• m-k-1

    Mám nowind bundu a ještě bych chtěl nějakou fleece mikču na lyže, kolo i na civilní nošení. Po prohlídce různých bund různých výrobců jsem usoudil, že asi nebudu investovat další 1,5–2k a koupím jí za 500 u asijských podnikatelů :). Lepší by ovšem bylo sehnat polartec (což asi není reálné) a pověřit manželku ušitím. Jak jste na tom vy? Dáváte velký prachy za „značky“, nebo se spokojíte s neznačkovým fleece matrošem?

    0 0
    • Luke  

      ja jsem koupil na sportlajfu mikinu od progressu ve sleve za 700. neni nejak extremne tepla, ale pod nejaky windstopr nebo nowind by mohla stacit

      0 0
    • Paja  

      Ja bych se neznackovego fleecu nebal mam starou bundu z polartecu 200 a cca 1,5 roku flecku od Sportland (hannah) z nejakeho „normalniho“ fleecu za polovinu penez, rozdil ve funkci nepoznam, v zivotnosti zatim taky ne (ale ta Sportland je skoro jak nova, takze pochybuju, ze vydrzi min) naopak se mi zda, ze ten fleece od Sportland ma nejakou lepsi antipiling upravu, takze by mohl byt i odolnejsi). O nic min funkcni nebo trvanliva se mi jevi jevi i mikina z noname fleecu (Items=Tesco), za jeste min penez. Opatrnejsi bych byl u tech tamanu, protoze ikdyz na stitku je 100%PES, casto je to evidentne nejaky mix s bavlnou.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.