• jecnak

    Kdyz uz se tady kazdy pta co, kdo, jak a proc, tak mi to taky neda. Co ctete za stranky na netu, proc, co se vam na nich libi co ne, cemu tam davate prednost. Je to jen doplnek k papirovym casaku, nebo papir nekupujete a ctete jen „elektronicky media“?

    0 0
    • rasto  

      web: www.novinky.cz – nejcerstvejsi info, www.ihned.cz – ekonomicke info, www.gazeta.ru – pohled z jine strany. papir: skoro pravidelne reflex – obcas vychytany clanky, obcas (v sobotu) pravo – program, rozhovory hlavne Kramerovy, pravidelne velo.

      0 0
    • jecnak  

      Ha zasadni informace se mi tam nevesla – co ctete o kolech.

      0 0
    • BH  

      pokud mam cas, tak prolitnu B-F a obcas i reaguji pokud o tom neco vim.Jinak cyklistiku zase tak moc bnevyhledavam, pokud ano snazim se ziskat informace o vyrobcich-kolech -dilech predevsim na strankach vyrobcu a tuzemskych dodavatelu.Je to totiz muj job.V posledni dobe jiz nectu moc ani tistene cyklocasopisy, jenom to preletim, zjistim kdo nejvic „vali“ do reklamy a preczu 1 az 2 clanky jejichz obsah se me zda zajimavy.To plati o Velu a pelotonu. Prectu vsak skorö celou Cykloturistiku,ta me obsahove vyhovuje. Z ostatnich elektoronickych periodik ctu pravidelne Neviditelneho psa, a na vic uz pak nemam cas a aktualni zpravy na servru Seznam.

      0 0
    • Lister  

      tu poznámku a těch kolech jsem přeskočil a vypíšu ti ze svých oblíbených: http://bike-forum.cz, http://forum.codecpack.com, http://fantasyplanet.cz, idnes.cz a podstránky o hokeji, sporu, technet), auto.cz o WRC a F1), http://svethardware.cz, digineff.cz a další stránky a focení)… a spoustu dalších.

      0 0
    • Orbis  

      No tak hlavně novinky z bajkovýho a PC světa, nová mp3, hry atp. jinak to co se zrovna potřebuje do školy:( Stahování, stahování a zase stahování…

      0 0
    • TinkTink  

      Bajkovy servery…ale rozhodne ne vsechny…posledni den je muj nejoblibenejsi weightweenies­.starbike.com/ pul rok jsem ho moc nepouzival a dopadlo to polotankem :)

      Jinak – bazary, e-shopy, blogy a Cad-fora…ale to jenom velmi malo, pac to co me zajima, tam stejne nenajdu :)

      0 0
    • Meesha  

      Ja hlavne weby o kolech. Z informacnich nejcastejs MTBS.cz,ivelo­.cz,mountainbi­ke.cz,bajk.cz a pak ruzne podle toho co potrebuju Nejcastejc samozrejme Bike-forum. :-)

      0 0
      • Cejlon  

        Serverům s bike problematikou věnuji velikou pozornost.Bikesho­py,chaty a potom až nějaké ty správy ze světa a ostatní zajímavosti.

        0 0
    • MARIN  

      Tak hodne projizdim casto aktualizovane zpravodajstvi na www.cykloart.cz/www/default.htm pak ttp://www.mtbr­.com/reviews/ http://www.cyklobazar.cz/ http://www.bike-forum.cz/

      0 0
    • Darkson  

      fšechno špatně! www.bajk.cz je správně:-)

      0 0
    • Radek Broz  

      Denne mrknu, zda dali kluci neco noveho na mtbs.cz, freeride.cz, do fora na da-li-da.cz, k nam na etbikez.com a na dolekop.com. Casto mrknu na extremebike.sk, 4×.cz (tam me nic neprekvapi, ale stejne…;-) ), prokoprider.net, nsmb.com, pinkbike.com… Celkem zajimavy informace se obcas daji najit na strankach jezdcu jako kamiltatarkovic­.com, zminenej prokoprider, Pulpiho scottmtb.cz ale i zahranicni brianlopes.com, stevepeat.com atd. Taky checkuju obcas bike stranky kamosu a kamosek, ale nikdo z nich tam uz nekolik mesicu nic nedal (doufam, ze potrefene husy se ozvou;-) ) B-F beru spis jako pobaveni :D a taky abych byl vic v kontaktu s tema, co tu znam. Pak samozrejme sleduju dost „nebikovych“ vecich. Papiraky jsem krome DB prestal cist. Dnes jsem „amortizoval“ cca minutu velo u kamose v shopu a zjistil, ze tam nic neni;-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.