• Otto

    Tak kdo tam byl a jak se vám to líbilo? Nejsem zrovna zastáncem Maxxisu, ale přesto mě nepotěšilo jak to klukům zrovna s těmito plášti klouzalo… Na druhou stranu, někteří, i když měli pláště hodně sjeté-vynahradili to odvahou. Jeden měl skoro sjetou skorosilniční Kendu ve předu na Leader Foxovi s elastomerkou, a jak mu to jelo!!!? Zažitek perfektní, jen mě trocho mrazilo při těch pádech. No nic, zkusím si to sjet …asi raději v létě.

    0 0
    • kovar  

      Nejake foto od demona. http://www.rzhelmets.com/…y/petruvka04

      0 0
    • TinkTink  

      Byls tam? :) Byla to sranda – ale na velkej skok jsem se nepustil ani jednou a na ten malej 2×…pokazdy jsem to pak nak musel vychytat – nak sem se nedokazal narovnat do ty zatacky :))) – jinak by byl gut (ale nekteri ho skakali dobre…)

      Dobrej byl taky typek na Acstarovi – mel poloslicky… :)

      0 0
      • Otto  

        Pouze jako divák,nejsem šílenec…zatím.Měl jsem 4× vykloubené rameno, pady na ruku jsou pro mě tragické, takže si takové radosti odpouštím. Jaké jsi měl kolo,nebo číslo? Mám docele hromadu fotek a videa z digitálu.

        0 0
        • TinkTink  

          Myslim 38 – takovej ten typek na luuuuzovym kole co v zavode nic neskakal (nejsem magor, abych se tam rozsekal v puli trate, jak to vzdycky dopadlo…)…bez dresu a neprofuku (to zustalo komplet doma…)…

          Kolik toho mas?

          0 0
          • Otto  

            Kurvá Jimmy… Tos byl ty? Já sem si říkal co je to za buzeranta s kolem s nápisem Pink Tink :o)))))))))))­)))))))))))) A dokonce mě to i napadlo.Co mám, pošlu

            0 0
            • TinkTink  

              No dyt cernou a podobny normalni barvy vozi kazdy – ja jsem sice normalni hetero…ale todle jsem si nemoh odpustit – jsem myslim nejlip zapamatovatelny hned za bajkama za 200 litru :)

              0 0
              • Otto  

                O tom žádná…

                0 0
                • TinkTink  

                  Hele…diky funkcnosti centrum.cz, tak pokud jsi tam jeste nic neposlal, tak posilej na tinktink@seznam.cz :)…prece jenom ma ten seznam min vypadku nez centrum (to kdyz uz, tak mi pak maily chodi par dni jeste…)

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.