• satan123

    těd si jí budu kupovat použitou a nevím co si o ní myslíte.budu jí mýt na fr.

    0 0
    • Rozumik  

      Myslim si ze je jak zenska.. Dela si co chce, obcas ma vypadky a tece :)

      0 0
    • blue  

      podle dotazu se zda, ze jsi uz rozhodnutej ji koupit, tak moc nerozumim tomu, proc se v tyhle fazi teprve ptas na nazory ostatnich… a moc casti ji zase myt nemusis, ani na fr ;-)

      0 0
    • Korda  

      Ja ji vozim vpredu i vzadu na drnejsi XC a FR a doposud bez problemu. Pravdou je, ze brzdove paky v kombinaci kovu a kompozitu nepusobi zrovna duveryhodne. Ale kdyz nevozis paky dotazeny na krev, tak je neulomis (vlastni zkusenost). Jen pozor na desky. Kamarad, se kterym jezdim sel pri vymene do BBB. Nejenom, ze se hrozne brzo sjely, ale brzda po delsím brzdeni vadla. Usoudili jsme na jine slozeni materialu desek a spatny odvod tepla z brzdeni. Magura vyrabi dve smesi – High Endurance a High Performance.

      0 0
      • satan123  

        a jaký je v tom rozdíl?

        0 0
        • pitelboy  

          to nevim, ale magury neber. loni stahly celou serii kol RM, sundali z nich brzdy JULIE a kola vratili z5 do obehu…

          0 0
        • Korda  

          Rozdil je v tom, ze jedny jsou vhodnejsi na XC, bže maj vyssi zivotnost. FR jsou mekci a je kladenej vetsi duraz na rychlejsi odezvu. Takze trochu min vydrzej (ale furt nesrovnatelne dyl nez ty BBB desky). Ted si ale nepamatuju ktery jsou ktery, musel bych se podivat na web nebo na ucet, jestli ho jeste mam :). Samozrejme jsou lepsi brzdy, ale ja jsem spokojenej, fungujou bez problemu.

          0 0
      • TinkTink  

        Jo, tak presne tudle zkusenost jsem udelal s jinyma deskama – originaly 01 a 02 nevadly ani pri delsim brzdeni (moc), za to, kdyz jsem dal jednu nahrazku (radej nebudu rikat od jaky firmy bo uz by to mohlo zavanet tim, ze jsem proti nim zaujaty), tak ta brzda naprosto dokonale … jak to rict…no proste nebrzdila :)

        0 0
      • kovar  

        a sakra, BBB taky? Asi stejná čínská firma, jako ty nejmenované Tinkovy desky. To vadnuti (přehrátí desek) mě tedy pěkně irituje.

        0 0
    • dejwak  

      Mam Julie 02, jzdim drsnejsi XC nebo enduro ci co. Paky plast kov ve me nebudili duveru ale tam jsem problem nezaznamenal. Dobra citlivost dobry davkovani a samo brzdeni jednim prstem skvely. Desky jsem sjel po 4500 km coz je docela slusny si myslim a nechal jsem dat originaly Magury na doporuceni servisu a spokijenost. Jen se dyl rozbrzdujou cca 120 km. Problem spis vidim v cetnosti servisovani (Ale to bude asi obecne problem hyder). Doma neodvzdusnuju a vubec do nich nesaham. To uz by me vyhnali z domu, polejt to tim sajrajtem doma v pokoji :o)))

      0 0
      • satan123  

        já asi dam na dejwka protože už jí mám na 90 procent sjednanou.za 2500kč obě tak je vemu

        0 0
        • kolobrnda  

          Brzdí jak lepší véčka. Brzo ji ale urazíš vzhledem k plastové páce. Jestli nemáš zkušenosti s kotouči, tak pro začátek dobrá volba. Nech si dát i do zadu velkej kotouč!!!!!!!!

          0 0
          • satan123  

            proč?a jak brzděj já slyšel od jednoho chlapa ten je taky vozí a řiká že na fr mi budou stačit.

            0 0
            • kolobrnda  

              Pokud to kupuješ za tuto cenu, tak je to prima. Možná bych se poohledl po lepším obložení a každopádně vetším kotouši.Za tuto cenu neni co řešit!!!!

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.