• Mamut

    Je tu niekto, kto ma nejake skusenosti s TOUTO vidlou? V historii som nasiel iba jeden thread z pred 2 mesiacov o tejto vidlici, kde okrem toho, kto zadal ten thread sa vsetci bavili o inych vidliciach, pripadne o RST pre 6 rokmi. Preto by ma zaujimali skutocne skusenosti s touto vidlicou a nie s inou RST. Vyberam bike pre kamosku, ktora vazi 60kg. Takze Suntour padol a v cene do 15000 som ziadnu rozumnejsiu nenasiel. Toto RST ma mat fixne olejove tlmenie a lock-out. Na ten kaslat, ale ked uz tam je… V novom cykloservise je sice „testovany“ bike s touto vidlicou, ale osoba pisuca pod skratkou „red“ zase (rovnako ako uz 2 roky) nesklamala a napisala o tejto vidlici dokopy hovno (iba to, ze ma 100mmm). Tato vidlica je montovana na tohorocne Authory Traction a Schwinn Mesa LT (co je ten mnou vybraty kandidat).

    0 0
    • lubos  

      Som ju mal chvilocku v ruke a celkom sa mi pozdavala. Ale nejazdil som ju.

      0 0
    • Martyss  

      Osobně by mě taky zajímalo, jak tahle vidle vypadá uvnitř, ale na stránkách RST žádná nafocená rozborka není..:-((

      0 0
    • chobot  

      ze bys neporidil rozumnejsi vidlici do patnacti tisic? :o) jinak ja mam Artura traksna 04 na nemz Gila byla..nevim,asi to neni eselko,ale to je burt,vlastne sutr..ale vyresil jsem tim problem s LO.radim nebrat

      0 0
    • jakub  

      jako za ty prachy… nevim teda jakou ma zivotnost ale funguje celkem obstojne, je to takova zvejkacka ale ja sem zas moooc tezkej na takovou vidlu… na reklreacni jezdeni pro babu – dobra vidle… staci

      0 0
    • kámen úrazu1  

      Mám letošní Traction ASL s touhle vidlou. Při koupi jsem počítala s tím, že až budu mít další prašule, vidle půjde pryč. Ale zatím k tomu není důvod, jsem spokojená. Nevím sice, jak dlouho vydrží, ale zatím funguje. Zvláštní je, že to nepřipadá jen mně, ale i lidem, kteří mají s odpruženými vidlemi mnohem větší zkušenosti než já. ;o) Na ASL jsou údajně vidle přizpůsobené nižší hmotnosti žen, takže mezi RST Gila SL „normální“ a „dámskou“ možná bude nějaký rozdíl. Pokud cheš dát za vidli do 15, vem radši něco osvědčenějšího než je RST. Bo co když je ta moje jediná funkční? .-)

      0 0
    • Mamut  

      Teraz som si vsimol, ze som povodny pripevok napisal debilne. 15 000 za cely bike, nie za vidlu. Keby bolo 15000 na vidlu, tak ma samozrejme RST ani nenapadne :-)

      0 0
      • lubos  

        Ani nie debilne, ale urcitym myslienkovym pochodom, ktory si vtedy, ked si to pisal, mal asi rovnaky ako ked som to ja cital, pretoze som to pochopil tak, ako sa to vlastne pochopit malo. Az potom, ked sa vyskytli dva prispevky na temu 15tisic a vidlica, som zneistel, a naozaj, chvilu som musel premyslat, ale nakoniec som dospel k nazoru , ze ide o 15tisic za bajk, pretoze riesis RST.

        0 0
    • vašek1  

      Dceri jsem koupil Kellyse salamandera 12990 Kč model 05 z touhle vidlicí a musím říc že v této cenové kategorii je zatím úplně bez problémů a můžu doporučit.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.