bike pro přítelkyni - poraďte

12 nepřečtených
  • Petr_ZL1

    Ahojte! Vybirám kolo pro přítelkyni což je horší než vybírat pro sebe… :) Docela se mi líbí Merida http://www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… …zda se mi ze pomer cena/vykon je vic nez dobrej, co vy nato? díky

    0 0
    • Vymi  

      Chlape tak se podivej, jdes na to chytre cervena je hezka pro slecny… ale bude fajn kdyz ji do toho obchodu co mate u vas ve meste a at zkusi co ji sedne a pak ji to proste koupis… prece to nebude platit ona… :-)

      PS: kolik cena?????

      0 0
      • Petr_ZL1  

        Cena necelych 13tis., nato ze je vzadu XT tak krasna cena. S tim ze ju tam budu muset nejdriv posadit mas asi pravdu, zenska je zvlastni tvor…:)

        0 0
        • Vymi  

          presne tak :-) ale bacha ikdyz je XT vzadu zbytek taky musi aspon trochu odpovidat…

          0 0
      • Lister  

        tak s touhle logikou bys třeba u nás neuspěl. Já mám všechno červený a přítelkyně zase modrý.

        K tématu, já bych to nebral – vidla je myslím nějaké převlečené RST a z vlastní zkušenosti můžu říct že nic moc. Asi bych šáhl přímo po dámském modelu – a to hlavně kvůli vidlici, pokud to bude opravdu dámský model (ne pánský s jiným sedlem) tak by měla být vidla nastavená na nižší kg. Zbytek se dá vždycky jednoduše doladit, ale tohle by šlo hůř.

        0 0
    • Honza z H  

      Velikost kola se dá celkem dobře odměřit na stávajícím kole, které jí sedí. Na druhém místě je barva, kterou má ráda, a na třetím místě váha. Já osobně bych pro ženskou nikdy nekupoval kolo na devítce, pokud nebude mít závodní ambice. 8mička je míň háklivá na špatné zacházení a je i levnější provoz. A řazení Deore je asi to nejhorší řazení, jaké jsem měl. Vyžaduje opravdu silné palce.

      0 0
      • Eila  

        barva vzdy na prvnim:-) ver mi, nebyt kolo modry tak muze mitzlaty komponenty a stejne budu nadavat, jako kazda zenska

        0 0
    • Martin  

      Tak třeba ta moje si vybrala mezi asi pěti co jsem jí doporučil úplně rychle – žlutý!!!

      0 0
    • Siddha  

      v jake velikosti to potrebujes? a nevadilo by jety? moje devcica chce prejit na silnicku a tak tu mam 15" lonskyho Superiora 830W. Moc peknej ram, kterych jezdi jen doslova par. vic info na mailu, nebylo by to drahy…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.