dobrá ,lehká,cenově dostupná přední hydraulika

17 nepřečtených
  • markus

Chtěl bych poradit potřeboval by jsem koupit nějakou hydrauliku,protože, mám deore mechanickou už asi 1rok jsem sní spokojen,ale váha.Odlechčuji

0 0
    • BB  

HOPE mini, nebo Magura Marta, ty by měly být dost lehké, ale jak fungují, to nevím

0 0
    • Joseph de Sax  

jezdi bezbrzďáky…

0 0
    • metr-x  

Tyhle dva parametry jdou velice těžko skloubit dohromady. Aby to fungovalo a bylo to levné.

Za mě slx nebo xt, xt bude asi o něco lehčí, ale ve funkci jsem rozdíl nepoznal.

0 0
    • TJK  

aaachjo .. porad stejna pisnicka :-(

kdy uz si lidi uvedomite ze koupit ferrari za cenu ojety fabie je proste nesmysl…

chces neco extra tak to je drahy, levnejsi pokud koupis z bazaru ale stale drahy…

zlata stredni cesta vetsinou bejva dobrej pomer mezi cenou a funkci/vykonem/vy­drzi

extra nizka cena sebou vetsinou nese jisty rizika omezeny kvality / vydrze

chces neco extra? proste za to musis zaplatit, je to v uvozovkach premium segment a ten si svoje ceny podrzi, nikdo nema potrebu v tehle cenovejch hladinach neco slevovat, oni nemusi proptoze svy zakazniky stejne budou mit… netvrdim ze co je drahy a extradrahy ma vyssi kvalitu nebo vydrz… to je vec dost specificka kazdemu vyrobku a vyrobci, ale v principu je to o tom, ze budto to chcia mam na to tak si to koupim, nebo nemam…a nekoupim…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse