3DH Cup 1 závod poháru/ Meziboří u Litvínova / 24.5.

9 nepřečtených
  • Tomcat

    24.5. v Meziboří u Litvínova se rozjede první závod Meatfly 3DH Cupu 08.

    Tato lokalita s krásnými výhledem na povrhové doly a uhelné elektrárny vám nabídne nově upravenou trať, tentokrát povede celá lesem a bude o dost zajímavější.
    V pátek po poledni a v sobotu bude k dispozici placená lanovka, a jako loňský rok i tentokrát sobotní noc obohatí super koncert z návěsu Lannuti. Poprvé zde vyzkouší firma Go Sport Timing svojí bezdrátovou časomíru, tak doufáme že vše klapne na jedničkuJ Každého závodníka nakopne do sobotního závodu energie od Big Shocku! Rohožka a žrádlo zajištěno, ostatní info na plakátě!

    No co může me čekat pohodový závody pro ty který si chtěj zajet v klidu, na pohodě a solidní $ za startovné a jídlo.Závody jsou vhodné i pro začátečníky \ amatéry \ příležitostné závodníky. Žádný stres a organizační vopruz jako ČP DH. Pokecání s kámošema , dobrý kapely .

    Dá se čekat, že bude pod dohledem a kontrolou severočeské bajkové mafie ETBikez.com případně konkurenčního klanu okolo 720.cz :o) a kdo ještě možná dorazí, různá divoká zvěř nejen na odstřel, pornoherci, kouzelní, exhibicionisti, šílený spíkři ( M. Rudenko mě minule fakt rozsekal) , prostě čekejte spoustu nenormálních pohodových lidí , adrenalinové zážitky downhillových závodů , ale hlavně dobrej pocit z dobře stráveného víkendu.

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.