• Corbett

    Nestačím se divit jaké máte zkušenosti s koly KELLY´S MOBSTER Loni jsem ho chtěl koupit, ale odradilo mě to, že ve Zlíně tato značka nemá zastoupení a do Hranic, nebo na dobírku se mi ho brát nechtělo. Nakonec jsem vzal v akci od PELLS kolo Schwin Moab Copmp, tak by mě zajímalo jestli je vás víc se Schwinnem a jak jste spokojeni. Já velice, je to kolo dle mého gusta, prostě super.

    0 0
    • Krutor  

      Protože hledám ve fóru nějakou inspiraci pro výběr novýho kola místo mýho ukradenýho, zajímá mě tvoje zkušenost s MOABem – protože to snad je jediný kolo, který tady u nás široko daleko (Brněnsko) není pořádně k vidění. Mám na mysli hlavně rám – je spíš delší nebo kratší ? A jízdní vlasnosti?

      Díky

      0 0
    • Kohout  

      Prosím, jak velký máš rám a kolik měříš? Já se loni hodně rozmejšlel, jestli tohle kolo koupím, ale nesedla mi velikost. XL velký a L malý. potřeboval bych něco mezi.

      0 0
      • Krutor  

        měřím 179, u TREKa jsem měl 19,5 (akorát), u GT-čka L.

        0 0
      • Corbett  

        Nejsem profík abych vám tu vylíčil bezvadně jízdní vlastnosti kola. Před Schwinnem jsem měl Authora a je to neskutečný rozdíl k lepšímu. Na rozdíl od Authora musím při prudkých výjezdech trochu více vyvažovat dopředu, ale už to beru jako samozřejmost. Jinak mám 21 rám a měřím 184cm. Doporučovali mi menší rám, že budu prý rychlejší, ale mě to sedí a zas tak moc mi na té rychlosti nezáleží. Dále musím pochválit brzdy, řekl bych e je to dobrá kombinace Avidy s páčkamy Sh.LX. Vidli nebudu komentovat, před tím jsem měl elast. a RS DUKE je proti tomu bomba. Já jsem velmi spokojen. A rám? Zvláštní zadní stavba, každý na to kouká, ale drží a to se s kolem nemazlím.

        0 0
    • Máca  

      Mám rám od Moab Pro – stejnej akorát červenej. Jsem s ním dost spokojenej.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.