• Jenda

    Se sice obcas tvarim jako odbornik:-) ale posledni dobou nejsem schopnej nejak rozumne zprovoznit razeni – mam teda dva totalne matlacky dotazy.

    1. jak casto menite bovden u prehazovacky (predpokladam ze asi casteji nez nez zbyly dva od razeni a kolem sedlovky:-)
    2. co ma vlastne presne za fci ten kloub pres kterej je prehazka prisroubovana k patce? A jak moc vadi ze mi to v nem moc nechodi (saltra LX stara cca jezdena 4 roky stara tak 8? klasicky cerny LX:-) Tohle jsem jeste nerozebiral – jde to vubec?)
    0 0
    • pegal  

      2. na tom se ti prece otaci ta prehazka kdyz prehazujes, z duvodu aby retez byl furt napnutej.

      Rozdelat jde vsechno, ale zpatky jde neco dobre neco hur a neco vubec…

      0 0
    • mosquito  
      1. no ja myslim ze fajn je tak 5tis km, ale dycky jsem s tim pockal jak se mi zrovna treba roztrepilo lanko nebo tak, ted mam SRAM5 a ta uz ma bowden jen kratkej rovnej tak na to kaslu uplne
      2. nejak mi nedocvaklo co vlastne myslis :)) sorry my fault
      0 0
      • Jenda  

        no po 5 tis to musim kazdopadne casteji (asi jezdim moc ve srackach:-) myslim ten kloub co ho sram nema:-) jak pise Padlista. No jo ale k cemu tam sakra teda je kdyz ho tam sram ani nema?:-)

        0 0
    • Daf  

      Ja jsem si udelal zapouzdrenou kabelaz a tenhle problem neznam :) Ten kloub by mel jit rozebrat. Aspon teda u XTR kdyz vymontujes prehazku, a sundas pojistnou podlozku u zavitu toho sroubu, tak v pohode vyndas ten cep.

      0 0
      • Jenda  

        Tak zkusit to muzu, ale spis premyslim jestli to funkcne nejak vadi ze to v nem jde ztuha. Protoze jestli jedina jeho funkce je nastavenit vodicich kolecek od kazety tak je to uplne jedno ne? Jak jsis vyrobil tu zapouzdrenou kabelaz? Uvazuju ze s tim budu muset neco udelat protoze na ramu (superior) mam chytre vedeny lanko na zadni strane vzpery (nikoli pod vzperou) takze tam na nej lita vsechen bordel od zadniho kola a neni to vubec nijak chraneny.

        0 0
        • Mamutt  

          To si tak ucvakneš dost dlouhý kus bowdenu, natahneš ho v jednom kuse od řazení až k šaltru a k rámu ho přiděláš třeba elektrikářskými zip-páskami

          0 0
          • Jenda  

            no to je to co se mi moc nechce jsem myslel vyresit to nejak elegantneji ale asi mi nic jinyho nezbyva:-( (ale aspon zkusim propilovat ocka ze bych to nechytal tema paskama:-)

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.