• Cimin

    Jezdí nebo jezdil tuhle vidli někdo s hmotností kolem 90kg. Podělte se o praktické zkušenosti. Co jsem se zatím dočetl na fóru, tak tato kombinace není moc dobrá, ale zase ve Velu 1/05 v článku, kde rozebírali kola do šroubku jezdil 90 kg jezdec Sida naprosto v pohodě.

    0 0
    • rb  

      Znam člověka,který ho jezdil a měl přes 100kg,pak na to dal kotouč a vidle odešla.Sám mám Sida sl 01 nějaké 4 roky a nemám problém.Váha v rozmezí 74–85kg.Tož tak.

      0 0
    • stréc od piva  

      lehké komponenty lehkým jezdcům :) těžkým jezdcům tank:)

      0 0
    • kolouš  

      mam 95kg a je to v pohode – jezdim ho uz dva roky ( a to jezdim pravidelne i maratony )

      0 0
      • MattsSpeed  

        zdar SIDaci, kamarat mi dal chrobaka do hlavy, vraj ked uz upgread tak aj hydry, mam sida team + mavic crosride, vazim 70–75kg podla toho ako sa … jazdite to niekto? co v takom pripade hlavne servisovat… dik

        0 0
        • Tomcat_1  

          Momentalne jezdim tak trochu z nouze Sid SL a HFX9, vazim asi jako Ty. Rozhodne bych tuhle kombinaci nedoporucoval nastalo, Sidka se fakt krouti jak cerv. Pri jizde jako takovy by se to i dalo prezit, horsi je, ze spouzitim Sida zacal skrtat kotouc. Takze tak. Pokud Ti jde o hmotnost, zustan na veckach, pokud o pozitek z agresivnejsi jizdy, vyber si neco jinyho. Treba jak radi lempl.

          0 0
    • lempl  

      mas 90kg? a chces sida? ja myslel, ze sid je spis ciste zavodni vidle a ze se docela jebe i u lidi s opravdu preciznim servisem- to je asi dany tim, ze ji maj na zavody… no clovek, kterej ma cca 90kg, tak asi nema nejvyssi sportovni ambice jestli jo tak zhubne:)(omlouvam se lidem nad 200cm:) a zbytku lidi bych asi doporucil sice o neco tezsi ale rozhodne trvannlivejsi(mys­lim, ze se tim i zvetsi pozitek z jizdy-vidle se nebude kroutit…) model treba reba – ta my svou vahou a parametrama prijde opravdu docela dobra, black… 30dk navic myslim neni tak moc…

      0 0
    • kubad  

      Ta vidle je na 90 kg měká, dá se stím žít, ale není to ono. Pokud ti nevadí nutnost častěji měnit pouzdra vždy po sezoně, tak i životnost vidle bude OK. Ale Reba nebo Fox není o tolik těžší a určitě bude líp sloužit.

      0 0
    • ydaho  

      mám Sida Race, váhu 75–76 kg a protože mám tu vidli rád, tak na ní nikdy kotoučovky dát nemůžu :-)

      0 0
    • Motyll  

      Mam SIDa Team a k tomu Shimano XT kotouce. Vazim cca 78 kg. SID drzi, vadi mi jen maly zdvih. Zatim vse drzi, jezdeno treti sezonu.

      0 0
      • MattsSpeed  

        ako casto servisujes SIDa? co puzdra a gufera? a hlavne co jazdis, ja by som tuto kombinaciu rad koly maratonom… dik

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.