jak snadno vydelat na bika - mozna... :-)

13 nepřečtených
  • vespa

    zdarec lidicky. Brouzdal sem po netu a nahodou sem narazil na odkaz jak „snadno“ vydelat chechtaky.Tak predavam dal. Zatim to zkousim tri dni tak opravdu nevim jak moc dobre to funguje, ale nevypada to spatne. Odkaz je http://www.emailing.cz/registrace.php?… A kdyz si tam ten muj mejl nechate budu jenom rad – na jare sem chtel poridit misto vecek deorkovy kotouce… (ale stejne budu muset spis zajit zas nekam na brigadu) :-) Doufam, ze me za to hned vsichni neukamenujou – treba by se tim dalo nasetrit aspon na brzdovy spalky.

    0 0
    • vespa  

      jeste takova malickost. Bohuzel ten netovej odkaz nezobrazi celou adresu a osekne ji za „zavinacem“ Tak jestli mi (i sobe) chcete pomoct a jdete do toho, tak ji prosim bud zkopirujte celou a vlozte do adresovy radku v novym vokne nebo dopiste pri registraci na emailingu.Dik :-) A jeste jeden typ – pro jistotu neni od veci si na to zalozit kdekoliv novou mejlovou adresu.Kdyby se to po… da se pak v klidu opustit.

      0 0
    • enjoy  

      jenom jedno.nebud debil. to nema byt urazka,jenom rada.

      0 0
    • danno  

      fakt sena to vybodni, takovych i-netovych *****.in je fura, znam par lidi co meli stejne plany, ale nejak to nedopadlo podle jejich predstav…a ve vysledku se akorat pekne naseres. Ale delej co uznas za vhodne, znas to kazdy strujcem bla, bla, bla..... du spat, je pozde.

      0 0
    • McBlacky  

      hele sorry, ale vypadáš jako někdo, koho zrovna připojili na net… abys na tomhle vydělal, musel by jsi se zaregistrovat minimálně na milion podobnejch debilit, kromě toho ty prachy ti nikdo negarantuje a má to i jiný háčky na to ale přijdeš sám až budeš reinstalovat systém, popřípadě formátovat hdd, v případě vytáčenýho spojení i cálovat nehorázný tisíce :-) pro začátek bych doporučil nainstalovat dobrý firewall a antivirák, pokud teda nejsi na unixu…

      0 0
    • CZiko  

      toho už tady bylo… když jsem si pořídil net, tak jsem se přihlásil do asi 10 takových služeb ale za celé 4 roky mi nic nepřišlo… Tohle je akorát ztráta času! Běž radši na párty s nějakou buchtou a nezabývej se *okotinama…

      0 0
      • vespa  

        jo taky sem to kdysi zkousel,ale tohle vypadalo trochu lip – ale uvidim cas od casu „vysypu“ mejlovku a casem se uvidi.Pokud to bude dam vedet :-) Pisu totiz diplomku a to clovek hleda kazdou ptakovinu, aby uniknul jinam. Navic mam pevnou lajnu i firewall, tak me to zas tak netizi. Ale mate pravdu – nebudu ***** a v tom slunicku beru bika a po obede vyvetram mozek :-)

        0 0
    • kolombo  

      Předpokládám, že je to Tvoje registrace u té firmy a naivku nám tady jenom hraješ! Nebo se pletu a je tu opravdu nekdo, kdo si myslí, že jim někdo dá prachy jen za klikání myší?

      0 0
      • McBlacky  

        jo máš pravdu je to takzvaná referenční registrace… kdyby byl newbie dá se to pochopit, ale z toho co psal výše jsem usoudil že tomu tak není a snaží se některé znás naložit do letadla :-)

        0 0
    • Volf  

      No nevím. Já když si chtěl kdysi vydělat na kolo, tak jsem musel jít normálně makat. Myslím si, že když chce někdo zhubnout, musí začít míň žrát a víc se hýbat. Prostě nevěřím na jednoduchý, rychlý a bezpracný řešení.

      0 0
    •  

      Máme rádi zvířata!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.