• xstefi

    Tak jsem zas po delsi dobe dneska vyrazil smer Okor a zle sem pochodil :) Jakmile jsem vyjel na tu nahorni rovinu k Horomericum, tak tam byl konec sveta, vitr jako svine, pulmetrove zaveje na ceste. Muzete mi nekdo rict, kam tady na severo-zapdade v tehle slote jezdite na vyzjizdku? Uvitam jakekoliv tipy hlavne kdyz nebude foukat ten silenej vitr (bajk i silnice).

    0 0
    • Jogador  

      Podél vltavy,ale vítr tam asi taky bude,jinak do Šárky, někam do lesa. Jinak nevim,bydlim na Jihu…

      0 0
      • xstefi  

        No u reky to sice tahne, ale to je slabej odvar proti tomu co panuje na ty nahorni plosine :) Blby je, kdyz pojedu smer Kralupy, ze chte nechte se budeu muset vratit stejnou cestou. V opacny pripade bych se zase dostal na do ty sibire. A to vubec uz nemluvim o tom jak bude cesta do kralup vypadat ted v zime, je to max 1,5m siroka cesticka 3 metry nad vodou :)

        0 0
    • yakub  

      Hmm, přesně tak, já jsem z Dejvic a tohle taky hodně řešim. Šárka je v klidu (je v údolí, nefouká tam a závěje tam taky nejsou). Jinak směrem na Okoř moc přes zimu nevyrážim, protože vim jak to za Prahou vypadá…většinou to stojí za hovno. Taky se dá jet z Dejvic do obory Hvězda, tam je to taky v klidu, pokud nesrazíš běžkaře:o)

      0 0
      • xstefi  

        No Sarka me fakt neuspokoji, v horni casti je hlava na hlave, dole je to fajn, ale na vyjizdku to je moc kratky usek. Hvezda ta docela jde, ale musis tam pres obed, jinac je tam stejne jak v Sarce, ach jo.

        0 0
    • MaPa  

      To je zajímavý – my jsme tam byli v sobotu a úplně v pohodě. Jeli jsme od Jenerálky kolem potůčku nahoru k sanatoriu a dál do Horoměřic, pak do Statenic a po žlutý do Kopaniny a uchozená paráda. Z Kopaniny na Padesátník to bylo zafoukaný, asi 200m jsme tlačili. Dál Horní Šárka taky ušlapaná, a jižní svahy byly taky úplně v klidu od Džbánu až po Babu.

      0 0
      • prema  

        taky jsem chtel jet, ale nejak jsem to odlozil na nedeli a pak uz vubec nic. jinak se da jezdit jak tady je uz uvedeno. bud do hvezdy (kolem ladronky), pak do sarky a tam bud muzes smerem na kopaninu nebo do nebusic. no a cesta podel vltavy je taky super, v kralupech to jde v pohode smer okor (chvili po silnici), ale to se vetru nevyhnes. v zime preferuju jako hlavni cil sarku a pak nekam kolem.

        0 0
        • Peslezedirou  

          Super ježdění je směr na Unhoš? a pak dál do lesů. Okolí Kačáku a tak, ale teď v zimě se moc nedá, cesta po silnici do Unhoště nebo podobný směr je pro odvážné seveřany. Pak se dá zajet do Prokopáku. Ještě k té Šárce, kousek odtamtud bydlím, pokud se nebudeš držet na hlavních cestách a zkusíš prozkoumat i malé pěšinky tak se dají najít solidní terény. Občas to připomíná takové šněrování svahu :o)

          0 0
          • xstefi  

            Presne to jsem v tu nedeli delal :) Ale moc me to nenadchlo, po 15km jsem to vzdal, aspon jsem si natrenoval kopce a balanc mezi sankari…

            0 0
        • xstefi  

          Prave ze ta cesta na kopaninu je peknej sajgon…

          0 0
          • prema  

            to je. minulej tyden jsem tam jel, vsude rovnomerna vrstva snehu, nebyla videt cesta, tak jedina moznost byla jet v 15–20 cm po poli (snad to bylo pole) :). a to to nechci videt ted po vikendu. je to fakt skveli, kdyz jedes a najednu lezis na zemi, nebot si najel do diry, kterou nevidis :))

            0 0
            • Peslezedirou  

              Docela nářez bylo jet z Juliány směr Horoměřice, myslím takovou tu cestu mezi poli. Dalo se jet jen po zasněženém poli na kterém vítr vyfoukal zledovatělou vrstvu, po které to uhánělo jak po asfaltu. Po chvilce jsem se zapíchnul snad 50 cm na předním kole.Držkopád hned následoval.Ledová vrstva prostě nevydržela :o))

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.