšení EPO způsobuje… takže pokud někdo bral ale nepřekročil určitou hodnotu, nebyl odhalen. Ale zakázané asi už bylo, řek bych.

        0 0
      • pegal  

        EPO v 99 zakazany uz bylo a moc dobre to vedel, tak proc furt mele ze nic zakazanyho nebral … to me nejvic sere jak keca …

        0 0
        • xicht  

          Armstrong somozrejme nadclovek je !I gdyby bral nevím co,prezil vlastní smrt!!!!!!!Co je proti tomu trochu nejakého EPO?

          0 0
    • ravo  

      Tak mi někdo už konečně ty důkazy předložte, jasné a srozumitelné, a? to pochopím a pak uvěřím. To, že l'Equipe napsal, že bral EPO a že ho Leblanc označuje za podvodníka nemá s konkrétním důkazem nic společného.

      Zatím je to furt jen JPP a k tomu všemu ta upovídaná paní je z Francie, což jakoukoliv důvěryhodnost maximálně minimalizuje. Jinými slovy – pořád je zde přání otcem myšlenky.

      0 0
      • Matts.  

        http://www.bleskovky.sk/…azne_popiera

        Dnešná slovenská tlač.

        0 0
        • Smazaný účet  

          Jsem zvědavej jak to celý dopadne… Komu pak člověk má věřit, když ti ředitel tdf řekne v novinách něco takového…

          0 0
          • HonzaV  

            Z oficialnich stranek L.A. – dnesni tiskovka: //Comment on today's comments by Tour de France director Jean-Marie Leblanc:

            „Like everybody, I was surprised. I actually spoke to Jean-Marie yesterday for about 30 minutes and he didn't say any of that stuff to me personally, so to wake up and read them this morning, I was caught a little bit off guard. But to say that I've fooled the fans is preposterous. I've been doing this a long time. We have not just one year of only ‚B‘ samples to say I've fooled the fans, we have seven years of ‚A‘ and ‚B‘ samples and they're all negative. There's never been EPO in there. There's never been steroids in there. So to say after there are a few ‚B‘ samples left around, and by the way, we can't prove if your right or wrong, you cannot defend yourself, to then to say you've wronged the fans and fooled the fans is absolutely unfair.“ //

            0 0
            • Toams  

              … moja anglictina teda nie je bohvieco, ale sa mi zda, ze LA tu nikde nepovedal, ze nic nebral:-)

              0 0
              • Paja  

                We have not just one year of only ‚B‘ samples to say I've fooled the fans, we have seven years of ‚A‘ and ‚B‘ samples and they're all negative. There's never been EPO in there. There's never been steroids in there. a z celeho clanku evidentne vyplyva o ci vzorky se ma jednat

                0 0
              • Paja  

                Jo uz jsem to pochopil, ty myslis, kdyz pise, ze vzorky byly negativni, tak jeste netvrdi, ze nic nebere… to, ze nikdy nic nebral rika, kudy chodi, jenom to neni vyslovne napsany tady v tom prohlaseni, tam poukazuje na „dukazy“ – negativni vzorky.

                0 0
      • Meesha  

        naprosto souhlasim. Vsude sou sluvka jako „udajne“ atd. Dukaz nepredlozil zatim nikdo.

        0 0
    • ravo  

      Ale tady přece nejde o nějaké Němce. Kdyby se frantíkům podařilo Armstrongovi zrušit jeho 7 vítězství, tak by se vzápěti začali š?ourat v Ulrichovi. A tak dlouho by v tom pokračovali, až by se zjistilo, že všech 7. ročníků vyhrál nějaký frantík, což je za normálních okolností utopie:-)

      0 0
    • tjuren  

      I když se potvrdí to co napsal l'Equipe tak si myslím, že to není zrovná fér. Chris Boardmann dnes řekl, že pokud by bylo normální testovat vzroky ex post tak prosím, ale ty pravidla takový zatím nejsou a navíc proč to udělat poprvé zrovna u LA. Označil to jako pomstu. A tak to asi je, je jasný že peloton je plnej sypačů a kdo nesype tak nestíhá. LA to musel mít všechno mnohem dokonalejší když byl po těžké nemoci. A to nemluvím o testosteronu:-) Toto se nemělo stát…

      0 0
    • grafik  

      ja bych ho vystrelil na mesic aby uz byl klid …

      0 0
      • Gatier  

        Vobec mi to netrha zili. Vyhral 7× Tour a to hlavne koli tvrdemu treningu. To mu nikto nevezme.

        0 0
        • Novak27  

          :o) Jo jo LA už je minulost.Já bych si hodil do merku něco aktuálního. Třeba taková Gunn Rita. Takové výsledky – ta bude sypat určitě ještě více než LA :o)

          0 0
          • Darkson  

            jj, a Michal Prokop taky vyhrává až podezřele často :-)))

            0 0
            • Novak27  

              A ještě mě tak napadlo, a? už pořád neprudíme jen ty vytrvalce :o) Takový Bender musí být určitě zkalený a totál zfetovaný když furt skáče a rozbíjí si dyržku na tom jeho harleji :o) No ono vlastně berou a sypou všichni – žiletka, xc-čkář, triatlonista či freerajdr :o) – jedna pakáž to je :o)

              0 0
              • black.horse  

                Bender je debil s nulovou technikou jízdy… většinu těch „jeho“ dropů skáčou mladý talenti jako nic, protože narozdíl od něj používaj kolo odpovídající jejich technice, postavě a síle… Bender=pózující debil (oprava ze skály padající debil) :-P

                0 0
                • notakale  

                  mluvite o Benderovi z futuramy anebo nekom koho vubec neznam? :)

                  0 0
            • black.horse  

              Frkouuuusss rulezzzz:-)

              0 0
            • Gatier  

              Sa bavime o cyklistoch… :)

              0 0
    • lubos  

      Ja nechapu, proc je z toho takovej humbuk. Dalsich 5 lidi za nim melo minimalni ztratu, kdyz jsi clovek uvedomi, ze hodne se da ziskat na casovce jako premii a kolik prace udela tim v pelotonu, tak to neni nic co bylo mimo chapani. Tohle neni MtB, kde kope kazdy sam za sebe. PS: vsichni sypou :)

      0 0
      • orca  

        ano..logicky jsi to popsal :-) Kdyby vyhrál s náskokem 1 hodiny prosim to je super výkon ale těch pár minutek během 3 týdnů nastřádaných to není zase tak nadlidskej výkon , spíše bych hledal kvality více v týmu který mu pomohl (a vlasně i sobě) . Kdyby letos T-mobil táhli za jeden provaz tak vyhráli oni…ale..

        0 0
        • pegal  

          No ja nevim, treba me klame pamet a kdyztak me oprav .. ja mam zato ze T-mobile vyhral …

          Je videt ze mas prehled .. :)

          0 0
          • orca  

            ano v týmech vyhráli , asi jsem to napsal zle, myslel jsem individuální :-) jinak řečřeno že nejeli na jednoho ale povícero sami na sebe a v rozhodující chvíli síly chyběli… rozumíme si ?

            0 0
            • pegal  

              ale jo .. :)

              Uz to nebudem rozebirat, ze ne? me uz se do ty diskuze moc nechce .. :)

              0 0
              • orca  

                mně také ne :-)) myslim že jsme to vyřešili … teda jednou provždy…

                0 0
                • lubos  

                  Pokud nepujde i po osme. Pak tady pribudne dalsich 10 threadu o tom samym :(

                  0 0
    • Eila  

      no nevim co LeBlanc (sakra jak se jmenuje?) ma spolecneho s fakty o Armstrongove dopingu, staci vzpomenout na lonsky rok, kdy nechtel pustit na start Padrnose a to nekolikrat kvuli nesmyslnemu vyresenemu obvineni z Italie, kdy az komisari UCI museli pana reditele usmernit, proste kazdy kdo jezdi na kole a neni frantik je na Tour podezrely…

      0 0
      • St1c  

        lezu mi na nervy vsetky reci o tom ze L.A dopoval.vsetky tieto sracky su nepotvrdene a ani sa nikdy nepotvrdia.preco vela z vas vravi ze sype ked to ani jeden z vas nemoze vobec ale vobec vediet.chodte pracovat pre l_equipe-tam takych ako ste vy potrebuju.dalsich skrachovanych novinarov co si chcu uzit svojich pat minut slavy na ukor niekoho kto si to naozaj oddrel.ti co tvrdite ze sypal – videli ste uz vobec niekedy niekoho s rakovinou ktory prave podstupuje x-ty cyklus chemoterapie?ak nie tak vam poviem ze to nie je zrovna zavidenia hodny pohlad.ked by ten clovek prezil(tak ako sa to podarilo L.A.) tak uz by v zivote neohrozoval svoj zivot nejakym dopingom.lenze to vy asi nechapete.vy ste zdravy, sypete lebo bez toho asi nic nedokazete a preto tvrdite ze bez dopingu by nedokazal vyhrat 7× tour.fakt MOC UBOHE!peace.

        0 0
        • St1c  

          ako to povedal bruynell.frantici sa snazia o zdiskreditovanie Armstrongovho mena.keby neukoncil svoju karieru nikdo a nikdy by si to co sa deje teraz nedovolil.najviac ma sere na tom to ze potom nejaka hus v radiu Expres ktora ani nevie co je to EPO a tour de france ide do eteru vykrikovat ze armtrong dopoval.potom uz je jedno ci sa to potvrdi ci nie(nepotvrdi!!!)lu­dia ktory nepocuvaju toto radio casto a nesleduju svet cyklistiky uz budu poznat len jednu a jedinu informaciu-ze dopoval.jasna diskreditacia.preto NEZNASAM novinarov.

          0 0
          • dafe  

            +1 mluvis mi z duse

            0 0
          • Smazaný účet  

            Je to pravda… Novináři jsou verbeš a sám se někdy divim jak i mě dokážou zblbnout i když vím co je to zač…

            0 0
          • hanz  

            se nezblázni čoveče, tady v tom státě je všem uprdele jestli sype nebo ne. ps: myslím že sype, protože 7× tour na těstoviny nedáš, jak bylo napsáno, sypou všichni ale snaží se to udržet před pomyslnou linií dopingu.

            0 0
          • lubos  

            Fundovani novinari aby clovek hledal lupou … a stejne , dnes nikdo v masmediach nestoji o pravdu. Jenom o to, jak nalakat lidi .. na cokoliv. Je naprosto jedno jestli je to pravda, nebo lez. Jestli je to hnus, nebo krasa. Podstatny je jenom vyvolat zajem … pak lze ziskavat penize a moc. Holt, dnes uz davno neni demokracie nybrz mediakracie – vlada medii.

            0 0
            • Smazaný účet  

              no to souhlasím… Stačí se podívat jak dokážou media ovlivnit veřejné mínění směrem, kterým se jim to hodí…

              0 0
    • Darkson  

      http://sport.idnes.cz/sporty.asp?…

      Tak že by jim to, Lanci, natřel poosmé? At nemá Leblanc lehké spaní. Basso si holt ještě rok počká:-)))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.