• slayer

    Zajímalo by mě jestli je taky tak úžasnej jako ty s SPV. :) Hlavně teda ta vidlice co má jenom Fluid-Flow, jelikož tlumič by se asi vyměnil, třeba za SPV 4-way coil, když už je ta vidlice taky s pružinou?

    0 0
    • tutite  

      Jezdím sice P 2000 s SPV vpředu i vzadu, ale řekl bych, že umístění tlumiče má u Propheta větší význam než systém tlumiče. Navíc Radium má v sobě určitý no bob systém, takže o vlastnosti zadní stavby bych se vůbec nestrachoval. A co se týče Lefty s vnitřkem Fluid Flow, bude sice živější, citlivější, na druhou stranu díky své tuhosti je Lefty naprosto famózní, to se musí zažít. Kolo jako celek je pak delší s kratším posedem, budu řešit zahnutější sedlovkou, a i přes větší zdvihy s tímto bikem vyjedu naprosto všechna stoupání. A krom toho se vnitřek vidlice dá upgradovat. Teď jsem chvíli poskakoval na FOXce TALAS RLC, která je považována za jednu z nejtužších, ale ve srovnání s LEFTYnou je to bláto!!! Napiš, jak jsi spokojen, zdar.

      0 0
      • slayer  

        To bude ještě nějakou dobu trvat než se k němu dopracuju – počítám tak koncem roku, ale už dopředu mapuju terén. :) Zatím je Prophet můj kandidát na enduro číslo jedna i když jsem původně přemejšlel spíš o 1000 s SPV ale těch 107tis co stojí mi připadá už přece jenom moc. Chtěl bych se spíš vejít tak do 80tis. Další kandidát je Giant Reign a původně to byl i Canyon ES ale to evidentně nemá cenu ani zkoušet.

        0 0
        • K2  

          S tvým rozpočtem bych přidal 10 na letenku jel si vybrat do USA. Canyon vypadá na ty prachy dost dobře, problém je ale s dostupností – možná, že kdybys ho teď ojednal, tak ho koncem roku máš:)

          0 0
          • slayer  

            O tom zajet si pro něj jsem taky přemejšlel, ale pak by to bylo bez záruky. :(

            0 0
        • tutite  

          to slayer. Těžká volba, co? Podívej, ani REIGN a CANYON nejsou špatná volba. REign má super systém, ze sedla se i přes 15 cm ani nehne a v sedle je aktivnější než jednočep. Je moc pěkně zpracovaný, sice cca kilo masa navíc, ale to zvládneš, horší je srovnání vidlic. Tuhá vidle je základ. Pokud by ses rozhodl pro REigna, zjisti si možnost výměny Nixona s rychloupínáky za Nixona s HEX pevnou osou. Mně osobně se REign líbí moc, provedením, systémem, vlastnostmi, zdvihem. Brnkni klukům z VELA, a? Ti k němu něco řeknou. Propheta jezdili taky, a co vím, tak po počáteční skepsi nakonec byli všichni testeři hodně nadšeni. Co se CANYONu ES týká, je to krásně provedený 4-čep, za dobré prachy, myslím, že jej vozí bikeexpert, nevím to jistě. Jezdím Propheta 2000, na GARDAFESTu jsem zkoušel GT ID5 nebo tak nějak, BMC, Canyona, Scotta MC, Mavericka ML8 a řeknu Ti, že CANYON /krom Propheta/jediný nevydával žádné zvuky, neskřípal, seděl geometrií, pro mě největší překvapení. TAkže, jednoduchost, exkluzivita, famózní vidle hovoří pro Propheta, systém, vlastnosti, inovativnost pro REigna, láce, 4-čep, osvědčenost pro Canyona. TAkže? zdar.

          0 0
          • slayer  

            Takže nevím, nevím. No ještě mám čas tak uvidím. :)

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.