• MartinX

    Podstatně zredukovaný rozpočet na nové kolo mě donutil popřemýšlet na Rock Machine Tsunami Marzocchi z Akcebike.cz. Pár dalších nutných úprav – min. Avid brzdy, LX přesmykač, sedlo, rohy bych postupně finančně utáhl. Ale co rám? Jel už na tom kole někdo? Uvítal bych každej podmět, protože jaro se už hlásí o slovo… :-)

    0 0
    • MartinX  

      Četl jsem samozřejmě podobný dotaz, ale nejsem z odpovědí na něj moudrej. Je to dobrý kup, ale jaké je to kolo – to ještě nikdo nenapsal… Proto to zkouším ještě jednou. Díky za pochopení.

      0 0
      • Pavlos  

        jestli myslis model03 tak na nem litam od kvetna 2003 a celkem v pohode vidla drzi(maruna)presmyk ma vakl(ale to asi vsecky top svingy:)) na sedlo sem si za ten rok nezvykl tak slo do… a hodil sem tam WTB Speed V Predstavec chci vymenit taky(nelibi se mi a serval sem zavit) riditka sem tam dal vlastovky. Brzdy shimano deore m525 (kotouce) a ted sem tam kupoval nove plasteWTB Nanoraptor2,0 a WTB Velociraptor2,1.

        Jezdi se mi na nem dobre a za ty prasule je to dobry kup

        0 0
      • BiSon  

        Ja mam model 03 od podzimu a jsem spokojenej, i kdyz jsem zatim nenalital nijak moc. Akorat okamzite urizni sedlo, prakticky hned se zacalo trhat.

        0 0
    • metronom  

      Mam ho taky 03.V podstate je to dobre a dobre to cisti. Je relativne lehky, ma hezkou zelenou barvu, mazoska sice klape a je troch tvrdsi, troch se mu zveda predek, sedlo…kazdej sme nakej,ja si na nej docela zvykam, plaste sou dobry, dobre drzej aji ted na sneho a ledu(v ramci moznosti).Asi bych ho bral znova

      0 0
      • Tomus  

        Pred tremi tydny jsem na Akcebike koupil model 03, ktery ma ale letosni ram 04 a zatim jsem maximalne spokojen, to sedlo se me nezda az tak hrozny.

        0 0
      • Pavlos  

        Tak ty plaste zvaz a uvidis ja je ted vymenil a to kolo je lehci o dobrych 300–400g(ne ze bych honil gramy)

        0 0
    • pavitas  

      zdar, ja sem vicemene rozhodnut tsunami 03 ve vyprodeji koupit, zatim bez vymeny dilu, jsem uplny zacatecnik. ale prece jen, kdyby nekdo vedel o necem lepsim za stejne nebo mirne vyssi penize (cca 18 000), hodte to sem, at muka rozhodovani pokracuji… :) dik

      0 0
    • vlk  

      Kamoš si ho koupil.Osobně se mi moc nezamlouvají ty brzdy ale k mému překvapení brzdí.Má na mě dost úzké pláště a otřesné sedlo.Vidla je dost tvrdá a vůbec nebere drobné nerovnosti, asi bych ji přestavěl na pružinovou.Ale hlavně to kolo váží skoro 14 kg, což je od katalogového zařazení 11,9 kg dost daleko.Jinak kolo působí dost tvrdým ,pevným dojmem.Akoráv ve velo testu kliky truvativ five-d které má dopadly jako nejměkčí v testu ale ani jsem to na kole nepocítil.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.