• vlk

    Píší u těchto řidítek nejpevnější na trhu.myslíte, že je to pravda.jaké máte zkušenosti s lehkými hliníkovými řidítky.Já stále ještě zůstávám u s vých starých cr-mo řidítek, hliníku se bojím že se mi zlomí, ale teď už koukám po nových hliníkových, tak potřebuji aby to něco vydrželo.Sem tam se poroučím k zemi, tak bych nerad furt kupoval nová.

    0 0
    • RomanH  

      Mam druhe Ritchey Pro (140g), standartni prumer. Prvni jsem preventivne vymenil po 15tkm, na druhych mam najeto 10tkm a bez problemu. Ty EA70 jsou jedny z nejlepsich v pomeru pevnost, vaha, cena. Vubec bych se jich nebal, bez do nich.

      0 0
    • Cejlon  

      To by musela být hergot rána,aby jsi zlomil duralová řiditka.A když se zlomí,tak tomu hodně pomůže náhoda.

      0 0
    • vlk  

      a ještě jsem našel skoro za stejnou cenu karbonová řidítka Amoeba SCUD X-MHB 196 je tam napsáno freedrive nebo DH.Já myslel, že karbonová jsou křehčí než hliníková-abecně vzato a navíc přece karbon pruží víc než hliník, takřže na řidítkách by to mělo být spíš pro škodu ne , přece řidítka jsou tím lepší čím méně pruží-pro přesné řízení.

      0 0
      • MARIN  

        Easton EA70 mam a jsem max. spokojenej. Jinak to, ze jsou nej. vyslo pred 3–4 rokama v testu BIKE. Tem karbonovej riditkum s cenama okolo 1000,– bych za: 1 vubec neveril ze jsou karbonove (spis jde o dural potazeny karbonem:) 2 pokud karbonove opravdu jsou tak bych neveril jejich zpracovani,pev­nosti,zivotnos­ti

        0 0
    • Thidney  

      EA70 mám 2 měsíce, což je brzo na nějaké větší hodnocení. zatím vypadají, že budou v pohodě, ale ještě jsem se s nima opravdu pořádně nesmotal. Předchozí řidítka jsem zlámal v kolejišti, ale to byla fakt rána. /hliník z taiwanu s nápisem wheeler pro/.

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce