Author Synergy za cenu Author Airline

18 nepřečtených
  • Hadilow

    Hoj pánové a možná i dámy. Dopředu se omlouvám, protože vím, že by správně ten příspěvek patřil do inzerce, ale zdá se mi, že ji nikdo moc nečte a zatím je tam toho pomálu. Podařilo se mi poprvé v životě něco vyhrát a to Author Synergy za předplatné Vela 2004. Je to nejvyšší řada krosů co dělá Author. Postavený to je na Columbus Zonal, velikost 19", komponenty řazení: LX/XT, brzdy: LX, náby: Deore, komponenty: Ritchey, váha: 11,7 kg. K vidění to je na www.author.cz. Problém je, že spíše tíhnu k bajku než k treku, a proto bych to rád prodal a to za 22.900,–Kč, což je cena Author Airplane!!! Pořizovací cena téměř 29.000,–Kč. Dík!!! Raději bych to prodal někomu zde v komunitě, než někomu přes annonci :-)))

    0 0
    • Hadilow  

      Jsem idiot a zapoměl jsem na sebe kontakt: 607294581 nebo petr.kubelka@cz.abb.com

      0 0
      • Hadilow  

        Nikdo, ani reakce, nikdo nenadává, beznaděj…:-)))

        0 0
        • Pavlos  

          No poptam se po okoli:)

          0 0
        • biker007  

          no, ja byl ve stejny situaci pred pul rokem.. vyhral sem 1. cenu v tombole na sudetech.. byl to full GT LTS 5. bylo to ale min. 5–6 stary kolo co jim v Redpointu asi stalo na krame.. cantivlerovy brzdy,alivio+acera, RST 381, Ram Crmo-hiten, tlumic byl z nekolika elastomeru(bez pruziny).. snad bych si aspon ten ram nechal, ale do toho uchytu pro tlumic pasovala jen ta elastomerova hruza.. nakonec sem byl rad ze sem to kolo prodal za 6.000kc.

          0 0
          • Hadilow  

            Dík Pavlos i biker007. Vypadá to, že je teď docela přetlak kol na trhu. Asi bych i slezl s tou cenou dolů :-). Kdyby to byl bajk tak si ho samo nechám. Pokusím se ještě přesvědčit v pondělí pana Říhu z Authoru, jestli by to nešlo vyměnit :-))) Třeba za Modus nebo Sector. Když ty jsou osazený Manitou Axel. Zkusil jsem ji a je na mých 86 kg moc velá houpačka. Ale vypadá to, že mi na 100% zůstane ten trek.

            0 0
            • Žanek  

              Spíš než přetlak na trhu bych to viděl tak, že existuje velmi malá skupina lidí, která je ochotna investovat do krosa 23 tis. Většina lidí chápe krosy spíš jako popojíždědlo než jako sportovní náčiní (nic proti krosům…).

              0 0
              • Hadilow  

                Jo tak to jsi uhodil hřebíček na hlavičku. Taky se toho trochu bojím a zároveň doufám :-))))

                0 0
                • Honza z H  

                  Určitě se najde někdo, kdo má rád kvalitu za slušnou cenu a neholduje horskému kolu. Viděl bych to na 30–40 let, bývalý aktivní sportovec se vztahem ke kolu, který má chalupu cca 50 km, kam pravidelně dojíždí po ne příliš frekventované silnici. A kam bys až s tou cenou byl ochoten jít?

                  0 0
                  • Hadilow  

                    Dík za odpověď. Mám v plánu po letech si koupit bajka. Rodinka mi z rodinného rozpočtu moc neodklepne a tak dno kam bych šel je tak 20 – 21000,–Kč :-)))Ta výhra fakt spadla z nebe. Teď to jen prodat:-)

                    0 0
    • Honzis  

      Kdybys vyhrál krosa před 1,5 rokem, tak jsem sháněl, jenže už mám Wheelera 5690 za 20talířů a musím říct, že už bych si ho nekoupil, páč je to opravdu taková „matlaninka“. Tož ono to jede, ale ne moc, v terénu něco snese, ale ne zas moc, a k tomu takový podivný posed, zkrátka jsem si nezvykl a asi už nezvyknu. Ale co se dá dělat, jezdil jsem s tím i silničního Rampušáka, BT a budu muset dál, protože už to nemá cenu prodávat – všechno šlo až moc dolů. Ty budeš muset jít asi taky…

      0 0
    • Hadilow  

      Tak uz jsem si ho přivez od Authora. Je super!!! malá změna – rám je 20".

      0 0
      • Honza z H  

        A co takhle čenž za jetý horský kolo?

        0 0
      • Honza z H  

        s doplatkem

        0 0
        • Hadilow  

          Co máš Honzo za horáče??? Doplácel bych já nebo Ty??? :-) Je fakt, že hlavní důvod, proč se chci toho zbavit je nákup novýho bajka. Kámoš prodává Spydery a už mám tak trochu vybráno. Zonal, LX, Marzocchci MX Comp,… Máš něco co by to fatálně trumflo??? Dík. Petr

          0 0
          • Honza z H  

            Asi nemám, jenom jsem to hodil do placu jako námět. Jezdím Superior 910 ku s SRAMEM 7,0 RF Prodigy a V-čkama LX, vidlice SR prižina a olej a zimáka na starým LX teď přestavuju na XT. U toho prvního kola bych chtěl doplatek já (ale asi by se mi těžko loučilo) U toho druhého bych doplatil, ale je to starší CRmo rám 20" bez závodních ambicí.

            0 0
          • Honza z H  

            Se divím, že to nedáš někomu na krám, asi by se to prodalo s dobrou cenou je-li to s orig. záručním listem.

            0 0
            • Hadilow  

              Záručák mám vedle sebe. Je to fakt funglovka. Ten krám chci zkusit když nevyjdou inzeráty. :-)))

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.