• Jenca

    zdravim

    bylo nutne vymenit baterii v hacku tak jsem to vse udelal a vse bylo ok jeste kdyz jsem ji vyndal tak ji tam pro jistotu vratil a jen skusil zda je vse ok a behalo to. po tydnu veci v supliku nez jsem sehnal novou baterii vsak vse vracim do puvodniho stavu a hacko jen sviti a nic se nezobrazuje zadny zvuky pri mackani tlacitek proste nic jen sviti a sviti

    pls pomozte kdo s tim mate nejaky zkusenosti. diky

    0 0
    • fm  

      Bacha na pružinky !!!

      0 0
    • Jenca  

      takze problem vyresen dalo y se rict ze sam se vyresil nic jsem s tim nedelal jen to skusil znova a slo to.

      jen bych se chtel zeptat zda se vam na displeji po např 10–30 minutove necinosti stale ukazuji data. mam takovy dojem ze driv se me vypl ale ted porad bezi

      0 0
    • Mates  

      Nevíte někdo jak u tohodle compu vymazat pamě? před novou sezonou? I když ho resetnu v paměti zůstanou data.

      0 0
      • Jenca  

        tohle teda nevim mozna ze to ani nejde pac ja mel baterku pres tyden venku a data jsou tam porad. ja to mam vlastne s hactronicem a ciclotreinerem a tak proste pred sezonou zalozim novej soubor do ktereho importuji a mam vzdy sezonu zvlast do ktere se vse nahrava znova at jsou to km hodiny nebo nastoupane metry. ale celkome km a m se ukladaji dal.

        0 0
      • BB  

        proc bys to potreboval mazat ? Nejsem schopen prijit na to, proc by to byla potreba. Po nahrani raw dat do PC si vyberu den nebo více dnu a ty ulozim do databaze. Pamet se nahrava vzdy cela, at jsou v ni data nebo ne, takze ani cas nahravani neusetris.

        0 0
        • Mates  

          To jo, ale v Hatroniku se zobrazuje celkový počet Km, hodin, m, atd. Proto jsem uvažoval o vymazání před sezonou.

          0 0
          • th74  

            Mužu se zeptat, co všechno vymaže funkce reset? Je to ta funkce co predchazi nebo nasleduje prenosu dat do PC.

            0 0
    • MattsSpeed  

      vymene baterie, HAC4 prestal pipat… :(

      co s tym?

      0 0
      • karliner  

        možná tím, že ti při výměně vypadla taková malá zlatá pružinka

        0 0
    • JirkaD  

      Honzo, myslel jsi opravdu HAC4 nebo HAC5?

      U HAC5 se údaje zobrazují až do půlnoci a pak se přístroj vypne. Jinak můj HAC5 po vyndání baterky zapomene téměř všechna data, udrží jen osobní údaje. Naštěstí se veškeré nastavení dá zařídit v PC a poslat do HAC5. Stejně tak se dají nastavit počáteční nuly na začátku sezóny.

      0 0
    • CraObs  

      HAC4 mi pocas jazdy uplne odpadla, vsetky udaje zmizli a zaplo sa len podsvietenie modre, nereagoval na ziadne tlacitka, nepipal.. do rana sa vybil, nechal som vymenit baterku (v hodinarstve), sice na prvy pohlad funguje ale nedaju sa nanom nastavovat vsetky udaje (obvod kolesa, nadmorska vyska…), nefunguje vacsina funkcii (vyskomer, tachometer, tepomer..). V podstate to funguje viacmenej ako hodiny :D

      nejake tusenie co by s tym mohlo byt? len nepovedzte ze pruzinky :D ja to doma nerozoberem, tak prtave srobovaky nemam..

      0 0
    • MattsSpeed  

      problem nakoniec nebol v pruzinke, ale v malom hajzlikovi, ktory zostal pod foliou… vymena baterie nakoniec dopadla uspesne, vsetko funguje

      0 0
    • RomanH  

      Tak i ja napisi svoji zkusenost s vymenou…

      Vloni to probehlo bez problemu, jen jsem trosku bojoval s tou planzetou drzici baterku, abych tam neco nezlomil. Taky me prekvapila ta vyssi nalepka pres ni, kterou jsem z toho po kouskach seskrabaval. Nicmene nakonec se vse podarilo bez problemu.

      Letos jsem se do toho poustel opet (puvodni zamer jit s tim k hodinari jsem ve slabe chvilce zavrhnul). Rikal jsem si, ze nalepka uz tam nebude, vim, co me ceka, bacha na pruzinky a tak… Opet jsem chvili bojoval s planzetou, pak mi vystrelila pres kuchyn a jeden sroubek mi spadnul do toho otvoru u kondiku (ci co to tam je za ten cerny valecek). Vyklepal jsem jej, dal novou baterii, ale na displeji se objevovalo jen par nesouvislych carek. Nenapadlo me nic „chytrejsiho“, nez na cca 3 vteriny obratit polaritu. Po te display nabehnul, ale ukazovalo to teplotu 180 stupnu. Vse jsem slozil a vypadalo to, ze vse ostatni funguje. Nedalo mi to, znovu jsem to cele rozlozil, vse zkontroloval, slozil, ale teplota ukazovala cca 35stupnu (sice to byl oproti 180ti docela rozdil, ale v mistnosti bylo 22}. Sel jsem zapnout pocitac a hledat ruzne navody, a naraz zacala teplota klesat – behem cca 30ti minut se vse srovnalo do normalu. HAC4 ted bez problemu funguje, vcetne tepaku, vyskomeru, teplomeru.

      Pouceni : nestourat a nechat to na hodinari. No a pokud uz tech vymen probehlo vice, neplasit se kvuli pripadne chvilkove nefunkcnosti.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.