• kralovek

    Stava se vam ze brzdove desticky do hayesu maji malo napruzeny ten dratek, kterym drzi ve trmenu? Me se stalo to, ze jedna desticka byla uvolnena a trochu se vysunala a naklonila takze kotouc ji uzral na spodni strane az prepiloval i ten drzici dratek. Desticka se pak vysunula jeste vic, a toho uz jsem si vsimnul … jak to zacalo hulakat. Nejsem si jisty, jestli tam sedela dobre, kdyz jsem ji daval novou … tj. muze byt problem jinde? … treba ze by se s tim dratkem stalo neco az za provozu … ? Diky

    0 0
    • zmikes  

      Mám také Hayesy a příjde mi, že by mohly být drátky opravdu více napnuté nebo? i při dobře sežízených destičkách se mi jakoby po „drncavé jízdě“ povolí a sem tam škrtají o kotouče. Tak nevím, ale dost mne to štve!

      0 0
    • LukasX  

      no vida, to muze byt muj problem. Zjistil jsem pri nedavnem nandavani a vyndavani kola, ze nejde zpatky do trmenu. Jedna desticka totiz byla uplne uvolnena. Po blizsim pozorovani jsem zjistil, ze jedna ta „pruzinka/dratek“ nebo co tam je chybi ;o((( Tak jsem tu desticku jemne dal zpatky a zandal kolo. Ale pri jizde, kdyz vlitnu do nejakyho rigolu ta desticka prilehne zpatky ke kotouci a jsem zase tramvaj. Staci mirne pribrzdit a vse je OK. Nevite co s tim? Da se ta pruzinka nekde sehnat? Jak to tam mam zafixovat? Diky za rady predem

      0 0
        • LukasX  

          diky moc, nenapadne jsem po nich pokoukaval v ruznych e-shopech, ale nenarazil sem na nikoho, kdo by to prodaval. Kazdopadne diky ;o) Snad se mi jeste uplne neobrousila ..

          BTW> jak lehce jde takova desticka vyndat, nasadit pruzinku a zandat, aniz by se mi podarilo zavzdusnit, rozstelovat a tak? Nejsem zrovna z tech, co si doma delaji prvni posledni. Diky za chytrou odpoved na hloupe otazky ;o)

          0 0
          • wroum  

            vyndani a nandani desek je otazka vterin. bez naradi. akorat nemackej paku az budes mit kotouc venku.

            0 0
            • cabbage  

              „akorat nemackej paku az budes mit kotouc venku“ s tim bych az zas tak nestrasil, nedavno sem pri vymene desticek promack paku az se pistky(ne desticky) srazily a nic se nestalo:)

              0 0
    • ollivetti  

      Já jsem polsední destičky po necelých 700 km taky „okousal“ z jedné strany až na příchytné pružinky. Problém ale nebyl v tom, že by pružiny byly málo napružené, ale celé tělo brzdy bylo křivě upevněno k vidlici (šlo o přední brzdu). Bylo mi doporučeno nechat si sfrézovat dosedací plochy rámu, kde se brzdy upevňují. Tak jsem učinil, ale zatím mám jen 100 km, takže ještě brzy hodnotit.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.