• pes_brok

Vraj existuje radenie SRAM X.5–7–9 (packove) aj vo verzii pre 8-koliečko? Videli ste, poculi ste? Ani na nete som nenasiel.

0 0
    • kovar  

neviděl a neslyšel, ale chtěl bych ho. A Shimano s těma jeho dualama a inverzníma pružinama může jít třeba do ******

0 0
    • Vilém  

Jo SRAM ho ma v katalogu,ale Zitny ho nevozi,no jo z 9ky ma vetsi zisky:(

0 0
      • MartinX  

:-(

0 0
        • Vilém  

Neves hlavu,jak tu nekdo o kousek vis napsal nektere shopy to asi resi vlastnim dovozem.Zitny ma na 8cku jen par,vetsinou nizsich,modelu.

0 0
          • Darius  

na muj dotaz na 8mi verzi razeni X7 nebo X9 mi bylo zitnym odpovezeno ze ho proste vozit nebude.. tak jsem verny attacku a XT :-(

0 0
            • Jenda  

ano mistr zitny bude asi velmi schopny dovozce, ja uz se pro zmenu snazim asi 2.5 mesice od nej sehnat mekkou pruzinu do judy SL a historky typu uz je na ceste a podobne me uz moc nebavi, to uz je snad lepsi kdyz rovnou rekne ze na to sere jako v pripade toho razeni:-)

0 0
          • Lišák  

Které shopy to řeší vlastním dovozem? Pokud by to někdo (třeba z B-F), kdo má zkušenost se zahraničními e-shopy objednal, tak by se jistě našlo dost lidí, kteří by to od něj koupili. Pokud by do toho někdo šel, tak já bych měl zájem o X-7.

0 0
            • Lišák  

Sorry-teď sem si to pořádně přečetl a vidím, že ho má bikezone…

0 0
              • Lišák  

Jenom mě zaráží, že na stránce nabídky mají: „Sram ATTACK TRIGGER 8 poloh
                Páčkové řazení od firmy Sram kompatibilní s měniči Shimano. Obě páčky se ovládají palcem a úchop řidítek je tedy pevnější.“ a pokud si to otevřu, tak je tam: technologie IMPULS a převod 2:1

pro 8 pastorků

konstrukce – Al,drobné součásti nerez ocel kompatibilita: přehazovačka Sram přesmykač Sram,Shimano

hmotnost 260g/pár
                2:1 je přece Shimano…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.