• bassline

Caute, mam cestne pedale shimano PD-R540 ale nie som s nimi spokojny pretoze pri tahani tretry dohora citim malu volu medzi tretrou-kufrom a pedalom. Skusal som to riesit dotiahnutim predpetia ale nepomaha, tak neviem co je vo veci…to mam zainvestovat 3700 sk do lookov aby som bol spokjny alebo co?…ma s tym niekdo podobny problem, popride by vedel poradit?…diky

0 0
    • hydrant  

měl jsem roky starý looky s karbonovou záklopkou a vůle se tam udělala jako hrom, vybrousila se záklopka i tělo pedálu. Nový kufry to zachránily jen na chvíli. Teď jsem koupil nový Looky, tak to snad chvíli vydrží. Asi žádná značka tě od vůle neuchrání.

0 0
    • kusabi  

ja je mam taky, ale ta vule je myslim kuframa, protoze se jako zakladni dodavaji do baleni s vuli (mne to tolik nevadi)-zkus si nejdriv koupit ty kufry bez vule a pak teprv premyslej o koupi jinych naslapu!

0 0
      • bassline  

hmm…diky za rady…ako to myslis kufor s volou?…ved kufor by mal mat iba volu do stran, nie volu smerom do hora pri tahani tretrou…alebo je to inak?

0 0
    • bassline  

asi by som to mal upresnit, nemyslim volu do stran, ale volu pri pohybe tretry nahor pri tahani pedalu…proste ako keby ten pedal nebol pevne zacvaknuty alebo co…

0 0
    • kusabi  

aha…tak to sem te spatne pochopil…mno ta vule by nahoru byt nemela…ja ji tam nemam(ale mam na nich nalito jen 1k km :( stejne ale vyzkousej ty novy kufry…a pak uvidis…

0 0
      • bassline  

ok, skusim najprv nove kufre a ked ani to nepomoze tak idem na pedale LOOK A5.1…inac tie shimana su nove, tak neviem preco mam ten problem…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.