Poradíte dobrý servis v Praze?

28 nepřečtených
  • stary_noviny

    Můžete tady někdo doporučit dobrý servis v Praze? Slušné zacházení, úcta k zákazníkovi a slušné ceny podmínkou. Díky

    0 0
    • Jogador  

      Taky jde o to, co chceš poopravit, ale něco je v recenzích. Asi nejhůř tu dopadlo bikeexpert, o progress to tu bylo promněnlivý, někdo řiká, že vyměnujou i dobré součástky, ale někdo to tu i chválil, v ebycikle je taková malá komurka mechanika, kam sem zašel , a nakonec jsem si to kolo tam zpravil sám s jejich nářadím,který doma nemám:) Kola Šára na Hájích, stim mám nejlepší zkušenosti, ale nedělá níc profesionální, tak centrovat a tak, vidli asi neopraví. Štěrba je trochu drazší, aspoň co tu někdo psal, a nějak tu neoblíben. Dobrej obchod je u Enjoye na vynohradech, už se to tu probíralo, je to program cycle ve Finský, tam teď pujdu s vidlí…

      0 0
      • Smazaný účet  

        Kde je prosimtě ten Šára na Hájích, možná budu potřebovat přehodit hlavový složení, nechci to tahat z Chodova daleko, udělá to?

        0 0
        • climber  

          To je takovej malej krámek kousek od metra Háje, docela blbě se to hledá. Když vylezeš z metra jako směrem na multikino, tak když by jsi pokračoval od metra směrem poště, tak je to po levý straně.

          0 0
    • zac  

      Jeden si dovolim prihodit, neni to reklama, pouze muj nazor a zkusenost. CykloAdam na Suchdole, skvely ceny, vetsinou ukecas i slevu, skvely jednani a vzdycky pak vse chodilo jak ma…

      0 0
      • Beeda  

        Cyklo Adam davam taky velky +, osobni zkusenost – v nouzi /20hod v patek pred zavody/ poznas dobry servis. B

        0 0
    • Meesha  

      Ja davam bike jedine klukum do Programcyclu a sem naprosto spokojenej. Este by urcite nebylo spatny se dostat k Dlouhanovi… :-)

      0 0
      • enjoy  

        no ja taky uz nechodim jinam nez do programu.aleted naposled jsem byl z nich malinko rozcarovany:-).chtel „neco“(odmastit,od­vzdusnit) udelat s hopama,rikal jsem jim ze kdyz na to kolo treba po dni sednu tak to skoro vubec nebrzdi,nejakou dobu.kdyz jsem si proto prisel tak mi rekli ze s tim nic nedelali a ze to brzdi skvele.tak jsem odjel a co asi,no nebrzdilo to!:-).tak nevim kde jinde by je udelali a hlavne byli ochotny uznat ze s nima neco neni ok:-)

        0 0
        • Jogador  

          Nech mě na něm svézt, a já ti dosvetčim, že nebrzdí:) Až ti budu naněm ujíždět…

          0 0
          • enjoy  

            tak to abych si predem vyhaknul brzdy,az te uvidim:-))

            0 0
            • Jogador  

              No, ono mě snim moc dlouho neuvidíš, to stihneš jen mávat a loučit se:)

              0 0
              • enjoy  

                budu volat sboheeem!z kopce predni brzduuu,dekuju­uu,pro kolo si dojduu(to co z neho zbyde):-))

                0 0
                • Jogador  

                  Když nefungujou brzdy, tak brzdím motorem:) a jestli si myslíte, že to u kola nejde, tak jde, mám ho v ba?ohu, a když se moc rozjede, tak vy vyhodim, a on je na řetěze a ono mě to zastaví, je to jako kotva:)

                  0 0
                  • enjoy  

                    nebo bys to mohl zkusit jako jeden ridic tady u nas na namesti,ktery je z kopce a na dlazebkach.bylo pekny naledi,on mel zablokovany obe kola a furt jel.notak otevrel dvere a zkusil to nohou:-))).tak bys mohl treba zkusit botu na plast:-).dousac by ti o tom mohl neco rict:-)

                    0 0
                    • cabbage  

                      fousac? ten se tu prece chlubil ze v zime zablokoval zadni kolo tim ze si na nej sednul:-)

                      0 0
                      • enjoy  

                        asi to vymakal:-),naposled pri tom prisel o podrazku,tak tohle ho asi vyslo lip:-))

                        0 0
    • wroum  

      krabcycles.cz

      0 0
      • kesu  

        nejlepsi je cykloadam,jednak dodrzuje terminy,kdyz je potreba tak funguje i po otviracce a umi opravit nebo zaridit fakt uplne vsechno byt co jen trochu s bikem souvisi,davam¨sto procent

        0 0
        • wroum  

          krabove sou na cyklostezce kousek od centra, terminy dodrzujou a spoustu veci udelaj napockani, v sezone maj PO-NE 9–19, ale vetsinou koncej pred osmou. max spokojenost

          0 0
          • slayer  

            Jojo krabové jsou v pohodě, s takovou ochotou a přístupem jsem se nikde jinde nesetkal.

            0 0
            • hkek  

              Byls v eurobiku??? Akorat je asi trichu z ruky… Na kobyliskym namesti… Na druhou stranu je to hned u vylezu z metra

              0 0
    • Pá-dlista1  

      Ja mam dobrou zkusenost se www.smichoffbike.cz/, veeelmi ochotni i v casovem pressu.

      0 0
    • Glum  

      CykloAdam – slusny zachazeni a pristup, dost dobry ceny, Velointest – velmi profi mechanici, maximalne ochotni, stoprocentni prace, ceny mozna vyssi.

      0 0
    • Gumicuk  

      No ja tech zkusenosti moc nemam, ale to co vim, tak povim :-) Navzdory vasim kladnejm reakcim na programcycle musim rict svoji zkusenost.. nechaval jsem si tam slozit kolo… myslim ze devadesat pet procent bylo v pohode, jedinej zavaznejsi problem byl ten ze mi tam nechali dlouhej retez coz myslim ze je docela blba a neprijemna chyba. Pak kdyz se k tomu prida lidska hloupost a duverivost (ta moje) tak to dopada nejak takhle http://www.bike-forum.cz/forum/foto.php?… coz u noveho ramu docela zamrzi… pak bych jeste pridal ze mi tam nejak divne radili… kdyz jsem si to kolo odvazel autem tak jsem se ptal jak to chodi kdyz kdyz mam vyndane predni kolo z vydle a nahodou se trochu zmackne brzdova paka… bylo my receno ze se to musi dat k nim do servisu, ze to sam nespravim :-)) myslim ze mi rekli jeste nejakou dalsi podobnou zalezitost, ale na tu si uz nevzpominam. Tot asi tak vsechno k programu. Jeste jste se tu zminovali o Krabu- nemam skoro zadnou zkusenost, jen to ze jsem si chtel zmerit skutecnou sirku plaste Maxiss hookworm a meli ho na kole ktere bylo skoro az venku. V klidku mi pujcili paradni supleru a jeste byli moc prijemny.. takze pro tenhle kramem mam velke sympatie. To je asi tak vse :-)

      0 0
    • JMT  

      doporucuju kraba, vzdycky dyz potrebuju naradi tak pucej (pod podminkou-jesli nevratim, upadne mi hlava :-))) co nemaj sezenou, asi jedinej obchod co kdyz slibi ze se ozve, tak se ozve… proste BOD PRO KRABCYCLES

      0 0
    •  

      Ticho! Všechny vás zabiju!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.