Moravský Bikemaraton 2005 - Leština

16 nepřečtených
  • marapara

    Jedete někdo tento maratonek? Já jsem se přihlásil, ale zatím neplatil. Zaplatím na startu, nevím jestli pojedu. Jestli bude chcát, tak ne. Chtěl jsem se zeptat, nevíte jak vypadá tra?? Myslím jaké jsou cesty? Šotolina, hlína, jíl, kamenité? Ještě jsem to nejel, tak to chci zkusit a nevím co obout. Ale podle těchto deštů to vidím na pořádný vzorek. Asi dám dopředu Tioga Extreme XC 2,1 a dozadu Factory 1,95. Tám chybu neudělám. Jen na silnici budu trochu pomalejší.

    0 0
    • marapara  

      To nikdo neznáte tra??

      0 0
      • Spawncz  

        No tak ja to uz jel loni, trasa je v pohode po lesnich cestach, sem tam asfalkta a taky nejakej ten drsnejsi teren se tam najde, ale jak je psano „trasa je jezdiva“ tak to plati i za mokra.

        Letos jestli se nic nestane tak pojedu zase.

        0 0
    • Kikinka  

      Ahoj, ja ten maraton jedu, ale poprve, takze vubec nevim, jaka je trat, ale na webu je napsano, ze trasa je maximálně jezdivá, tak to asi nebude tak hrozné :D

      0 0
      • marapara  

        Jen aby nebyla maximálně blátivá :) I když to asi taky bude :)

        0 0
        • Kikinka  

          ježiš nestraš:D hlavně aby to nebylo jako na Znovíně, to musel být humus. Přední kolo prý vůbec neprošlo vidlicí, výhodu měli ti co měli Lefty vidli :DD

          0 0
          • Mucha  

            jj, máš pravdu, ti co měli Lefty měli opravdu bloknutý vždy jen zadní kolo :)

            0 0
    • Chaingang  

      No,zřejmě pojedu,ale tra? taky neznám,takže nevím,co obuju,nejspíš takovy klasicky Michelinky,žádnej extrem,tím nic nezkazím

      0 0
    • preacher  

      Jel jsem minulej rok, a bylo to dobry. Trat je opravdu jezdiva, vetsinou lesni cesty, sotolina, docela dost asfaltu (teda jak pro koho) prevyseni na 80 km je cca 1500 metru, takze taky v pohode.Nevim, jak to vypada se stavem trati, uvidime na miste. Pro jistotu beru i poradny stuple, ale pradpokladam, ze to zase odjedu na nanoraptorech…:-) Ma byt pekne – no nema prset… toz tak..

      0 0
      • marapara  

        Právě o těch Nanoraptorech jsem přemýšlěl taky, ale ty 3 dny trvající deště mě přesvědčily, že to bude chtít asi lepší vzorek. Přemýšlel jsem o těch Tiogách, ale kamarád co minulý rok jel mě přesvědčil, že tra? je hodně šotolinová a zpevněná. Kromě jednoho, dvou úseků tam snad moc blata nebude. Tak volím zlatou střední cestu Michelin Wildgripper Comp. Sice jsem na ně četl hodně kritiky, hlavně ze strany defektů, ale musím zaklepat, že jsem s nima ještě nefektil. Semtam si je obouvám, když jedu do terénu a mám tuchu že může být místy i blato a nějak moc je nešetřím. Jsou v něm lepší než ty Nanoraptory a na silnici se taky neztratí, mají celkem hustý běhoun i když Nano jsou rychlejší. Jediné co mě nemile překvapilo ve větším náklonu se boční vzorek žmolkuje a mám pocit, že mám pichlé kolo a je to dost o držku. Takže si na to musím dávat pozor.

        0 0
        • preacher  

          Pro jistotu beru Schwalbe Big Jim, ale na tech se mi moc nechce…

          0 0
    • marapara  

      Tak jak jste dopadli? Já jsem jel poprvé, trasa 50 km, 44. místo. Maraton se mi moc líbil. Nejkrásnější místo byly louky nad první občerstvovačkou. Byly tam krásné výhledy na hřeben Jeseníků, byla dobrá viditelnost. Moc pěkný maraton. Škoda že to musí člověk projet tak rychle, když závodí. Že se nemůže zastavit, kochat a fotit. :). Jel jsem na Michelinech, i když v pohodě by se to dalo jet na těch Nanoraptorech. Byl to dost rychlý a celkem suchý povrch. Akorát mi přišlo, že se jede víc do kopce, než z kopce.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.