• vlk

    Které vidlice od marcochi nebo od rock shock mají plynulé nastavení vratného tlumice.Myslím aby neměli jen 2 polohy nastavení tlumiče.Na rychlé vracení a na pomalé.Které mají více poloh.A mají vnitřní nebo vnější možnost nastavení.Díky

    0 0
    • kovar  

      snad vetsina, ktere maji regulovatelny tlumic, ne?. Neplet si ETU se zpetnym tlumenim a LoCK-OUT s kompresnim . To jsou extremy.

      0 0
    • Pá-dlista1  

      Od Marzocchi snad vsechny co nejakou regulaci maji, probuh. A od RS podle me taky. Dokonce snad i mezi zelvou a zajickem si muzes vybirat:))) No a ty co regulaci nemaj, tam si namichas olej jakej potrebujes. Stejne by me zajimalo k cemu ta regulace vlastne je? :)

      0 0
      • vlk  

        omlouvám se.Kdosi mě mystifikoval že u rock shocku, že by měly být jen 2 polohy nastavení.Není tomu tak.

        Tento dotaz pozbývá tedy smyslu.

        To Admin:Můžete tento dotaz klidně odstranit.

        0 0
      • lubos  

        No, ja vim minimalne o dvou ruznych tlumicich patronach. Jedna je internally adjusted (MXC Air, MX Comp), hodne velky rozsah, ale nutny odsroubovat zatku. Dalsi ECC patrona (Marathon 2002), kde lze nastavit jenom 2 polohy – rychla, normalni (je tam jeste jedna nestala, ale hrozne pomala), a pak novsi ECC5, ta by mela mit asi 4 polohy (plus zavreni). No a pak vim okrajove ze jsou dalsi .. externally adjusted, ale nevim jestli to nebyla komprese …

        0 0
        • Pá-dlista1  

          No tak prr. Ale to trochu michas jabka s hruskama. Kdyz nad tim tak premyslim, tak je mozne, ze vidlice se zaviranim typu ECC5 mozna regulaci nemaji. Vychazel jsem s toho, ze ETA jako zavirani je v noze jedne a v druhe je normalne plynule stavitelny ventil. Myslel jsem, ze s ECC5 je to obdobne. Ale pripoustim, ze nevim presne jak dalece se da stelovat ECC5. Takze vidlice oznacene SL by nemusely umoznovat ani interni regulaci, protoze v druhe noze maji negativni vzduchovou komoru. Tak potom michat olej:)

          0 0
          • lubos  

            Ja zas myslel, ze ETA je i tlumeni jako ECC :-)) Je to tak, ECC je zaroven tlumici patrona s malou moznosti regulaci .. jinak misit olej.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.