• Mamut

    Ahoj Admin,

    som dorazne proti tomu, aby sa mazali AKEKOLVEK prispevky na tomto fore. Mazanie je vynimocny postup, pokial je nieco skutocne skoro trestnym cinom (vlakno s AkceBike, kde slo o ohovaranie (?) konktrenej osoby, uvedenej pod plnym menom a s dostatocnou identifikaciu na jej jednoznacne urcenie). Mazanie vsak nesmie byt postup na opravovanie vlastnych prispevkov a dodatocne prekrucovanie historie. Momentalne je tu kvantum znehodnotenych vlaken, pretoze prispevky usera Milan1 boli „na ziadost usera vymazane“. V tych vlaknach ostalo plno prispevkov reagujucich na text „prispevek byl vymazan“. V normalnom zivote tiez nevratis cas, ked si pustis hubu na spacir. Proste smola, nemal to vobec pisat. Pokial to uz vypustil z ust (klavesnice), tak je to von. Pokial chce zmenit v buducnosti nazor, kludne. Ale nie sposobom, ze zo sveta zmizne nazor stary. Pokial sa rozhodol, ze ho B-F nasralo a uz tu nikdy nepride, je to jeho vec. Ale pisal tu, tak tu jeho prispevky mali ostat. Je to strasne jednoduche a zaroven nefer voci ostatnym nechat vymazat blbosti, ktore clovek popise. A pokial protiargumentom proti tejto vete je, ze taku moznost maju vsetci, tak sem prestavam chodit. Nemusim chodit niekam, kde si ludia nestoja za tym co pisu a kde budem stale sledovat ako sa vlastne historia zmenila. Proste nechcem, aby to dopadlo ako v Orwellovi v 1984, kde sa stalo nie to, co sa skutocne stalo, ale co o tom bolo (v neustale prepisovanych) zaznmoch o historii. Pokial utekaju niektorym prispievatelom nervy, smola. Kazdy si to precita aj o rok dodatocne. Nie je nahodou, ze asi na ziadnom fore som nevidel moznost editacie starych prispevkov (a urcite to nebude technicky narocne). Takze este raz: prosim, uz nikdy. A ak (akcebike), tak hned aj oznamit a zdovodnit preco.

    Marcel Semancik

    P.S. Priklad ako by slo riesit offtopic vlakna si vezmem z www.abclinuxu.cz. Pokial sa vlakno zvrhne v neprinosnu debatu, tak je uzamknute a neda sa do neho prispievat. Pokial je vynimocne obsahovo odpadne, tak je k nemu oznam, ze bude v buducnosti vymazane, aby nemyslilo pri hladani v historii. Ale pred zmazanim prebehne dost casu, aby si ho vsetci, ktori chcu mohli precitat a spravit nazor. Je mazane kvoli ulahcenemu vyhladavaniu, nie kvoli odstranovaniu dokazov.

    0 0
    • vlk  

      Přidávám se a podepisuji. Nemazat.

      0 0
    • grafik  

      nemazat! at si vse mohou precist i nase deti ;)

      0 0
    • Pekáček  

      Možná bys měl víc číst proč k tomu došlo. Milan 1 není ten špatný, je ten co ustoupil.

      0 0
      • vlk  

        to je jedno, tak si to měl nechat smazat jen v tom jednot threadu.A nebo tam měl prostě napsat ,že se dál nechce o tom dál bavit a tak to ukončit.

        0 0
    • kungpao  

      Pridávam sa do klubu, sere ma to že už nemožem od Mi?a číta? príspevky, pritom mám dos? kamarátov ktorým som jeho postupy na úpravu vidlíc posielal. Jarinove, SIDove a neviem ešte koho reakcie ma nezaujímajú, ide čiste o to keď si niekto postaví hlavu a pritom sú jeho názory zaujímavé.

      0 0
    • lubos  

      Ach jo :(, admin ted jsi to hodne moc posral. Kdybys smaznul ted silenej thread „Milan1“, nereknu nic, ale tohle ..... no nic, kuprikladu, priste zas dojde Milan, napise par nesmyslu, a nikdo mu uz nic nemuze ukazat, co psal v minulosti.

      Skvele, bravo …

      0 0
    • RomanH  

      100% souhlas. Je skoda, ze se Milan1 a Mi?o k tomu odhodlali. Zrovna tak by me mrzelo, kdy sem uz neprispival Padlista, Kovar, TinkTink, Daf, Vlk, Pekacek, Beeda, … proste kazdej, se kterym treba nesouhlasis, ale beres ho jako oponenta. A takove prispevky, jako psal Kuryr, nezbyva nez ignorovat. Nema cenu kvuli nim kazit BF.

      0 0
      • RomanH  

        To Admin – pust tam opet update ze zalohy

        0 0
      • Pekáček  

        Ignorovat? Si přečti co jsem napsal tučně v „Milan 1“ a kdo se podle toho zařídil? Dnes časně ráno jsem žádal Admina aby smazal příspěvek „Milan 1“ a probral „Vidlice RST“. Kdyby to udělal ještě dnes dopolene, Milan 1 by tu ještě měl svý příspěvky. Admina jsem pak požádal aby mě vymazal ze dvou výše zmíněných příspěvků. Ale asi mi nenaslouchá. Taky mě mrzí že se tu něco vyčítá Milanovi 1, když on je ten kdo ustoupil. Nikdo nevidí důvod, jen důsledy a vyčítají těm co ustoupili že jsou ješitní a zbabělci a že chtěj zahladit vlastní chyby. Ale to je ŠPATNĚ! Zrovna tím mám namysli sebe a bráchu.

        0 0
        • grafik  

          … mas pravdu Milan1 je zbabelec ;)

          0 0
          • Pekáček  

            //davidak (22.07.2005 12:51:19)
            > > > > > > > > > Milan1 Kdyby zmizel ještě mi?o s Pekáčkem, byla by to hrůza.

            grafik (22.07.2005 12:53:46)
            > > > > > > > > > > Milan1 blbost, jednou k tomu stejne dojde ;)//

            Dík za upřímnost. Jestli je tu někdo další koho jsem neštval, a? to napíše tady.

            0 0
            • davidak  

              Vždy? von to grafik myslel s tim smajlem ze srandy, ne??

              0 0
            • grafik  

              Ses nejakej moc precitlivelej. Ja jen pochybuju, ze se bude ‚nase garda‘ celej zivot slizat na b-f a zvanit o nesmyslech … jednou musi dojit ke generacni vymene

              0 0
        • RomanH  

          Ja jim to nevycitam, jen se divim, ze se nad to nepovznesli. Drtiva vetsina lidi si o tom udelala svuj usudek a myslim si, ze v neprospech Kuryra. A to, ze reagovali : proc ne, kdyz meli potrebu. Od toho je to forum. Ale vracet cas ? Jejinej, kdo by mel nadavat, je potencionalne Admin kvuli pripadnemu mistu rychlosti, ale to jej snad zatim netrapi.

          0 0
      • TinkTink  

        Diky :)

        PS: tak uz jsem nazpet z dovolene…

        0 0
    • wertigo  

      Ano, souhlasim, nic nemazat!!! At se user odhlasi, kdyz to tu nemuze ustat. Ale smazat jeho prispevky, no to snad ne?!

      0 0
    • admin  

      nemam zrovna radost ze to chtel smazat ale snazim se vychazet vstrict kdyz to jde. Asi to nebyl nejlepsi napad… Kdyby milan1 rek, nahodim to zpet ze zalohy.

      Abych pravdu rekl moc nechapu tydle spory kde se kazdej osocuje a porad dokola se na to reaguje.

      to pekacek: viz mail.

      0 0
      • Lister  

        Ideální by bylo diskuse s takovýmdle průběhem prostě úplně smazat a účatníkům udělit třeba nějakou podmínku – možná se to většině nebude líbit, ale na jiných forech to funguje v pohodě – systém žlutých a červených karet – každý ví že s daným člověkem nemá cenu diskutovat nebo se mu úplně zakáže přístup. Pak si musí vytvořit nový Nick, takže každý normální člověk si to radši odpustí. Nemyslím to jako každodenní praxi, ale jako pojistku pro extrémní případy. Třeba založený příspěvek Milan1 – co se tam asi bude řešit, preventivně jsem ho ani nečetl, ale určitě by stál celý za smazání. Možná by nebylo na škodu sepsat nějaká pravidla jak přispívat a pak podle toho postupovat. Třeba jak jsem tu už několikrát zmiňoval, okamžitě mazat Příspěvky s názvy jako Pomoc, Help, Jakou, Kterou, Poraďte a pod. Nechci žádné moderátory, vše bych nechal v rukou admina.

        0 0
        • grafik  

          prevzano z 3 sestry.cz

          Toto forum je určeno pro komunikaci návštěvníků oficiálního webu Tří sester mezi sebou a s jeho správci, potažmo zástupci Souboru kreténů.

          Toto forum není určeno pro: umožnění páchání trestné činnosti (např. porušování autorského zákona) vulgární a urážlivé výlevy chatování grafomany, úchyly a závistivce, atd.

          Chovejte se tu prosím jako doma, kde taky neplivete na zem. Děkujeme!

          0 0
          • Lister  

            Tak nějak :-)

            Zarámovat a vylepit na přihlašovací stránku fora :-)

            0 0
        • Pekáček  

          Jenže Admin má i plno jiný práce. Smazání příspěvku „Milan 1“ a cenzuru nesmyslů ve „Vidlice RST“ jsem žádal, no o tom jsem psal ve 13:02:00 tady výše.

          0 0
        • wertigo  

          „okamžitě mazat Příspěvky s názvy jako Pomoc, Help, Jakou, Kterou, Poraďte a pod.“ – to by Admin nedelal nic jineho, jenom by to tu spizovat a cekal kde se co sustne, tak to asi ne. Jedina rada je – kdyz k tomu threadu nemam co rict nebo nechci tak nepisu a thread nesleduju. Snad to neni tak tezke udrzet ruce od klavesnice.

          0 0
        • grafik  

          Možná by nebylo na škodu sepsat nějaká pravidla jak přispívat a pak podle toho postupovat. Třeba jak jsem tu už několikrát zmiňoval, okamžitě mazat Příspěvky s názvy jako Pomoc, Help, Jakou, Kterou, Poraďte a pod.

          este bych doplnil Jak na to v rampe coz je dost zavadejici …

          0 0
    • jecnak  

      Souhlas. POkud tady ale nebude nejaky moderator(i) a jasna pravidla pro pouzivani fora, tak to asi jiny nebude.

      Ty pravidla mi tu docela chybi. Neriakm neco slozityho, ale je treba aby pripadne mazani neceho, zamykani threadu dostalo nejaky rad. Ted si vlastne nemame na co stezovat.

      0 0
      • vlk  

        tak takhle to vypadá když se dá totální svoboda.Můžeš si napsat co chceš.Můžeš si číst co chceš.Když tě někdo uráží, tak to tam napiš a máš 2 možnosti1. hádat se, 2, vykašlat se nato a do daného příspěvku nepřispívat.Vždy? je to tak jednoduché.nevím co se Vám furt nelíbí.Když se to začne omezovat, tak se to taky hodně lidem nebude líbit.

        Toto fórum má sílu v tom, že sem chodí hodně lidí.takže relativně rychle dostaneš odpověď na svůj problém a dostaneš ji od více lidí.Když začnete mazat přízpěvky a lidé budou znechuceně odcházet, fórum postupně upadne do zapomění.

        0 0
        • RomanH  

          Souhlas

          0 0
        • jecnak  

          Ja nerikam mazat a menit. Ja rikam treba dat pravidlo – co jsi jednou napsal uz nemuzes smazat.

          S tema moderatorama – jde o to kam se foru ma ubirat – bud to bude volna diskuse nad cimkoli, nebo diskuse o technice a bajcich s nejakym radem a vse ostatni bude mazano. Mne osobne je celkem fuk jak to dopadne, stavajici stav mi celkem vyhovuje.

          0 0
        • Lister  

          Na všechno co jsi popsal v první půlce máš doma snad ICQ ne. Problém je v tom, že když chceš pak zpětně něco najít tak je to fakt porod. Ani se moc nedivím lidem, když pořád zakládají nové příspěvky abys e znovu zeptali, protože pročítat tihle sračky je někdy fakt o nervy.

          0 0
          • vlk  

            jen a? se to tu kupí.Když něco potřebuji, využuji vyhledávání podobně jako google a najdu si to.Pokud ne tak se zeptám.nemusím pročítat každý příspěvek jako noviny.To bych nic jiného nedělal.

            0 0
        • Lister  

          Jěšte k tomu, že se to nebude hodně lidim líbit – no to máš pravdu, ale podel mě to budou právě ti, kteří budou dělat největší bordel

          A k tomu dát ruce od klávesnice pryč – to právě tak spousta lidí neumí. Taky se mi párkrát stalo, že jsem se nechal strhnout a kdyby to pak někdo smáznul tak bych mu byl spíš vděčný.

          Ale pokud bych měl být úpřímný tak si taky nedokážu představit technické řešení tohodle problému, aby to 100% fungovalo takže to asi zůstane tak jak je. Jen ty pravidla by se měli sepsat a někam vyvěsit a pak by se mohly taky objevovat v okně než zadáš dotaz jako je to teď s tím vyhledáváním.

          0 0
          • admin  

            probblem vidim s kontrolou dodrzovani pravidel ja vposledni dobe bohuzel nemam moc casu B-F sledovat vetsinou reaguju az na mail.

            0 0
    • peeet  

      Jak to tak vidim, tak se asi nakonec smáznou všichni a bude klid

      0 0
    • tom@s  

      NEMAZAT!MYSLET!ŘÍ­KAT CO CHCI A CHOVAT SE SLUŠNĚ!

      0 0
    • RomanP  

      Taky jsem pro NEMAZAT. Nevím co tak děsnýho se tady strhlo, že z toho účastníci chtějí vycouvat, ale pokud to nejde vrátit (technicky, nebo kvůli slibu smazání) tak bych to tak zkrátka nechal a jen pro příště bych už nic nemazal (stalo se). Budou tu díry jako v ementálu. Sice po nevalnejch přízpěvcích, ale zase to ostatním, co to hodlají dočíst až do konce ubírá na možnosti udělat si vlastní názor. Nechci si zdejší nějak škatulkovat, ale na druhou stranu vím, od koho se nedočkám moc věcných reakcí a bude mě spíš chytat za slovíčko a kdo mi spíš bude mít snahu poradit, nebo to probrat. Byla by škoda podobným matrixem kazit takhle živý a hlavně rychlý fórum, kde se nečeká na odpověď tři dny, ale v řádech minut. Adminovi nevyčítám, že to bez zvážení důsledků v časové tísni hold stopil, jen říkám, že bych to dělal jen v případech, že se tady nějaký pako zeptá proč se chlapi při čůrání rozkročí a podobný extra offtopic. Když sem někdo napíše, že ten a ten servis stojí za prd, je to o dost složitější, kde je ta hranice, no ale pokud nebudu jmenovat lidi, ale pouze napíšu, že mi dělali to a to, za tolik a tolik a jak dlouho to trvalo, případně, že to zprasili, je to pro ostatní jenom přínos. Pokud bude chtít někdo někoho takhle zbytečně pošpinit, bude hold se svým názorem sám a nebo se objeví i dost protinázorů a obrázek je zase na tom, kdo to čte…

      0 0
    • Rolei  

      Souhlasím, nemazat (ani na žádost autora či odpůrce), smazané vrátit… Jinak nač to tu pak je?! Smazáním se udělalo víc škody než užitku.

      0 0
    • wroum  

      myslim, ze Admin udelal dobre. Taky sem uz vyuzil moznosti na pozadani smazat prispevek, ktery sem napsal s horkou hlavou a pokazde mi bylo rychle a ochotne vyhoveno (dik). Nekolikrat sem se s Milanem bavil o B-F a docela chapu, proc to udelal. Normalne se s nim bavit nikdo nechtel, jenom urazky a napadani od dalsich expertu (Lubos, Kovar a pa-dlista), kteri mu v dane problematice nesahaji ani po kolena (mel sem moznost nahlidnout do zakulisi Milanovych uprav). Milanovi potom diskuze zde neprinese kyzeno odezvu vyuzitelnou v dalsich upravach a napadani mu znemoznuje pomoct, byt jen radou. Na druhou stranu nutno rici, ze styl milanovych prispevku a odpovedi mohl vice pocitat s vlastnim nazorem citatele. kazdopadne sem rad ze az budu potrebovat poradit, ze se muzu na Milana s duverou obratit. Jinak muj nazor je takovej, ze kdo mel snahu, tak si v jeho prispevcich nasel svoje. Nekdo nasel radu, nekdo hledal neco jineho…

      0 0
      • Rolei  

        No a není jednoduší a lepší napsat pod svůj příspěvek napsaný s horkou hlavou: „promiňte psal jsem to s horkou hlavou myslím že jsem neměl pravdu“, než žádat o smazání?

        0 0
        • jecnak  

          Hergot, jsi o par vterin rychlejsi.

          0 0
        • wroum  

          bylo to ve trech pripadech a bohuzel takhle to neslo udelat. blbe se to vysvetluje, ale bylo velmi nezadouci, aby si ten prispevek nekdo precetl, protoze to toho o kom to bylo poskozovalo. moje blbost, vim to, ale stalo se a admin byl natolik chapavy, ze mi vyhovel. (rozumej nechtel sem nikomu zpusobit problem a nepromyslel sem si to dostatecne predem). Taky sem Adminovy pri posledni zadosti rekl, ze si dam uz pozor a ze uz to po nem nikdy nebudu chtit. Davam si bacha. Kdyby slo pouze o priznani, ze sem nemel pravdu, tak to napisu a nebudu to resit „oklikou“

          0 0
      • jecnak  

        wroume, Milana do tohoto threadu prosim netahej. On nebyl vzdy takovy jaky je ted. Spousta lidi vcetne me s nim neni uplne za dobre jeste z minuleho fora. Duvody ponechme stranou. Ale pokud ma nekdo zajem, muzu zas dat na web image stareho fora at si kazdy udela obrazek sam.

        0 0
        • wroum  

          dej k dispozici stare forum. please.

          stare forum totiz neznam a beru to z pohledu uzivatele tohoto fora. jsem registrovan pomerne dlouho a takhle to na me pusobi. mozna me ovlivnuje i to, ze Milana znam osobne narozdil od vetsiny zde, ale jediny kdo mi skutecne poradil a pomohl byl opravdu jen Milan.

          0 0
    • wertigo  

      Jako tady se rozebira jak se chovat, aby to tu fungovalo a mrknu do prispevku „Ram pro divku“ a hnedka prvni odpoved je skoro typicka pro B-F. Jestli se nekomu zda, ze dotycny polozil otazku spatne tak sakra proc na to VUBEC reaguje natoz takhle debilne!!! Skoda mista v databazi.

      0 0
      • jack  

        bike forum se kurví,kvůli všem kteří odpovídají na doazy pičoviny.

        0 0
    • kurýr na bajku  

      Já vůbec nechápu, jaxe tady může něco mazat.

      Když přejedu někoho na přechodu, tak to taky z mýho života nikdo nevymaže !!!

      0 0
      • wbiker  

        No, snažím se k tomu všemu přistupovat objektivně, ale v tomhle s tebou souhlasím. Určitě nic nemazat,hodně by to podle mě snížilo úroveň tohohle fora. Nakonec by si každej psal sebevětší kraviny s vědomím, že se dají kdykoliv smazat.

        0 0
    •  

      Kočička! Haf!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.