• Indian

    Můžete jezdit bez drže? Tak v rychlostech nad 25km/h? Já ne.Také by mě zajímalo,jestli je to dáno odporem vzduchu,kterej je na L str.větší, nebo nevyvážeností kola,nebot je L str.těžší. Předem díky.

    0 0
    • tutite  

      sice blbě, nakloněný na stranu, ale dá se.. Je to asymetrií, odporem luftu, prostě vším..Ale tahleta drobnost mě nepálí, LEFTY sem pořídil kvůli jiným vlastnostem.

      0 0
      • vlk  

        popravdě ještě jsem na leftyně nejel.Jaké výhody, ,když pominu váhu, má.Jo ještě mě zajímá, nevyvyklá se dřív?

        0 0
        • wroum  

          vaha, tuhost, design? chodi pekne a vakl se ti casem taky udela (za dlouho), ale vymenis 4 jehlickovy loziska (400 kc/ks), popripade jeste nerezovy planzety a zas muzes jezdit do aleluja. tim ze tam nejsou kluzny pouzdra, ale loziska, lze predpokladat mnohem vyssi zivotnost (u klasicke teleskop. vidle jednou proste opotrebujes – odres pouzivanim povrchovku vnitrnich nohou = v podstate nova vidle. u lefty tenhle problem neni). dalsi vec je zranitelnost pri padu – vnitrni nohy neskrabnes. akorat musis davat dost bacha na stav gumovy „harmoniky“, protoze jak je v ni dira, muzes zacit odpocitavat zivotnost lozisek. nova stoji cca 700.

          0 0
          • vlk  

            díky.Zatím jsem se o tu vidlu nezajímal, ale jak koukám je dost zajímavá.Ty ložiska-zajímavé řešení-nějak si to nedokáži představit-že to nedělají ty ložiska dráhy.Musím se mrknout na nějaké servisní manuály na netu nebo na nějaké rozkreslení, jak to vlastně funguje-jak to vevnitř vypadá.

            0 0
            • wroum  

              ve velu (cislo nevim ale rozebirali tam Super V a nejaky jiny kolo) byl vyfocenej rozebranej headshock, lefty je ve svym principu (ctyrhran, planzety + loziska) totez a je to tam krasne videt. jinak me je pocitove prijemnejsi klasicka teleskopicka vidlice, ale urcite bych lefty (jako skoro jedinou vec od cannonu) nezavrhoval a myslim ze tohle reseni ma budoucnost paralelne s teleskopickejma vidlema.

              0 0
    • fm  

      mam tomu rozumet tak, ze se s tou vidli porad pretlacujes i kdyz se ji drzis ???

      0 0
      • Pá-dlista1  

        Si vsimni jak maji jednu ruku silnejsi :) Ale dodnes jsem nevedel, ze je to od Lefty :)

        0 0
        • kungpao  

          Najvačšiu smolu majú tí čo majú Lefty a zároveň onanujú ľavou rukou. POčul som že mnohí Cannondalisti majú problémy s chrbicou kvoli nadmerne vyvinutému svalstvu na ľavej strane..... :-)

          0 0
          • MaPa  

            To muselo dát práce vměstnat tolik informační hodnoty ve dvou vět!!! :-)

            0 0
    • Benji  

      Jízda bez drže mě momuntálně nijak netrápí, ale jako nový majitek bajka s lefty se zajímám jak jste řešily compl. Rada kterou jsem dostal – nějaký udělátko na spodek vidlice se mi nelíbí protože tam mám crosmax. Přemýšlím o bezdrátu na zadní kolo. Benji

      0 0
    • Tina  

      Nebudem zakladať nové vlákno. Lefty je a bola v „kurze“ aj v minulosti. Pacific Cycle.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.