• HLAVA

včera sem spadl trochu semi zohnula patka tak nevim jestli stači ji narovnat např. francouzakem to sem udelal nebo zajet do obchodu a tam si ji nechat narovnat(myslim tim kličem co tam maj)jeste bych se chtel zeptat jaka je asi cena patky na hk (ravo)

0 0
    • Daf  

Jestli jsi to srovnal tak ze to radi dobre, tak uz s tim nic nedelej.

0 0
    • Výběr z produktů
      Giant Trance X 1 29 kolo, panther Skladem 2 ks

Novinka -5% Giant Trance X 1 29 kolo, panther

71 199 Kč -5% MOC 74 999 Kč

Přejít do shopu (Kola / Horská)
    • BostonGeorge  

Já jsem tuhle situaci řešil před měsícem. V lese jsem si pěkně namotal přehazovačku do drátů. Patka byla ohnutá a byl poničenej i závit, takže jsem s tím nemohl nic dělat. Vyrovnat to nešlo. Zašel jsem do obchodu a novou patku mi s úsměvem prodali za 350 Kč.

0 0
    • PietroUL  

Asi měsíc jsem jezdil s rovnanou patkou a i když s ní nebyl žádnej problém, radši jsem koupil novou. Při dalšim pádu by podle mě mohla snadno prasknout.

0 0
    • slayer  

Já jí rovnám universálním nástrojem zvaným kladivo a mě to stačí.

0 0
    • SNAIL  

Já jsem toto taky řešil nedávno, srovnal jsem jí, řadilo to, ale nebylo to úplně na 100%, nová patka mě stála asi 220,– Kč

0 0
    • rock  

V zimě jsem kupoval patku na Ravo Racing XC – za 199,– . Jinak to, co vypadá srovnatelně, napravuju doma francouzákem, starou patku jsem rovnal asi 5× (mám na to docela smůlu – obvykle klacek v přehazovačce) a pošesté jsem si už řekl, že stará patka dosloužila …

0 0
      • pali  

na prvy pohlad na nerozoznanie od novej nerovnanej a predsa nesiel nastavit prehadzovac vymenil som za novu

0 0
        • Pá-dlista1  

…a pomohlo? ;)

Zkousel jsi to rovnat nastrojem k tomu urcenym? Ja se docela divil s jak krivou patkou jezdim.

0 0
          • HLAVA  

jo jo tak to same sem chtel udelat dnes ale meli zavřeno a pomohlo ti to už jednou sem ten special klič mel doma

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.