• johny.h

    Už měsíc se pokouším o zaslání bundy PARACHUTE od této firmy a vypadá to, že tu pracujou samý ignoranti. Každý týden objednávku urguji. POPRVÉ-na skladě ji máme hned ji pošleme PODRUHÉ-na skladě ji máme hned ji pošleme někde se asi stala chyba POTŘETÍ-na skladě jsme ji neměli, nevím kdo vám to slíbil, zjistím podrobnosti a zavolám vám-pořád nikdo nevolá POČTVRTÉ-teď nám přišla dnes nebo zítra ji posíláme daší týden pryč POPÁTÉ-už ji tu mám před sebou zabalenou a pošleme ji

    Tak teda nevím jaké máte zkušenosti vy, ale já si obchodování představuji trochu jinak. Jsem zvědav za kolik týdnů ta bunda dorazí. Možná k vánocům :)))

    0 0
    • RomanP  

      To už z tebe dělaji blba dost dlouho, zruš to a a? si jí strčej…vzal bych jí jinde.

      0 0
      • johny.h  

        Když ona v testu ve Velu vyšla jako 2. nejlepší a vůbec super za tu cenu. A jedinej kdo to má na trhu je tahle šílená firma. Ještě týden vydržím a jdu do jiný.

        0 0
        • blue  

          to je ta vetrovka? pokud jsi z prahy, tak si skoc do programu, nebo tedka ve velu ma sensor reklamu na novou firemni prodejnu v praze

          0 0
          • johny.h  

            Jsem z Liberce a Sensor tu zavedl taky novou prodejnu, ale je to snad pobočka Ultrasportu. Maj to i na svých stránkách.

            0 0
            • Air  

              Hele tak proc si ji tam neskocis koupit? Vzdyt takhle te to vyjde levneji nez od nich (neplatis postovne) a jeste si vyzkousis tu kterou chces. Jinak by ji meli mit v kazdem obchode kde prodavaji hadry od Sensoru. Ja bych ji proste koupil nekde v kamenaku.

              0 0
              • aku  

                Nevidel jsi ji nekde v Ove? Vsude maji od sensoru jenom thermo a double face. Nic vic :(

                0 0
                • Air  

                  Myslim ze v Jump Sportu jsem ji videl. Myslim ze hodne dobra je taky ta jejich nova bunda s Nowindem. Ta je fakt vymakana. Na bocich ma prodysny pas latky, takze zapareni se nemusis bat. Zada jsou dobre protazene a vypada fakt skvele. V Jumpu ji maji za cca 2500. Jinak v OV jeste prodavaji Sensor v Porube u kruhace (v tom velkem sportovnim obchodaku na rohu). Aspon vim, ze tam meli od Sensoru skoro vsechno, ale naposled jsem tam byl pred pul rokem.

                  0 0
    • Air  

      no, oni asi jejich obchodnici jednaj v duchu jejich marketingove obchodni strategie – serem na vsechno protoze jsme v pohode :) Hadry ale maji myslim hodne dobre. Letaky v pohode, akorat si myslim ze to uz trochu prehaneji treba s tim fuckoff od Prokopa na kazde krabici od Coolmaxu :)

      0 0
    • tk  

      ja bych te od nakupu tyhle bundy odrazoval: 1: ultrasport na podzim po maratonech prodava veci za cca polovicni ceny (ja ji tak koupil za 600) 2: bunde nesedi velikosti. ja mam okolo 178cm, 80 kilo (neco nadvahy) a sedlo mi M. je ale prilis kratky. L zase planda. 3: bunda se da paradne slozit do malyho pytliku, kterej se vejde do kapsy dresu. nizka gramaz, ale zpusobila, ze se mi pri prnim nevinnem padu rotrhl loket. mama mi chtela presit, ale latka je tak jemna, ze se zcukla.

      vysledek: za 600 ano a rad, za 1200 nikdy. osobne bych misto toho doporucil bundu biemme z „sustakovyho“ windstopperu (odepinaci rukavy, takze slouzi i vesta). dobre odolava vode. hodi se i na zimni sezonu. do kapsy dresu ji ale nezbalis.

      0 0
      • Air  

        tak rekl bych ze zrovna ta taky moc nevydrzi… aspon podle toho co tu lidi psali o tenkych ws bundach a jejich odolnosti. pokud jde o cenu, tak bych volil klidne neco z pertexu, tactelu nebo te padakoviny od sensoru ale trval bych na ripstop provedeni (takova mrizka ktera zpevnuje tu latku a pri roztrhnuti zabranuje dalsi parani). Diry je myslim lepsi zalepit nejakou zaplatou (popr. zeptat se vyrobce nebo prodavace hned pri koupi co delat).

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.