• sann

    Ahoj, chci se zeptat, jaky mate nazor na stranky www.atombike.cz, co byste zmenili a tak dik

    0 0
    • Daf  

      Je tam dost male okno na prohlizeni produktu a v tom okne jeste zbytecne velke pismo i nahledy. Clovek v tom musi moc rolovat a je to neprehledne. Ja bych udelal uzsi bocni i horni listu aby se v tom zobravacim okne zobrazilo co nejvic produktu.

      0 0
    • Bak0nuk3m  

      Ahoj, muzu k tomu rici nasledujici

      Frames – Tudy cesta nevede, spatne si s tim poradi vyhledavace a vyhledavace jsou u eshopu zaklad,

      SEO optimalizace – TITLE REWRITE v tuto chvili na strankach zadna neni – opet zaklad pro vyhledavace stejne tak jako MOD REWRITE – taky neni.

      Co se tyka menu , neprehledne, spatne funguje ve Firefoxu, delil bych ho jinak, napr ramy : horske, silnicni,krosove, pokud jsem to pochopil spravne ted je to podle znacek… nevim je to vec nazoru ale lama ktera si chce koupit nepozna kterej ram je na co …

      Jinak provedeni je OK, ale z grafiky bych se zeblil – opet vec nazoru, kazdopadne zdrojove kody nejsou validni a osobne bych dnes jiz vytvarel na formatu XML pro pozdejsi moznost importu do jinych shopu.

      Jako zakladni shop asi staci – otazkou je kolik jsi na eshop mel a za kolik ti ho nekdo udelal, a kolik pomoci eshopu chces videlat, s timhle shopem toho diky provedeni moc nevydelas ale jako podpora kameneho obchodu asi staci Profi Obchod to rozhodne neni…

      Zaver :) Jestli jsi za to dal do 10 000 je to dobry, jestli vic sehnal by jsi za ty prachy mnooohem lepsi, jinak good :)

      ale ta grafika…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.