• Martin

    Jedete někdo? Teda – já nejedu, ale budu celý víkend v Chrudimi, tak třeba nějaký pivo po akci.......(že bych se vymluvil z rodinné oslavy)

    0 0
    • zirecek  

      A? někdo nezavolá tvojí rodině, jak hledáš výmluvu, :o))).

      0 0
    • gersa  

      Ja bych tam nemel chybet… :) (myslim na zavode, ale oslavu bych taky skousl)

      0 0
    • kankrlicek  

      Taky pojedu, ale už teď se netěším na ty bažiny :(

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Projela jsem si krátkou a část dlouhé a mám pocit, že vybírali tra? podle toho, aby se na ni za každýho počasí drželo co nejvíc bahna. :-)

        0 0
      • kralovek  

        no abyses netesil … s rohlofikem :o) Budes se nam smat do oci :o) po beskyd tour me to zase trosku nahlodalo :o) … jinak uz jsem zpatky v cechach :o(

        0 0
    • Pekáček  

      Závod bych měl jet. Co tu píšete o bažinách? Je to zlý, tedy horší než ročník 2002 kdy týden předtím pršelo?

      0 0
      • sraldo lattrinny  

        Klid, pršelo naposledy včera a to ne moc, navic hlásí tři dny v kuse pařáky takže se to dost vysuší – doufám.

        0 0
        • RD33  

          No nevim, nevim. U Rabštejnský lhoty a nad Šiškovicema je bahno snad vzdy:)) Ale jinak to bude urcite super. Trasa je z velké části stále stejná, takže úmysné vyhledávání bahna bych v tom nehledal:)

          0 0
    • climber  

      Jojo jedu. Akorát by mě zajímala jedna věc. V propozicích píšou, že převýšení je 2800 metrů. Když koukneš na profil a zkusmo vysčítáš metry (jenom nahrubo) tak se na 2 800 nikdy nemůžou dostat.

      0 0
      • jecnak  

        A to ja bych rekl, ze i jo, je to stale nahoru dolu a jestli to merili v realu, tak to bude rozhodne presnejsi nez kdejaka mapa.

        0 0
      • McBlacky  

        má, nemá, ale těžký je to dost. Na žádným jiným závodě jsem si tak moc nepřálaby už to nebylo do kopce :) ovšem přiznávám že jsem to v prvních dvou hodinách krutě pálil okolo anp, takže pak už mi to nejelo…

        0 0
      • kankrlicek  

        Vloni jsme to s kámošem měřili pomocí naviionu – opravdu to má 2800 m, pro š?ouraly ± 30 m kvůli změně tlaku vzduchu během těch asi 9 hodin :) Moc mi to tenkrát nejelo.

        0 0
    • BOBEK  

      Letos (ostatně obdobně jako každý rok) jsem toho pro studijní a pracovní zaneprázdnění moc nenajezdil, cca 1000. Dá se s tím ten závod ujet ? Jinak s těmi bažinami mě překvapujete, pořádně nezapršelo už pár dní, tak to snad bude v normálu. I když s tou předpovědí na sobotu to vypadá všelijak..

      0 0
      • pavelr  

        Dlouhou bych nejel, ani kdybych měl 3× tolik. Radši si zalez zpátky do klobouku.

        0 0
      • gersa  

        IMHO se to ujet da, jen musis zvolit rozumny tempo… A ac neprselo, bahna bude dosti, vcera jsem se projizdel s uctou po okoli na ziletce

        0 0
        • BOBEK  

          Díky ze info-podporu. Bahno bych po těchto pařákách vážně nečekal :o( Na stránkách závodu tipují dojezd prvních okolo 13hod, zkusím to tedy do těch15-???h dojet.. :o(. Třeba budu ale muset zahanbeně zalést do toho klobouku, kam mě diskutující kolega poslal..

          0 0
          • pavelr  

            Tak si to tak Bobku neber. Letos mám najeto asi 3000km turistickým tempem a myslím, že bych na tenhle závod neměl. Rozhodně tě ale nechci odrazovat. Přeji hodně štěstí a až pojedeš z Běstviny nahoru, tak hodně sil a velký plíce.

            0 0
            • BOBEK  

              V poho ;o). To víš že mám respekt, tak jsem vděčný za každou radu. Kouknu se do mapy a? vím, kdy se mám nadechnout – dojedu-li na ta místa vůbec ;o))

              0 0
              • BOBEK  

                Jsem na cestě zpět do klobouku. Vylezu až před akcí v KV…silnější a odolnější :o(

                0 0
    • emkaa  

      Urcite jedu, ale zajimalo by me, jak je to s tema schodama po startu. Da se to sjet? Da se to sjet v tom davu kterej se tam pririti? Padaj tam lidi hodne na drzku? Stoji to vubec za to?

      0 0
      • Martin  

        Sjet se to dá celkem v klidu. Stojí to za to. Ale jak v davu nevím.

        0 0
        • sraldo lattrinny  

          V davu to zásadně neriskuji, představa hromadné tlamy je přímo děsivá a těch pár vteřin za to nestojí.

          0 0
          • zapi  

            Podle mě by neškodilo tra? natáhnout ještě před schodama aby se vytvořily rozestupy a kdo si troufá a? může jet.

            0 0
            • sraldo lattrinny  

              To asi jo, ale problém je na železničním přejezdu. Projíždí se těsně po průjezdu vlaku a těžko by roztažené pole trefilo šraňky dole.

              0 0
      • kralovek  

        nejhorsi tam je, ze hned po startu se nahrnou do predu blbecci, co to neumej sjet a pak to ucpou. Mozna by poradatele mohle pred zavodem pozadat aby ti co si na to netroufaj pokud mozno neprekazeli ostatnim …

        0 0
      • kámen úrazu1  

        Sjet v davu se to dá, když to ostatní jezdí. :-) Já bych neriskovala, su srab. První schodiště vypadá přívětivě, je široký. Ale druhý je poměrně úzký, do zatáčky, rozdělené uprostřed zábradlím a po stranách jsou domy. Nechtěla bych, aby mě tam někdo namáčkl. Natož kdyby přede mnou někdo spadl. Brr.

        0 0
      • McBlacky  

        je lepší to ze začátku napálit pokud umíš schody jezdit. První se daj i objet zprava po trávě. Co se týká bažin, je to jen pár mini kousků, teda podle toho jak to bylo loni. Ale na trase byly dvě neznačený místa ve sjezdech, kde to bylo o hubu, jinde zase byly vykřičníky a nebylo proč..

        0 0
    • Tumig  

      Zdar, pokud se vylizu z lehci nemoci tak pojedu velkej bajk. Jinak s tema bazinama si nedelejte moc iluzi. Blato zustava na nekolika usecich trati i po 14 dnech veder. Vcera jsem byl projet prvnich 7 km. Usek za Sobetuchama je plnej mazlavyho blata. Dalsi useky na tom budou podobne. No jestli jeste pred zvodem poradne zaprsi tak nektery mista budou peknej sekec mazec. Ad. Siroke schody, normalne se daji sjet v pohode, ale az se tam poriti cca 280 bajkeru tak nevim nevim. Prvnich 50 –70 bajkeru to vetsinou sjizdi pak se to zaplni cca 200 bajkerama co to snasej a je tam v tu chvili pekne tesno. No a nakonec se prezene asi 20 lidi co to sjedou (opozdilci nebo ti co to tak nezenou a chtej hlavne dojet, traba ja :-) ) Tak asi tak.

      0 0
    • kralovek  

      http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?…

      neeeeee to neeeee, to fakt opravdu ne … radsi chcipnu horkem, nez se utopit … v sobotu ma chcaaat

      0 0
    • sraldo lattrinny  

      Zdar lidi, byl jsem právě projet krátký úsek a že by to bylo nějak tragický to vůbec ne. Pár louží a bláta tam je ale vždy se to nechá objet. Pokud nezaprší způsobem kterým vyhrožují, tak by to neměl být problém a ročník 2002 by se neměl opakovat. Spíš loňský. Sraldo.

      0 0
    • RD33  

      Tak lidicky, jak bylo na maratonku?:)

      0 0
      • kankrlicek  

        Teplíčko, v lese krásně, nový kousek tratě lepší než ten nahrazený, občas chyběli organizátoři tam, kde by být měli, občerstvovačky dobré (nejlepší melouny) a blbec je ten, kdo vymyslel ve Slatiňanech jízdu a následný pochod řekou :(

        0 0
        • RD33  

          Poradatelu neni nikdy dost, a sehnat aspon nejake je taky docela vykon. Ale na druhou stranu jsem videl spoustu bikeru co si to palej po silnici vlevo do pravtocive zatacky..... No a ten brod…Je to tvuj nazor, slysel sem i kladne nazory:))

          0 0
      • goood  

        Zavod byl moc peknej, pocasi vyslo dokonale, mozna az moc. Jel jsem to poprve a trasa je moc pekna. Jenom me silene tocily useky po rozmlacenych cihlach, to bylo hrozny. Ten usek v rece mi az tak nevadil, bylo to docela pekny osvezeni :-) Jinak zajisteni kvalitni, pouze holky nestacili krajet melouny. S vykonem jsem spokojenej, celkove 97.misto. Oproti propozicim mi nameril Polar 117 km a prevyseni jen 2365m oproti uvadenym 2800m.

        0 0
      • emkaa  

        Moc pekne to bylo, uplne jsem zapomnel zavodit a kochal jsem se. Obcas sice bahno, ale minimum asfaltu a takovej hodne jezdivej teren. Akorat asi 10km pred cilem jak se tam krizily trasy to bylo tak blbe oznaceny, ze jsme spatne odbocili a jeli znovu jak se jelo na zacatku. Doslo nam to az na hrazi v Krizanovicich. Museli jsme to otocit, takze jsme najeli navic minimalne 10km. Cestou jsme vraceli dalsich mozna deset lidi, ktery jeli taky blbe, takze tam asi fakt bylo neco spatne oznaceny. Holka ze Spinfitu, ktera tam byla, rikala, ze jede na bednu, tak byla asi trochu nasrana, ale nakonec ji to stejne vyslo:-) Brod by mi vubec nevadil, kdyby po nem nenasledoval ten bahnitej breh, jinak to bylo prijemny. Ale celkove super, za rok jedu zase.

        0 0
      • Pekáček  

        Tož závod byl super. Musel jsem ujet Kankrlíčkovi co mě několikrát dojel a předjel hlavně ve sjezdech, na rovinkách jel taky palbu :o) Mi?o říkal že se mu jelo dobře (až na defekt před posl. bufíkem) a teď leží asi s chřipkou, dnes mě l 39,7st, udělal si „osobák“. Bufíky supr, cesta sypaná drcenýma střešníma taškama mě moc nenadchla a řeka byla osvěžující, ale raději bych jí vynechal. Nemám rád mokro v botech, tretry mi jednou zasmrádly a už to z nich nejde :oD Jedna zatáčka ke konci nebyla zajištěná, odbočovalo se v ní doleva na vedlejší a překvapilo mě tam rychle jedoucí auto. Tra? jinak skvělá, jezdivá, po těžkých Beskydech fajn změna. Příště bych jel zas!

        0 0
    •  

      Svitava je řeka řek!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.