• Otaku

    Nejede si tam nekdo zařádit? Abych tam nebyl sám.. PS: wroume mužeš mi dát tvůj tel. a/nebo ICQ? Dík

    0 0
    • blue  

      recyklace threadu :-) prisel mi ted tenhle mail, tak sem si rikal, ze vam to taky reknu, at si date pozor

      Nazdar, mám nejen pro tebe upozornění, tak ho prosím rozešli ostatním, pokud to půjde. Když sem byl dneska jezdit na Točný, tak sem se stal obětí jisté SVINĚ, která na úzké pěšince do kořenů zatloukla hřebíky a uštípla hlavičky, výsledkem byl okamžitý defekt obou duší, následně jsem objevil další 3 hřeby!!!!!!(tedy žádná náhoda…) A lokalizace???­..snad to podle mýho popisu pochopíš. Jak je pole pod Čihadlem, tak v jeho nejzápadnější části, tam kde vyjetá pěšinka v rohu křižuje pole a následně vede do lesa, následuje klopená zatáčka a 1,5 až 2 m dlouhá prudká stojka, v opačném směru se to jezdí při KKZ a hned kousek dál je ten žlab, co se většinou musí vytlačit… No ten popis se mi moc nepoved, ale lepší něco než.....

      0 0
      • default  

        Hustyyy, chtel bych ho tam chytit, jak to tam tluce… …njn blahove prani… ;-)

        0 0
        • wroum  

          ty hrebiky tam sou fakt vsude. bych tomu curakovy pribil obe ruce k nejakymu koreni a nechal ho tam chcipnout.

          0 0
      • bikemanx  

        sem slepej, stejný upozornění jsem sem napsal před 5 min. A taky sem píchnul. zm*di..

        0 0
      • Mr.Duck  

        Bych si dovolil drobnou nekrofílii threadu:

        Když tady tak čtu o panicích co se pokoušej co nejvíc cyklistů zavraždit(ani nevim jak sem ten thread vyhrabal), tak se chci na něco zeptat.

        Včera sem se byl na točný jentak lehce protočit, sjíždim Jägermaistera a poprvý sem se odhodlal trochu to z něj pustit, jak sem sjel ten začátek tak čekám na kámoše, jedem dál a koukám že tam přes cestu 4 takový solidní klacky (široký akorát přes cestu, průměr tak 15), kdybych nečekal na kámoše tak si o ně dost možná rozbiju hubu. Na druhou stranu, když o nich člověk ví, tak to pěknej bunny hop vyřeší, tak by mě zajímalo, jestli to tam je schválně, nebo to tam zas dává ňákej panic co se nás snaží mrzačit? Ono na to najet, tak to člověka asi celkem rozhodí, a že jäger je zrovna trochu rychlej.

        Když vidim takovýhle klády někde na stoupáku, tak to prostě odhodim, tam to člověka nase*e, ale nezmrzačí, ale v rychlym sjezdu si nejsem jistej, jestli je to tam pro zpestření nebo jako atentát, víte o tom někdo něco?

        0 0
    • wroum  

      kdy?

      tel mas v mailu

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.