• peky

    Jaký je funkční rozdíl mezi lisovanejma a CNC plackama ke klikám FSA. U Vokolka je cena o 50% vyšší pro CNC tak nevim jestli ty peníze co investuju budou mít smysl.

    0 0
    • enjoy  

      propracovanejsi design kvuli technologii vyroby,nic vic.mozna taky vahova uspora.

      0 0
    • Daf  

      Porovnej jak jsou tluste. Ty frezovane byvaji silnejsi a proto taky tuzsi. Muzou byt i z jineho materialu.

      0 0
      • peky  

        Běhat se šuplerou na krámě může být docela prča. Každopádně já je potřebuju koupit z netu. Jet kvůli nim do Pha by pro mě nemělo význam. To bych mohl koupit rovnou celý nový kliky. Ale díky. Jak to tu čtu tak v tom není moc velký rozdíl. Vezmu lisovaný a budu spokojenej. Díky moc za radu pánové. Takle přesně sem si to představoval

        0 0
        • Daf  

          Nekupuj zajice v pytli. Ja jsem levnou placku FSA uz v ruce mel a je to prisernost. Rozhodne nevypada jako na obrazku u Vokolka. Kvalita horsi jak Deore.

          0 0
          • peky  

            Aha a na tom vobrázku sou jak malovaný :) neber je za šet kill. Máš něco jinýho…co by bylo použitelný, dalo se naprat na kliky FSA apha drive a nebylo to shimano? Stačí placka 32 zubů.

            0 0
            • Daf  

              No jestli mas alphy, tak ti nejspis prijde neco podobnyho co jsi tam mel. Ja myslel ze chces neco kvalitniho, tak aby ses pak nedivil ze ti prijdou obycejne placky, ktere budou uplne jine nez na tom obrazku.

              0 0
              • peky  

                jo alphy mam. Jenže placky už na to nechci stejný. Proto se ptám. A já nějak nekoukám na to co je kde napsaný. Takže na kole můžou bejt alphy a placky můžou řezat v jiným stylu. (to už mi taky kámoš nabízel celý kliky, pravá LX a levá deore i s plackama) když sem se ho zeptal na co to jako je když ta co je potřeba je deore tak:„prej na to abych vypadal líp“ to je ale na pytel já potřebuju aby mi to jezdilo a ne vypadalo.

                0 0
                • Daf  

                  Mozna bych vyzkousel ty nove CNC prevodniky od Gebhardtu. Mely by mit nabehy a jsou ze 4mm plechu. Ale zkusenost bohuzel nemam.

                  0 0
                  • Meesha  

                    Co sem se ptal, tak este nejsou.

                    0 0
                    • peky  

                      meesho mě se to povedlo objednat CNC 104 . 32 – 02 v týhle podobě a dokonce mi poslal zpátky i maila že do 14 dnů + 80,– za poštovný balný. Pak ti napíšu jak to dopadlo.

                      0 0
                  • peky  

                    asi je taky zkusim a uvidím co napíšou. U Vokolka sou trošku zabržděný. Ráno sem jim psal za kolik a jestli vůbec v tomhle množství a pořád nic. Jdu se jim mrknout na stránky.

                    0 0
    • MartinXC  

      Je mezi nima rozdíl víc než třídy, asi jako mezi Sh.XT a Sh.Deore: kvalita provedení, tuhost, životnost, snazší řazení (méně sukování řetězu) Měl jsem LX placky, pak mi odešla malá a střední, dal jsem se ukecat na Deorko (LX ani XT nebyly), po 1000 km jsem se na ně koukl a rovnou šel kupovat solidnější (Afterburner s fréz.plackami). Na těch mám cca 6500 km a vypadají pořád schopně, ještě jsem na hrany nemusel sahat.

      0 0
      • peky  

        To je taky pěkný ale mě nikde nechtěj poslat jen placky :((( . Zkoušel sem vokolka a zkoušel sem gebhardt. A mě stačej fakt jen placky. Co budu dělat s klikama který už mám. Jedině že bych je dal na kolo ženský. :úúúúú to by mě hnala dát jí na kolo jetý kliky a koupit si nový. Nic asi si udělám výlet do prahy. Už nad tím přemýšlím moc dlouho a taky by se mohlo stát že nic nepořídím klepnu tady do těch kladivem a bude hotovo. Na další měsíc :) . Vezmu ty frézovaný. Díky za rady

        0 0
        • MartinXC  

          Já se ti snažil naznačit – ber ty frézované… BTW – zkus kontaktovat Programcycle.com, pár kousků by mohli mít na krámě a poštou zboží posílají.

          0 0
    • peky  

      obnovil jsem tento treathead protože sem se tu s Dafem balil o převodníku FSA. Nasměřoval mě trošku jinam, ke GERBHADT plackám. Takže jsem si ji objednal a vyvracím tím i pochybnosti dalších o tom že nejsou skladem nebo je nedodají. Komunikace s fy byla v celku v poho. Odpovídali cca do jednoho dne a na čem sem se s nimi domluvil to klaplo. V tuhle chvíli je mám doma. Tak sem je nafotil a tady máte ukázku jak vypadají. Přijdou mi v celku dobře zpracované. Jsou to CNC knedle. O tom jak jsou moc dobře či nedobře funkční bohužel asi info moc nedám páč nemám s čím porovnávat. http://www.bike-forum.cz/forum/foto.php?… http://www.bike-forum.cz/forum/foto.php?… Pak vám jen napíšu můj osobní názor a zkušenost s nimi. zatím zdar bike

      0 0
      • Feďa  

        Takže tě to stálo 820Kč + 80Kč poštovné?

        0 0
        • peky  

          jo uplně přesně 900,– za prostřední knedlik

          0 0
          • Feďa  

            Mám ty samý kliky – tzn.FSA alpha drive – a právě prostřední se chystám taky vyměnit. Najel jsem na nich cca 15.000, velká placka je zatím OK, ale prostřední ocelová už má svý odslouženo. Ale těch 900Kč je dost:-( A kdybych měl měnit i velkou…

            0 0
            • peky  

              No já bych je ještě neměnil, ježe sem ten prostřední bouchnul, nebo švyhnul klackem ve sjezdu protože je vyhnutej. Takže sem ho musel vyměnit. Lámalo se to v záběru. A když si budeš vybírat a vybírat tak uvidíš že stejně k ničemu jinému nedorazíš. Protože kupovat celý nový kliky je nesmysl tak místo toho investuju jen do placky. Určitě existujou i levnější. Já taky doufám že tahle investice se mi (vrátí???asi ne ale bude sloužit k mé spokojenosti) VYDRŽ A JÁ TI ZA 14 DNÍ ŘEKNU JAKÉ JSOU

              0 0
    • peky  

      ještě Dafovi patří mé velké DÍKY

      0 0
      • Daf  

        Neni zac :) Hlavne je poradne otestuj, at vim jestli si je mam koupit take :)

        0 0
    • Pebe  

      Peky, tak jaký jsou ty převodníky Gebhardt CNC?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.