• vasek

    Ahoj, chtěl bych se zeptat, jaký systém upevnění podsedlové brašny se vám osvědčil sucháč nebo umělohmotný zámek? A jestli se vám někomu nestalo že by vám umělohmotnej držák praskl? Dík.

    0 0
    • Volf  

      Koupil jsem si se suchým zipem, protože jsem si nechtěl nic šroubovat pod sedlo nebo na sedlovku. Jenže se mě stává, že si o ten suchej zip odrbávám kra?asy. Takže brašna se suchým zipem šla do propadliště dějin a zítra si jdu koupit něco se zámkem.

      0 0
    • Daf  

      Povedlo se mi urvat po padu zamek na brasnicce scicon. Ted si vsechno radeji vozim po kapsach v dresu. Vcelku bez problemu se mi tam vse vejde.

      0 0
    • MARIN  

      dva umelohmotne zamky mi praskly tak jsem poridil nejakou od Santi na suchace a ta se po 3letech zacala parat tak ted vozim pres pul roku Specialized Mini Wedgie Bag taky na suchace. Suchace mi nikde neprekukuji a tak ani nemuzou rozedirat kratasy

      0 0
    • PietroUL  

      Je taky důležitý, jak máš posunutý sedlo. Já ho mám dost vepředu a žádnou brašnu ze zámkem bych pod něj nedostal.

      0 0
    • Jarous1  

      Měl jsem Kelly's brašnu s umělohmotným zámkem. Asi po 3 měsících ježdění se mi ta umělá hmota uklepala…

      0 0
    • Paja  

      Mam brasnu 501 od Sport Arsenalu (pridelava se kombinaci suchacu a rychloprezky-trojzubec), vejde se do ni i pumpicka. Upevňovani je lepsi suchym zipem, nema se na tom co pokazit. Jen suchace nesmi zachytavat za kratasy, delalo mi to u prichyceni k sedlovce, vyreseno prodlouzenim casti bez hacku. Predtim brasna od Authora, taky na suchace, taky dobra, ale sportarsenal lepsi.

      0 0
    • Pacholek  

      já jsem měl fakt podle mého názoru výbornou podsedlovku od PEDROSe. Bohužel se mi začala párat a tu samou nemohu nikde sehnat. Nevíte náhodou, „gde“ by jí mohli mít. Byla černá s upínáním pod sedlo na řemínky (žluté) s přeskama. Vejde se do ní celkem dost. Když je zase poloprázdná, tak se těma řemínkama stáhne, takže tam nic nedrncá…

      0 0
    • Jenda  

      mel jsem arturackou na ten jejich zamek tak vydrzela asi 300km:-( ted mam nejakou na suchace ani nevim o koho a po drobnych upravach jakz takz drzi uz asi 3kkm

      0 0
    • Siddha  

      Mam santi malinkou(za neuveritelnych 80?Kc) na suchac na sedlovce a popruh pod lizinama. Myslim ze je dulezity aby byla uchycena co nejvice body, pak se malo klepe a hodne vydrzi. Samoze suchac muze delat zle kaltotam, zvlast na me 31.8 sedlovce, tak jsem si musel trosku zastrihnout a upravit, ale klepaci umelohmotnej xindl bych rozhopadne nechtel…

      0 0
    • ivovi  

      Mel jsem autorackou naklapavaci s umelohmotnym zamkem, dobra, ale naklapavani brzo prasklo, tak sem naklapavani zrusil dvema vrutama napevno, to vydrzelo dlouho, nakonec sem zrusil zip. Ted vozim asi ctvrt roku Pell's X-RACE na suchace, asi 200Kc a zatim spokojenost. Mel jsem taky obavu ze suchacu, ale drzi to dobre a kratasy to nezachytava. Snad akorat ze zip nejde nahore otvirat uplne lehce pac ta brasna je nalepena uplne na sedlo, ale da se.

      0 0
    • náčelník  

      Mám brašnu Scott s takovým umělohmotným „vlnovcem“, za který se zacvakne přímo za ližiny sedla a zajistí se suchým zipem za sedlovku. Jednoduché a spolehlivé, ovšem vozím ji velmi sporadicky.

      0 0
      • PT  

        Já o ní taky uvažoval,ale protože mi pásek k sedlovce mé minulé brašničky rozdíral kalhoty,tak chci nějakou bez pásku.Tahle by se dala použít bez něj,nebo to spadne?

        0 0
        • keksik  

          taku nejaku mam aj ja. ked som ju minule leto kupoval stala snad 3× tolko co povodna noname (force) na suchy zips. na maratony do toho narvem dve duse, fotak, doklady a aj nejake to naradie. zatial v pohode drzi. na tej starej sa mi po dvoch rokoch na extremebike maratone roztrhol ten suchy zips. skoro som ju ftedy stratil. mozno by sa dala pouzit aj bez tej pasky k sedlovke, neskusal som. ten plastovy zaklapavaci mechanizmus uvolni kapsu az po vytoceni o 90stupnov.

          0 0
        • náčelník  

          Sice se mi nikdy neuvolnila, ale bez suchého zipu na sedlovce bych to nikdy nevozil. Ten upínací „vlnovec“ je dobře vidět zde: http://www.scottusa.com/product.php?…

          0 0
    • thulio  

      mam od authoru na zamok +suchac a pohoda uz asi rok .. akurat na dusu+lepenie+ne­jaky imbus

      0 0
    • homat  

      Po všech špatných zkušenostech teď vozím Topeak Micro a Compact survival. Po dvou letech používání jsou pořád jako nové. Nezažil jsem zatím problém s prasknutím držáku, ale už několik brašniček se mi rozpáralo. :-(((

      0 0
      • MartinXC  

        Na letňákovi maličký Scicon s otáčecím naklapáváním (měl jsem z toho strach, ale zatím drží). Na zimákovi větší Topeak Compact, drží jako přibitý, Scicon do něj dávám celý +minipumpu a mobil, když něco navíc, rozepnu jej a dám tam třeba Pertexku.

        0 0
    • JJ  

      Specialized Wedgie,suchac na sedlovku + pasek s prezkou na liziny.Po 2 letech naprosta spokojenost

      0 0
    • figur  

      Vozím malý Topeak bez zámku.Vejde se do ní vše nejnutnější,dokonce i minipumpa.Její tvar je takový,že o ní nevím,o škrtání stehny nemůže být řeč.Mám ji dokonce omotanou lankovým zámkem.Plastový zámek bych nechtěl,stejně kolo bez dozoru nenechávám.

      0 0
    • Santus  

      Odpoledne jsem se sel projet na prvni projizdku s moji novou podsedlovkou ze zamkem a suchacem na sedlovku, a malem jsem o ni prisel.Jedu a neco me smrnca do stehna zezadu, a ona to ulomena brasnicka, ktera se pretocila do predu a uz drzela jen trema nitema k sedlovce.Je fakt ze jsem tomu dneska dal zabrat na sesupu po kamenite ceste, kde to dost drncalo.Pokusim se to reklamovat, ale nevim nevim. Uz tomu neverim a prejdu zpatky k trojuhelniku do ramu.

      0 0
    • HonzaV  

      Vozim cca 2 roky Scicon, umelohmotny zamek drzi v pohode, ale vzhledem k mymu jezdeni po lese mam brasnicku jeste stazenou k sedlu remínkem od klipsny, takze se nijak neklepe a drzi.

      0 0
    •  

      Kočička! Haf!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.