• GPX

    chci si koupit nové tretry ale nevím si rady…mam na to cca 3500Kč dik za rady

    0 0
    • Palec_82  

      Zkus tyhle, já mám starší model a jsou super http://www.specialized.cz/…oduct_05.php?…

      0 0
      • Alesh  

        Taky mam model 2004 a mohu vrele doporucit. Kdybych byl byval rok pockal, mel bych je uz s prezkou. Za par let by mozna samy slapaly :-)))

        0 0
        • GPX  

          no jo ale z netu je objednat nemuzu

          0 0
          • Lada1  

            proc ne ? prosmejdi nejake web shopy a urcite neco najdes, i treba lepsi boty.

            0 0
            • GPX  

              z netu je nemuzu vyzkouset a objednat je podle velikosti neni dobry

              0 0
              • Lada1  

                si zajdi normalne do obchodu vyzkousej nejake tretry a ty pak objednej pres net. (uz jsem tu psal ze napr. na velohanak.cz jsou vyprodeje napr. Sidi nebo karbonove Shimana (par stovek bys musel ale asi pridat)

                0 0
                • GPX  

                  a jakou zbnacku bys doporucil shimano northwave nebo jakou??sidi na ne nemam jen na bulet 2

                  0 0
                  • Lada1  

                    doporucil bych ti ty, ktere ti padnou. Ja sam jsem stravil par hodin zkousenim a vybiranim ruznych treter. Jako jedine uchazejici mi vypadly Sidi. Nemohl jsme najit , ktere by mi padly na nohu a netlacily mne az na ty sidi. Specilized taky padly dobre, ale u nich se mi nelibi ta sitovina jako vrchni material. Par kapek vody a je v nich mokro, dle mne

                    0 0
                    • Palec_82  

                      S tou vodou s tebou musím souhlasit,ale když je teplo je to k nezaplacení.

                      0 0
              • kámen úrazu1  

                Já to riskla a tretry jsem si objednala na netu. Tři měsíce jsem sháněla svoji velikost v kamenných obchodech, nabízeli mně jen turistický boty a Northwave a ty jsem nechtěla. Pak jsem si jedny sportovní tretry do 3 tisíc vyhlídla, domluvila se s majitelem obchodu, že mně objedná moji velikost a… další měsíc a půl poslouchala, že příští týden už určitě budou.

                Takže jsem se obrátila na bagbike, páč si tu někdo pochvaloval vstřícnost majitele. Vyhlídla jsem si letošní Specialized Sport MTB, ale nevěděla jsem, jaká mně bude velikost. Pan Pytel mně navrhl změřit si vložku z bot a podle její velikosti objednal tretry. S tím, že kdyby mně nebyly, vyměníme je. Boty mojí velikosti neměl na skladě, sám je musel objednat, ale i tak jsem je měla na noze za týden a něco. Celou dobu mě pan Pytel informoval o průběhu objednávky.

                Sorki, že jsem se tak rozepsala, ale jsem nadšená přístupem v tomhle obchodě, hlavně, když ho porovnám s „ochotou“ pomoci v kamenných shopech. Tož tak… pokud Ti nějaký boty uvedené na jejich stránkách hoví, zkus se poptat, jak by to šlo ohledně velikosti řešit. Za dotaz nic nedáš. Jo.. ty moje Spešlíky byly o 300 levnější než všude jinde, kde jsem hledala. http://www.bagbike.cz/?…

                A klidně a? mě někdo obviní, že jsem z bagbiku, nic si z toho nebudu dělat. Ven to ze mě muselo. :-)

                Howgh! :-)

                0 0
                • Lada1  

                  jo bagbike.cz je super obchod vzhledem ke vstricnosti majitele. Uz jsem s nim udelal par velice dobry a nestandartnich obchodu k oboustranne spokojenosti.

                  0 0
                  • Daník  

                    To bude mít Jarda radost. PS-ty Spešly mám taky od něj, trochu jsem se bál, že jsou příliš odvětrané, teď jsem rád. Na zimu jsou návleky.Trošku jsem se v nich válel po zemi, takže to odnesla plastová přezka, ale už je snad na cestě nová.

                    0 0
      • Lance  

        taky mam starsi model a bez prezky, s prezkou bych to nechtel

        0 0
      • hydrant  

        tyhle spešly přesně mám a jsou super

        0 0
        • gumid  

          Jo spešly, mám je a vzhledem k poúrazovému stavu jedné hnáty byly jedny z mála, které sedly a nestály majlant. Sí?ovina je problémem za deště, ale v tu chvíli je voda skoro všude stejně / nohy /, tak to neřeším, zase o to líp vysychají a na noze dobře sedí.

          0 0
          • GPX  

            ja jsem koupil dnes teda botky NW STUNT a mohl jsem jeste MAGMA ale 4000 klacky jsem nechtel dat ty spesly maji u nas za 2999KC a jsou pekny ale ta sitka zvrchu se mi nezdara ja bych ji rozdrbal tak jsem si koupil ty stunty maji jiny system odvetrani

            0 0
            • GPX  

              a staly jen 2500 za litra jsem koupil pedaly nebo spis za dva jeden jsem pridal

              0 0
            • hydrant  

              když v nich nehraješ fotbal, tak sí?ku neprodrbeš, ale když ti tam cákne voda a je chladněji nebo trochu jedeš, tak v nich není žádný vedro :o) jinak výborný boty

              0 0
    • Petr 1  

      Já po dlouhém zkoušení jsem zakoupil SIDI /Bulet/.Jezdím je 3 sezonu,jsou jako nový.Pak jsem koupil turist.SIDI/Basic/ a letos SIDI/Eagle/.Protože jsou každé jinak větrané tak je podle počasí nazouvám .Už si nedovedu představit jak používám jedny tretry na všechna roční období.V tretrách bych nešetřil.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.