• pegal

    Chystate se tam nekdo?? Ja snad jo. http://maratonjistebnice.webpark.cz/uvod.htm

    Jestli jsem to dobre pochopil tak je tam jenom jedna trat (64 km), je to tak?

    No tak asi zmerim sily s tema nejlepsima :)

    0 0
    • Meesha  

      Ja asi pojedu, ale este uvidim. Trate sou dve. Je 36km okruh a na dlouhy se jede dvakrat. Loni mel okruh 36km. Letos nejak vypustili Certovo bremeno – je to sjezdovka a kus se musel tlacit. Jinak to moc narocny neni.

      0 0
    • Meesha  

      Ale jak tak na to koukam, tak letos je asi fakt jen jedna trat?! 64km… 8–0

      0 0
    • marapara  

      Ahojte, už su přihlášený. Vypadá to, že budem opravdu měřit díly s těma „ufonama“ ze spořitelny :). Nevíte jak vypadá tra?? Je tam bláto, moc nebo jen pár míst? Jedu na dovču na 5 dní do jižních čech k Táboru, tak ho prubnu. Chci si vzít WTB Nanoraptory, tek nevím jestli dělám dobře, abych tam s nema někde pak neplaval v blátě. Pokud bude blato, bral bych asi Micheliny compy. Je to pro mě dost důležité, protože na nich budu jezdit pak ještě 4 dny po jižních čechách, většinou po silnicích.

      0 0
    • teebee  

      Nevím, jaký bude závod.Mám ale malý poznatek o pořadatelích.Byl jsem na závod přihlášen, ale zdravotní důvody mi v něm zabrání. Od minulého týdne se marně snažím kontaktovat pořadatele na „KONTAKTNÍCH“ telefonech a emailu s dotazem na možnost odhlášení a vrácení startovného.Te­lefony jsou nedostupné a email neodpovídá. Ptám se tedy, k čemu takové informace na webu?Nebo pan Rybařík a spol opravdu nechtějí přijít o mě tři stovky a dělají mrtvé brouky?Pokud v Jistebnici funguje všechno tak, jako kontakt s pořadateli, pak mi ta absence nebude mrzet.

      0 0
    • climber  

      Skoro na sto procent jedu. To skoro je tam vzhledem k počasí, které teď v naších končinách vládne.

      0 0
    • Meesha  

      Tak snad prej este „vlozena“ 40km trat… http://www.interier.com/…05/zavod.asp?… Som z toho volaky zmeteny! :-)

      0 0
    • marapara  

      Chlapi tož kurňa, gdo ste projíždeli tra?, jak to tam vypadá? Je tam blato nebo ne? Pište!!!

      0 0
      • climber  

        Tak tohle si myslím můžeme zodpovědět každej sám. Čekám bahenní lázně. To mi, ale tolik nevadí, hlavně a? není moc kosa.

        0 0
        • jose  

          jo, to bude,sice jako vimperská50 ted v neděli asi ne,ale i tak a ta zima…já jsem teda přihlásen,ale bohužel se z brna tenhle víkend nedostanu,takže si tu lázen užíte,budete zdraví…

          0 0
    • Meesha  

      Tak co, jak ste jeli?

      Ja jel kratkou a slejvak a krupobiti hned po startu bylo fakt vyborny! Mel sem uplne fialovy ruce a nohy. A prodirat se zavodnikama z dlouhy bylo fakt zuzo! Jel sem nekde kolem 7.mista, pak sem zasukoval retez a asi 5minut ho pacil ven. Trat lehka, plna bahna a skvele znacena. Moc se mi to libilo, jen sem nikde nenasel vysledky. Z B-F sem poznal akorat Orbise.

      0 0
      • Orbis  

        jo?a kde? :-))) ja te ani nevidel no ja jel ale dlouhou no a bylo to neco akorat sem pichnul a kaslal sem na to no ale asi nejsem jedinej:-)))

        trat byla fakt lehka nebejt toho slejvaku pri startu a krupobiti, tak by to bylo super:-)))

        ale rikal jsem si ze byste tem v tom desti pekne promrzli, kdyby byl byval start 40 km az po 10 nebo 15 minutach po nas

        0 0
        • Meesha  

          Nekde sem te zdravil u toho parkoviste – poznal sem te podle biku :-) Ten start nebyl moc povedenej – na konci toho pole uz sem dohnal posledni lidi z kratky a pak klickovat mezi turistama s cislem a v plastenkach… Kluk co jel predemnou (mistni) taky kratkou, tak se vyhybal a asi v 35km/h hodil na asfaltu dost hustou drzku.

          0 0
          • Orbis  

            tlam tam bylo hodne to jo ja byl rad, kdyz sem sjizdel z ounuze, ze sem se vyhnul jednomu prde mnou, ten se slusne rosekal na asvaltu v jendy zatacce no a pak sem pichnul a kaslal na to nez byhc to tema zmrzlima prstama vopravil, tak bych byl na konci:-)

            0 0
      • lempl  

        tak tojeste ze sem to nejel fuj blato ee! ja si projel mseno… pekny…

        0 0
    • pegal  

      Tak ja jel taky dlouhou. Prijeli jsme trochu pozde, takze jsem startoval z nejaky 300 pozice. Behem zavodu jsem se dostal na nejaky 50 misto, co mi lidi kolem trati hlasili. Na 48 kilometru mi bouchlo zadni kolo, vymenil jsem dusi a jel dal. Po 2 kilometrech koukam ze mam mekky obe kola, takze jsem pichl obe kola najednou, to je teda pech. Tak jsem je zalepil a po dalsich 2 kilometrech koukam ze mam prazdny zadni kolo, opet pichli, tak uz me nas**lo, ze jsem tech zbylych 10 km dotlacil. Nakonec z toho bylo nejaky 240–250 misto.

      0 0
      • pegal  

        A to jsem mel jeste jednu bouracku. V jednom sjezdu jedu tak tech 35 km/h. Borec predemnou se vymaz a ja jel tak tri metry od nej. Jediny co jsem stihl udelat bylo ze jsem zacal brzdit a vycvakl nohy, aby mi to nezlamalo kotniky, vrazil do nej a letel pres rajdy. Docela hnusny, ale pokracoval jsem dal..

        0 0
        • marapara  

          Nevím, jestli jsem to nebyl já :) Asi v 35 km/h jsem se vymlaskl, měl jsem červenou bundu. Viděl jsem skrz vodu a blato na brylých hovno, najel na kámen, ketrý mě nějak rozhodil v tom sjezdu v rygolu. Ale naskočil jsem na kolo a jel dál. Pak přišla ty druhá bouřka po najetí na silnic jsem se na to vysral. Ujel jsem asi 10 km. Projížděl jsem to v pátek a bylo to OK, ale v sobotu KO.

          0 0
          • pegal  

            Barvu bundy si nejak nemuzu vybavit, ale myslim ze to bylo cerny kolo, jistej si taky nejsem. Bylo to v tom sjezdu jak byl oznaceny jako nebezpecny sjezd??? A pak se tocilo doprava na asfalt.

            Ikdyz ono tech bouracek tam bylo pozehnane..

            0 0
            • marapara  

              Jo byl to asi druhý sjezd, označený jako nebezpečný a pak se točilo doprava na silnici. Bylo to snad na šestém nebo sedmém kilometru. Jak na startu začalo pršet, tak jsem hned v první zatáčce navlékl neprobundu, mezitím mě předjeli skoro všichni. Zahájil jsem stíhací jízdu a do toho prvního sjezdu jsem sand stovku předjel. První sjezd, výjezd, jel jsem po louce, předjel další hromadu lidí a pak ten sjezd a bác. Měl jsem černo šedo stříbrné kolo.

              0 0
              • pegal  

                Jo tak to bude asi ono. Neposkrabal jsem ti nejak lak???

                To se stava nic si z toho nedelej. :)

                Ja tam mel problemy v druhym kole, ale silou nejvetsi vule jsem ti ustal.. :)

                0 0
                • marapara  

                  Já vím, párkrát jsem sebou už na maratonu majznul, naposledy v červenci na karpatském maratonu. Řezal jsem zatáčku a nějak jsem přeřezal :) Lak je OK :)

                  0 0
      • Meesha  

        S tim defektem – prej tam byly pres cestu nahazeny sipkovy vetve, ale ja si niceho nevsim. Je mozny, ze uz byly prekryty bahnem :-)

        0 0
    • DT Czech  

      Já jel dlouhou, asi do 35 km jsem byl v první 20 pak už podruhé letos selhala rychlospojka od Conexxu a bylo po závodě :(

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.