VDO MC1,0+ funguje i na turistiku ?

8 nepřečtených
  • kejml

    Mohu vyuzit vyskove funkce pokud jdu na turu pesky? Mozna blby dotaz, ale urcite bude dobra odpoved. Predem dik.

    0 0
    • HabanR  

      Neni na turistiku urcen… Ale nadmorskou vysku ukazujei i kdyz kolo stoji, nebo je od nej odpojen. Samozrejme nezobrazuje sklon a mam pocit, ze ani nepocita nastoupane metry a max.vysku.

      0 0
      • kejml  

        Dik. Slo mi hlavne o tu aktualni vysku. Tak si pro nej zitra dojdu, nebo je neco, proc bych mel zvolit nejakou jinou znacku? Treba odolnost desti?

        0 0
        • HabanR  

          Je to moc hezky pocitac. Jen si dej pozor, aby jsi koupil model pro rok 2005. Model 2005 ma stejne funkce i ovladani jako drivejsi modely, ale predelany mnohem citelnejsi display. Ma mnohem vetsi vysku pisma udaju o sklonu a teplote (soucet vysek obou udaju je roven vysce udaju o nadm.vysce). Bohuzel vsechna foto na Internetu zobrazuji stary model. Osobne bych ti doporucoval ho koupit na Progresscycle, protoze v kamennych obchodech budou mit asi stary model (je to trochu drazsi pocitac a moc se neprodava)

          0 0
        • funtomas  

          ahoj ,co Ciclosport computer CM 436 M ? taky budu rád měřit nejen dálku ale i vejšku,tak chci taky poradit.

          0 0
          • HabanR  

            Taky jsem nad nim uvazoval, nez jsem si koupil VDO mn. Na ciclosportu se mi nelibilo uchyceni k riditkam, drahe doplnky a display s malo udaji… VDO ma sice mene funkci, ale ma vsechny dulezite. Navic ten display je nadherny a najednou vzdy vidim okamzitou rychlost, okamzitou nadm.vysku, sklon, teplotu + dalsi navoleny udaj – je to proste spicka.

            0 0
            • funtomas  

              a co ten analogovej přenos,pokud se nemýlím letos je to ještě bez označení DS (digital system). na levnějších bezdrátech to při jízdě poskakuje po velkých řádech třeba z 30 na 18 atp.

              0 0
    • Corbett  

      Nadmořskou výšku určuje podle tlaku vzduchu a je mu jedno jestli jdeš pěšky nebo na kole, tedy pokud se nemýlím.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse