• Frankenstein

    Dozvěděl jsem se o druhém případu zlomeného rámu Kellys Mobster 2003. Můj se zdá být zatím v pohodě, jen mě znepokojuje relativně velké prohýbání sedlovky při jízdě.

    Dotaz na majitele Mobstera: Jaké jste s ním měli/máte problémy?

    0 0
    • kurýr na bajku  

      Jukni na Ivelo.cz – je tam o tom diskuze. Dyš budu mít čas, tak zadám i odkaz…

      0 0
    • enjoy  

      jeden blbecek to s nim napalil do stromu nebo kam a vyreklamoval to.prohybani sedlovky asi nebude problem ramu..

      0 0
      • kurýr na bajku  

        U nás je sedlovej komínek spotřební zboží, a proto se na to dívám jinak. Jinak např. FORT nikdy nikomu neprasknul (je pravda, že jich je málo i u nás). Nejvíc na to trpí Kellys, Author a možná Fuji.

        0 0
      • Frankenstein  

        To určitě ne, jen jsem myslel, jestli třeba někomu tahle lehká sedlovka taky nepraskla.

        0 0
    • jimmy63  

      jakožto majitel mobstera ti můžu upřímně říct-FUCK OFF KELLY'S!!jako reklamace byla sice ůspěšná,ale o nervy!!sou neschopný a vůbec při tom s nima NENI řeč..

      0 0
      • Frankenstein  

        Cos reklamoval, taky rám?

        0 0
      • Motyll  

        Jakozto majitel Mobstera (2004) s tebou nemuzu souhlasit. Mame stejny s kamosem, on reklamoval cca 3 mesice po koupi SIDku, spatnej LOCKOUT. Reklamace OK. Pak uz zadnej problem. Ja mel s kolem jedinej problem, praskal vyplet v zadnim kole, vymenil jsem ta 2.0 DT a OK (Holt vaha je poznat). Mam na nem cca 9tis km a nemuzu si fakt stezovat. Rozhodne ho nesetrim, jezdim blatem i snehem :) Servis Kellys v Brne je OK (z mojeho pohledu)

        0 0
      • tom:s1  

        Drahej jimmy63, z tvého výroku je vidět, že máš asi problém, ale běž si ho léčit někam jinam. Jó, pokud neumíš jezdit na kole, napálíš to do díry nebo stromu, tak si nekupuj rám ze slitiny lehkých kovů, ale z ocele, ale pokud možno z plných trubek. Aby jsi zase neměl problém. A prý s nima není řeč, to se nedivím pokud jsi s nimi komunikoval, tak jak jsi se tu projevil, tak se není co divit.

        0 0
        • pos3k  

          vitame noveho registrovaneho uzivatele b-f :-))

          quli tomuhle se registrovat, takovy namahy :-)))

          0 0
    • kungpao  

      Kamarát reklamoval 2× Sabotage. Odvtedy sa ne Kellys nemože ani pozrie?. Ten ktorý vyreklamoval 2. krát predal ďalšiemu kamarátovi, ktorý s ním nabúral do pred ním stojacej 1203-ky v rýchlosti asi 15 km/hod (išiel v noci z krčmy domov bez svetla). Výsledok znovu zlomenina rámu.

      0 0
    • Meesha  

      Nedavno sem videl Hackera, u kteryho praskla a odpadla spodni trubka zadni stavby…

      0 0
      • pepebiker  

        Panove, panove kdyby jste vedeli jak to bylo doopravdy s tim blbcem co všude vystavoval ten zlomenej ram a hazel špinu na kellysaky by jste koukali. Jen diky velkorysosti jednoho dobreho člověka v kellysu dostal novej ram i když timhle stylem by zlomil cokoli. Mobstra sem mel ted mam sabotage a jsem spoojenej jak želva. To je jasny, že pokud maj dělat lehčí rámy tak musej někde ubrat a když to narveš do stromu nebo skočiš do diry tak to holt nevydrži no. A nezaleži na značče. Na tchajwanu vam udělaj cokoli z čehokoli

        0 0
        • Meesha  

          Nevim, jestli reagujes na me, ale tomuhle klukovi to prasklo pri zavode, tak tam asi do stromu moc nelital. Prej si ani nevsim, kdy presne to prasklo.

          0 0
    • Jaroslav  

      Osobně jsem viděl na jednom maratonu vylomenou sedlovou trubku z rámu Mobster. Majitel tvrdil , že byla dostatečně a s rezervou zasunutá do rámu. Ten lom byl takový jakoby rozsypaný.Prostě divná struktura kovu.

      0 0
      • Mike  

        ja mam mobster 2003 a nemozem si stazovat ram je tuhy a zatial som snim nemal ziadny problem a to je po 2 rokoch neustaleho jazdenia.. a o tych prasklinach a co ja viem co.. no viete kolko sa na svete polame ramov a nikto sa nadtym nepozastavi a hlavne vzdy sa najdy vyjimky. v mojom okoli ma 5 chalanov ram z kinesia (1× imagine 1× sabotage 05 1× sabotage03 2× mobster (asi04)) a nemali zatial s ramom problem.

        0 0
    •  

      Zdravíme pozemšťany!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.