• zmikes

    Tak jsem si včera akorát přivezl nového RM Torrenta na kterého jsem čekal téměř 2 měsíce. Vypadá dost dobře(lépe než na fotkách na webu). Ještě jsem neměl čas ho pořádně testnout, ale malý tunning už chlapec dostal hned z první rány. Je mezi Vámi již vlstník Torrenta 2005? Jaké máte zkušenosti nebo postřehy. Mimo té vidle co je tam, která to dost kazí. :(

    0 0
    • vlk  

      zkus ho zvážit a napiš kolik ti to hodilo.By mě zajímalo, jaká bude odchylka od uváděné na netu.

      Jestli se už rockmachine polepšili.Dříve dost lhali-tsunami 2003 na netu 11,něco Kg a ve zkutečnosti 14Kg, tak jestli už jsou uváděné váhy alespoň trochu reálné.

      Ale obecně bych se tím netrápil stejně tady ve foto kol u každého 2 kola váha neodpovídá vyplněnému údaji.Zkus to zvážit.Nebo to vem do nějakého cykloobchodu, a? to zváží, bvětšinou mají příslušnou závěsnou váhu.

      0 0
      • BiSon  

        Myslis to moje tsunami? Ja mam za to ze na netu uvadeji vahu varianty suntour, takze ta marzocha neco navic hodi a kotouc asi taky vazi o neco vic nez V. Ale uvadenych 11 kilo je stejne malo.

        0 0
        • vlk  

          teď si nevzpomínám ,které máš ty-model, ale vážili jsme to zelené tsunami 2003 ve velikostii 18 nášlapama shimano 520 a marzocchi EXR vidlí a v-breake brzdami a dalo nám to 14kg.Na netu -vážíme bez pedálů, velikost 18 a tenkrát model se suntourem nebyl.takže pedály+300 g.Furt jsou min o 2 kg mimo.tak jedině že by to vážili bez laku bez jakéhokoliv oleje a vazelíny, bez pneu a duší.

          Jinak fakt nevím.Ale rockmachine svými složenými koly je tímto pověstný.proto se ptám, abych zjistil, jestli se již v tomto zlepšili.Když kupuješ zvláš? rám, tak tam uváděná váha sedí.

          0 0
          • BiSon  

            mam taky 03, 19", marzocchi a vpredu hayese. A vazil jsem to jenom na osobni vaze, vyslo mi neco mezi 13.5–14 Kg. Takze by to i odpovidalo tvymu vazeni. Pokud by tam byl suntour a jenom V-cka, tak bych verim ze to sleze max o kilo, ale vic urcite ne. Btw zkhruba stejne vazil kamosuv torrent, suntour + dva kotouce ve velikosti 21".

            0 0
          • Pá-dlista1  

            Precejen u ramu by dvoukilovy rozdil byl dost napadny :)

            0 0
      • zmikes  

        No je fakt, že lehké moc není, resp. čekal jsem lehčí. Ale dělají to dost ty kotouče a vidle. Ale nevážil jsem.

        0 0
      • Demon  

        Tady cykloshop.cz/ni­kita2/vahy.php?sor­t=urceni 13,250 kg (RM Torrent 2005)

        0 0
        • zmikes  

          No když koukám na ty váhy, tak na tom ten Torrent neni tak špatně. Každopádně jsem ho včer torchu už testoval a zkoušel chování v terénu. Chvilku mi sice potrvá než si na něj zvyknu, ale zatím spokojentost. Ve sjezdech si poradí dost dobře i s tou Suntour vidlí – u té je otázka času, kdy si poradí terén s ní. Ale jinak zatím spokojenost. Akorát mne štve jak jsou komponenty a poté i části kolem nich zablencané od nejakého maziva nebo konzervantu, když je to kolo nové. Veškerý prach a bordel se na to lepí jak na mucholapku.

          0 0
          • zmikes  

            Dnes jdu zvážit. Ale už jsem ho pekne prohnal a zatím mne ze sedla neshodil a vede si v terénu dost dobře…ne-li čím dál lépe.

            0 0
    • billow  

      zdravim. taky bych si chtel poridit Torrenta 05 ale envim jestli s diskama nebo vecka…uz nevim od koho sem to slysel ale disky prej hodne rychle odchazej..co si o tom myslite vy? …jestli by vubec nebylo lepsi jit do Tsunami 05 kdybych nesel do disku :-))

      0 0
      • McBlacky  

        disk…

        0 0
        • mtb_biker  

          Mam Torrenta 2004. Hayeska predni se me rozlomila cca po 3 mesicich provozu a den pred odjezdem na bike dovolenou. Nechteli mi ji okamzite vymenit, takze jsem si koupil Deore. Po dovolene jsem si vymenil i zadni za Deore. Ty Hayesy byly oproti Shimanu tak o polovinu horsi. Pri umyti kola a odmasteni problemy, nez zacli brzdit atd. Je to moje prvni zkusenost z kotoucema a uz nikdy vice … leda kvalitni hydrauliky.

          0 0
      • zmikes  

        torrenta 2005 určitě ne s diskama! Téměř po roce jsem s ním nadále spokojen, ale disky šli do háje a nahradili je XT Včka. Prostě přestali po 2–3 měsících brzdit…at se ladilo co se ladilo a destičky byly ještě v poho, ani odmaštění a nic nepomohlo. Jinak Suntourka dostala co proto a stále drží.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.