Kliky ritchey logic x truvativ stylo

12 nepřečtených
  • tomsoyer

    chci se zeptat mám možnost vyměnit ojete cca 7 tis kliky na čtyř hran ritchey logic s převodníkama stronglite ze zicralu za kliky truvativ stylo isis ojete nevim kolik opticky jsou podřené co vy na to??? jo ještě ty ritchey jsou trochu kazové maji křivou jednu packu co drži převodníky mam to vyřešené podložkou i tak malinko v tomto místě házejí.

    truvativy se zdaji být v pořádku poraďte mám-li je měnit?

    0 0
    • tomsoyer  

      Ještě by mě zajímalo jak je to stim vymačkáním klik u isis drivu někdy dříve jsem tu četl že jo to docela častý jev. poraďte mam li je měnit?? díky

      0 0
    • Daf  

      No me ten prechod prijde takovej jako z blata do louze :) Nasetrisi na novy kliky. Ja mam LX kliky z roku 01 najeto skoro 45000km a treti osu Octalink. Klika se mi nevymackava, ale nevim jak ISIS.

      0 0
      • miťo  

        To bude tím, že Shimano dělá osy jen na Shimano a nedělá to víc výrobců odlišným způsobem. Viděl jsem tři ISIS osy a žádná do kliky nesedla stejně, jsou jaksi různě široké drážky. Značková FSA byla rozměrově „uprostřed“.

        0 0
        • tomsoyer  

          Jo vím je to trochu z blata do louže těch ritchey bych se normalně nezbavoval ale štve mě to házení talířu při určitých převodech mi škrta řetěz o přesmyk. A ty truvativy se mi líbí akorát neznám jejich minulost ten kamoš co mi je chce vyměnit protože koupil jine je koupil přes internet na inzerát a nic o nich neví.

          0 0
          • onegear  

            Kdyz je budes moci vyzkouset, udelej nasledujici vec

            nasad kliky na isis osu jen rukou, tj bez dotahovani sroubem a pritiskni co to pujde

            kdyz mezera mezi stycnou plochou kliky a dosedaci plochou osy pouzdra bude mensi 3 mm tak dle normy isis je spojeni jiz nepevne.

            0 0
            • tomsoyer  

              je tam ještě taková hlinikova podložka mezi klikou a osou kdyz je nasadim tak je tam tak milimetr k te podložce a pokud do nich trochu rukou klepnu tak se přitahnou až na tu podložku je to správně nebo maji být ty 3 mm bez podložky??

              0 0
              • tomsoyer  

                jo a zkousim to z osou co byla k těm klikam je v cudu protoze má vůli je to fsa ultimax extreme. takze musim pokud je vezmu sehnat novou osu.

                0 0
          • miťo  

            No nejen brácha Styla ohnul, on při podjetí zadního kola v traverzu a zapíchnutí pedálu do země a kámošovi na trávě podklouzlo kolo a šel na bok. Bráchovi se vyhnula o cen?ák ven, kámošovi dovnitř až mu neprošla kolem vidle.

            0 0
    • tomsoyer  

      Díky všem za rady a názory. Tak si nechám ty moje ritchey a na příští sezonu koupím asi letošní LX nebo XT.

      0 0
    •  

      Máme rádi zvířata!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.